5 zone erogene la bărbați. Cum să le stimulezi

5 zone erogene la bărbați. Cum sa le stimulezi

Salut! Sunt Andrei și azi vreau să discutăm despre un subiect interesant în ceea ce privește viața intimă. Este vorba despre cele mai importante zone erogene la bărbați și modul în care le poți stimula pentru a-ți spori plăcerea sexuală.

Aș vrea să demontăm împreună mitul conform căruia, pentru a ajunge pe culmile plăcerii, bărbaților le e suficient să-și vadă partenera dezbrăcată. Lucrurile sunt mult mai interesante decât atât. Există anumite atingeri fierbinți care pot duce la excitarea reprezentanților sexului puternic. 

Arată-i partenerei harta punctelor tale sensibile, astfel încât să atingi orgasmul și să clădiți împreună o viață sexuală împlinită.

Așadar, înainte să dai ca surdu-n tobe, scuză-mi expresia, ar fi bine să identifici care sunt zonele tale cu cel mai bun răspuns la nivel sexual.

Zone erogene la bărbați, calea către plăcerea sexuală reciprocă

Identificarea principalelor zone erogene la bărbați este una dintre cele mai importante părți ale preludiului și a felului prin care ambii parteneri se pot bucura de plăcerea sexuală.

Adevărul este că nu există bărbat care să nu aibă nevoie de stimulare pentru a obține și menține o erecție. Apropo, ai un material despre ejaculare precoce scris, e o ocazie bună să îl recitești. În plus, o erecție puternică va duce la apariția orgasmului, va îmbunătăți starea de spirit și va amplifica intimitatea relației amoroase. Ca atare, e important ca ambele părți să aibă grijă în timpul actului sexual. 

Pentru cel mai bun răspuns la nivel sexual, corpul bărbatului are nevoie de atingeri și sărutări în cele mai sensibile puncte. De aceea, orice hartă a acestor zone ar trebui să îi fie cunoscută parteneri sale. Nu trebuie să fii tu cel care să controleze actul ca EjaControl. Eu ți-aș recomanda să încercați, pur și simplu, să vă cunoașteți și să comunicați constant astfel încât să vă doriți amândoi să descoperiți noi receptori senzoriali.

Cele mai multe dintre femei sunt de părere că aceste zone erogene la bărbați se referă doar la aparatul reproducător, însă nu este așa. Harta punctelor erogene de pe corpul masculin este foarte mare. 

5 zone erogene la bărbați și cum să le stimulezi

Cum spuneam, e bine să-ți identifici zonele sensibile. Când vine vorba de zone precum perineul, anusul sau capul penisului, e bine să ,,te joci’’ astfel încât să vezi care este punctul cu cel mai bun răspuns la nivel sexual. Cu alte cuvinte, e recomandat să te masturbezi. Am scris chiar și un ghid despre cum să te masturbezi.

Dacă o faci ca la carte, poți transforma totul într-un adevărat exercițiu. Cu alte cuvinte, poți împușca doi iepuri dintr-o dată: poți să te joci cu capul penisului, despre care se spune că ar fi cel mai important punct sensibil al bărbatului, similar cu clitorisul, dar și să-ți „educi” organul pentru rezistența la stimulii sexuali – o rezistență care va duce la obținerea ușoară a erecției. Atenție, însă, masturbarea excesivă e responsabilă de disfuncțiile erectile și de alte afecțiuni asociate cu impotența.

Hai, totuși, să vedem care sunt cele mai importante 5 zone erogene la bărbați pe care să i le comunici partenerei tale

Urechile, extrem de receptive la atingere

Urechile sunt o zonă erogenă pentru femei și bărbați deopotrivă. Unii bărbați, pur și simplu, adoră acest punct. Pielea de pe urechi, cu precădere lobii urechii, este mult mai sensibilă decât te-ai fi gândit. Se spune că lobul urechii are sute de receptori și chiar dacă e o zonă relativ mică, are un potențial uriaș. Atingerile ușoare și săruturile pasionale pot stimula această zonă într-un mod surprinzător. 

Gâtul, sensibil la atingere

Conform mai multor cercetări, gâtul este un bun receptor senzorial, atât la bărbați cât și la femei. Cei mai mulți oameni de știință au dovedit că această parte a corpului este zona perfectă pentru stimularea din timpul preludiului. Practic, sărutările tandre și atingerile delicate pot aduce plăcere înaintea actului sexual. 

Abdomenul (în cazul bărbatului care nu se gâdilă ușor)

Pielea din zona abdominală este adesea mai subțire și mai sensibilă decât în alte părți ale corpului. Atingerile delicate precum sărutul, lingerea sau mângâierea, pot provoca senzații plăcute. E important ca partenera ta să înceapă din zona coastelor și până jos, în apropierea zonei genitale.

Spatele, una dintre cele mai importante zone erogene la bărbați

Spatele, o parte adesea subestimată a corpului bărbaților, ascunde o grămadă de receptori. Această zonă se dovedește a fi una dintre cele mai importante zone erogene la bărbați și, cu atenție și pricepere, poate fi explorată pentru intensificarea plăcerii sexuale. Cei mai mulți dintre bărbați preferă să fie sărutați pe spate, zgâriați sau mângâiați.

Coapsa interioară, o zonă subestimată

Așa cum este destul de greu să întâlnești o fată a cărei coapsă interioară să nu fie o zonă erogenă, la fel e și la noi, bărbații. Masarea acestei zonei interioare este întotdeauna o idee excelentă, căci excitația crește pe măsură ce înaintezi către zona genitală. Cu alte cuvinte, ar fi bine ca în loc să stimulezi doar penisul, să acorzi atenție acestei zone pentru un timp îndelungat.

Organele genitale, cele mai populare zone erogene la bărbați

Acestea sunt, fără îndoială, cele mai populare și cele mai căutate zone erogene la bărbați. Penisul și testiculele contribuie la starea de excitație și orgasm, dacă sunt stimulate.

Penisul, în mod special, este plin de terminații nervoase sensibile, ceea ce îl face extrem de receptiv la atingere. Săruturile, mângâierile și alte forme de stimulare directă pot provoca senzații de plăcere intensă. Testiculele, de asemenea, reprezintă una dintre acele zone erogene foarte importante care pot reacționa la atingeri delicate și mângâieri.

Explorarea și înțelegerea profundă a zonelor erogene este destul de esențială pentru o viață sexuală plină de satisfacții. De asemenea, dacă vrei să te bucuri de performanțe în dormitor, trebuie să-ți spun că cea mai bună pastilă pentru potență sau cea mai bună miere pentru controlul ejaculării te pot ajuta la greu. Atât eu, cât și Liviu și Cristi, îți recomandăm suplimentele naturiste pentru potență din plante afrodiziace.

Cu abordarea corectă și cunoașterea acestor informații, sunt sigur că poți avea o viață sexuală împlinită!

Acest website folosește cookieuri pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor. Nu înregistrăm date cu caracter personal. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul.