Xtrasize păreri: mărește sau nu organul genital?

Xtrasize păreri: mărește sau nu organul genital?

Salutare! Liviu aici. Azi vorbim despre Xtrasize păreri, luăm la cunoștință detaliile de pe prospect și vedem dacă suplimentul poate mări sau nu în mod natural penisul.

Chiar dacă îmi place să văd mereu partea plină a paharului, inclusiv când vine vorba de rezultatele stimulentelor pentru îmbunătățirea performanței sexuale, acest produs m-a făcut să ridic o sprânceană.

Despre Xtrasize, producătorii spun că ajută la creșterea potenței, dar și la creșterea organului genital. Însă această afirmație nu este însoțită de studii care să ateste rezultatele despre care se spune că produsul le-ar avea.

De aceea, lasă-mă să-ți spun care este părerea mea despre administrarea acestor pastile, dar și să discutăm despre părerile exprimate pe forumuri de către alți bărbați care le-au testat.

Ce este Xtrasize?

Ce este Xtrasize

Xtrasize este un stimulent pentru potență care se adresează exclusiv bărbaților cu vârsta de peste 18 ani și se comercializează într-o cutie care conține 60 de capsule. 

Pentru administrare, este recomandat și necesar un tratament de 6 luni, deci vorbim de 3 cutii fiindcă se ia câte o capsulă pe zi.

Potrivit informațiilor pe care le-am citit în prospectul Xtrasize, produsul a fost creat pentru a acționa asupra zonei reproductive masculine, îmbunătățind circulația sanguină și contribuind la extinderea țesuturilor penisului. 

Suplimentul are în compoziție ingrediente naturale și are, așadar, rolul de a crește dimensiunea penisului cu până la 7 cm. Din păcate însă, nu există dovezi solide care să susțină această afirmație. 

Mai mult, se spune că Xtrasize poate contribui la prelungirea erecției, însă rezultatele pot fi diferite de la un bărbat la altul.

Xtrasize păreri personale

Eu l-am luat timp de o săptămână, deci nu am făcut vreo cură. Era într-o perioadă în care filtram cu o gagică. Ce să mai, eram fiert.

Când am plecat cu ea de la prima întâlnire eram foarte excitaţi, ne sărutam în fața barului, aşa că eram sigur că vom face sex în apartamentul ei. Apoi a oprit un taxi şi m-a întrebat cum mă găsește pe Facebook.

M-am simțit ca victima unei scene care se întâmplă în filmele romatice, însă asta nu m-a oprit să mă gândesc toată noaptea la ea.

A doua zi, când mi-a trimis un DM, am devenit și mai atras de ea. După o săptămână ne-am reîntâlnit și s-a lăsat cu nebunie. Desigur, eu aveam suplimentul la bord.

Chiar dacă nu știu cine ar avea răbdare pentru un tratament așa lung, eu m-am oprit după aproape două săptămâni de cură. Ei bine, dar chiar și așa, mă așteptam la mai mult. 

Produsul e popular pentru că ajută la prelungirea erecției și că sporește încrederea în forțele proprii. A ținut ceva mai mult, dar nu suficient cât să ajungă tipa la orgasm. Te întrebi dacă mi-a mărit penisul? Hai să fim serioși.

Ceea ce a fost nasol este că m-am trezit cu dureri de cap. Norocul meu este că nu au ținut foarte mult.

Oricum, pentru a afla mai multe Xtrasize păreri, este bine să te orientezi și către blogurile dedicate potenței masculine care au recenzii la astfel de produse. Aici ai la dispoziție nu doar opiniile autorilor, ci și feedback-ul real al utilizatorilor.

Xtrasize păreri de la consumatori

Xtrasize păreri de la consumatori

Așa cum am mai tot spus, pe acest blog, noi îți prezentăm strict experiențele noastre pe care le-am avut cu diverse pastile pentru potență și suplimente pentru tratarea problemelor erectile și ejaculării premature

Părerile sunt subiective, firește, dar când discutăm despre pastile pentru potență pe forumuri sau menționăm părerile consumatorilor, ne bazăm pe informațiile disponibile în online.

Eu nu am fost dat pe spate de Xtrasize, dar e drept, nici nu am urmat tratamentul complet.  Prin urmare,  mi s-a părut o idee bună să mă documentez. Poți spune că am făcut-o și pentru tine, dacă ești interesat de acest subiect.

Ce trebuie să faci? Pur și simplu caută << Xtrasize păreri>>. Ai să vezi că în majoritatea articolelor noastre de pe blog, așa am formulat și noi titlurile: vezi Lovix păreri  sau Power V8 păreri, ca să fie mai simplu de navigat prin ele.

Lasă-mă să îți spun din start că despre acest supliment vei găsi păreri puține, dar diferite. Unii bărbați spun că produsul nu oferă rezultatele pe care le-a promis. Între noi fie vorba, cine ar fi crezut că își poate mări penisul?

Chiar și așa, sunt și câțiva consumatori care au remarcat ceva îmbunătățiri. Zic că suplimentul le-a redat energia și interesul pentru activitatea din dormitor. 

Deși nu e plin internetul de astfel de afirmații, sunt și câțiva bărbați care au observat o rezistență crescută în timpul sexului.

Xtrasize: scurtă privire pe prospect

Așa cum am menționat, fiecare cutie de Xtrasize conține 60 de capsule, iar un tratament complet și eficient implică administrarea a 3 cutii pe o perioadă de 6 luni. 

Doza zilnică recomandată este de o capsulă, administrată în fiecare dimineață, înainte de micul dejun, cu suficientă apă.

Pentru a atinge rezultatele dorite, este recomandată menținerea unui stil de viață sănătos, evitând excesele și viciile pe întreaga perioadă a tratamentului.

Iată însă care sunt ingredientele din compoziția suplimentului:

  • Tribulus terrestris;
  • Extract de Maca;
  • Saw Palmetto;
  • Panax Ginseng;
  • Rădăcină de lemn-dulce;
  • L-arginină HCI.

Deși lista pare super, este bine să fii conștient că aparențele pot fi înșelătoare și că nu toate produsele naturale oferă rezultatele pe care le promit.

Xtrasize păreri generale: crește sau nu penisul ?

Firește că nu. Cum ziceam, eu chiar nu cred că suplimentul contribuie cu adevărat la creșterea potenței masculine. Și în niciun caz nu cred că poate să crească penisul în volum sau lungime.

Nu trebuie să ai nicio expertiză în domeniu, trebuie doar să fi ciulit urechile la orele de anatomie.

Creșterea penisului încetinește odată cu încheierea adolescenței, în jurul vârstei de 18 ani. Se poate afirma cu certitudine că după vârsta de 20 de ani, organul reproducător încetează să mai crească.

Mie nu-mi place să mă îmbăt cu apă rece, prefer suplimentele naturale cu rezultate rapide, în maxim o jumătate de oră. Nu mai am răbdare nici cu tratamentele, sincer.

De asta iubesc și mierea pentru potență. uPotent e disponibil sub formă de pastă la plic sau borcan, și e compus dintr-un mix de plante afrodisiace cu miere. Efectele se resimt și a doua zi de la administrare, iar suplimentul nu se administrează ca tratament, ci numai ocazional.

Sper să-ți fie de folos materialul meu despre Xtrasize păreri.

Pe curând!

Acest website folosește cookieuri pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor. Nu înregistrăm date cu caracter personal. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul.