X Pill prospect și efecte secundare. Cum se administrează

X Pill prospect și efecte secundare. Cum se administrează

Salutare, comunitate! Astăzi discutăm despre X Pill prospect, un supliment pentru potență masculină pe care Liviu l-a încercat.

Sunt Cristi, coleg și bun prieten cu Liviu. Și cu acordul lui, vreau să împărtășesc cu tine câteva detalii despre prospectul acestui supliment. Despre el am decis să caut mai multe informații. 

Hai să-ți spun care sunt reacțiile nedorite, semnele sau simptomele neplăcute și neintenționate, asociate cu administrarea X Pill.

Ce este X Pill?

Ce este X Pill?

După cum spuneam și în articolul cu păreri X-Pill, Liviu a folosit toate cele 4 pastile care se află în ambalajul acestui produs. 

Pe X Pill prospect scrie că acest supliment tratează ejacularea precoce și că este produs de compania chinezească Sichuan Weilong Pharmaceutical, care se află și în spatele altor suplimente precum Sex Power, Pro V și Herbal V. 

E important de menționat că X- Pill este avizat de Ministerul Sănătății și Institutul de BioResurse Alimentare, dar și că se comercializează în farmacii și magazine naturiste sub formă de capsule.

Producătorii spun că pastilele de 550 mg sunt eficiente atât în prevenirea ejaculării precoce, cât și în tratarea disfuncțiilor erectile.

Beneficii conform X Pill prospect

Conform informațiilor de pe X Pill prospect, acest supliment ar avea următoarele rezultate:

 • Tratează ejacularea precoce;
 • Asigură multiple erecții de durată;
 • Acționează imediat după administrare;
 • Stimulează producția de testosteron;
 • Crește libidoul;
 • Funcționează ca afrodiziac natural;
 • Induce ejaculări puternice;
 • Sporește nivelul de energie pentru activitatea sexuală;
 • Contribuie la satisfacția partenerei;
 • Nu creează dependență.

Potrivit discuțiilor despre X Pill prospect de pe diverse forumuri, pare că această pastilă nu doar promite, ci și oferă acele beneficii pe care le-am enumerat.

Iar când te uiți peste lista de beneficii, este imposibil să nu îți spui că este ceva de capul pastilei X-Pill. 

Totuși, cum se administrează: se ia la nevoie sau ca tratament? Care sunt contraindicațiile de pe X Pill prospect? Bineînțeles, care sunt efectele secundare cu care te-ai putea confrunta în urma administrării?

X Pill prospect – administrare și ingrediente explicate

X Pill prospect - administrare și ingrediente explicate

Nu putem să vorbim despre X Pill prospect fără să vorbim de administrare.

Ei bine, se administrează ocazional. Se ia câte o capsulă, pe cale orală, cu o cană de apă sau ceai, cu aproximativ o jumătate de oră înaintea activității sexuale. De asemenea, are ingrediente naturale – ceea ce ajută la absorbția rapidă a pastilei în organism.

Administrare

Este recomandat să iei X- Pill cu cel puțin 2 ore înainte de ultima masă. Conform X Pill prospect, efectele suplimentului sunt rapide și resimțite timp de până la 3 zile. Cu alte cuvinte, vei rămâne receptiv la stimulii sexuali într-un interval de 72 de ore de la administrarea capsulei.

Nu știu dacă mai ții minte, însă în articolul cu păreri X-Pill, Liviu spusese că a luat pastila la două ore după ultima masă – vezi să nu exagerezi cu mâncatul, că altfel nu își face efectul.  Luat pe stomacul odihnit, suplimentul părea să-și facă facă treaba mai bine. 

Prietenul nostru zice că nu și-a pierdut erecția în timpul actului sexual, ceea ce a fost ok. Însă nu și-a putut controla ejacularea. Partea bună, însă, este că s-a recuperat repede și nu și-a pierdut dorința de a face dragoste.

Părerea mea este că, administrat la o distanță considerabilă de masă, X Pill își face mai bine efectul. Pe scurt, contribuie la creșterea libidoului și a apetitului sexual.

Ingrediente explicate

Ingredientele sunt extracte din plante afrodiziace, așa cum scrie pe X Pill prospect. O să le enumăr și o să scriu ce am citit eu despre proprietățile lor.

Iată care sunt ingredientele din compoziția suplimentului conform X Pill prospect:

 • Epimedium Grandiflorum – cunoscută și sub denumirea populară de iarba țapului, este o plantă cu efecte benefice asupra disfuncțiilor erectile și stimulează creșterea libidoului. 
 • Panax Ginseng – influențează circulația sângelui în organism, contribuind la susținerea funcționării optimă a organismului. 
 • Rhodiola Roseea – reduce oboseala sexuală, oferind posibilitatea de a susține multiple acte sexuale. 
 • Cinnamomum Zeylancium, – adică clasica scorțișoara, are un efect benefic asupra libidoului.

Toate acestea sunt extracte din plante folosite din cele mai vechi timpuri drept remedii naturiste pentru potența masculină.

X Pill efecte secundare și contraindicații

X Pill efecte secundare și contraindicații

Cum ziceam, conform X Pill  prospect, produsul conține ingrediente naturale care sunt benefice corpului uman. Din păcate, nu există nicio informație cu privire la X Pill efecte secundare.

Deci, nu te aștepta să citești multe pagini de reacții adverse sau contraindicații, așa cum se întâmplă în cazul prospectelor la medicamente.

Efecte secundare

Este important de menționat că X Pill este un supliment pentru potența masculină, creat special pentru tratarea acestei probleme din sfera sexuală, dar informațiile disponibile despre produsul în sine sunt limitate.

Mai e ceva. Chiar dacă produsul este natural, există și o serie de reacții adverse cu care te poți confrunta.

Poți să ai senzația de arsuri în stomac, nu e surprinzător, mai ales că trebuie să iei pastila la o distanță considerabilă de masă.

Pe lista cu X Pill efecte secundare am mai putea include durerile de cap, cauzate de stimularea fluxului sanguin. 

În general, însă, toate aceste dureri se  ameliorează după o noapte de odihnă adecvată. În ceea ce îl privește pe Liviu, zice că a experimentat o ușoară senzație de greață, în rest, totul a fost bine în ceea ce privește efectele secundare.

Contraindicații

Iată care sunt contraindicațiile despre care ar trebui să ții cont:

 • Interzis persoanelor cu afecțiuni cardiace.
 • Nerecomandat sportivilor de performanță.
 • Se recomandă consum moderat de alcool (sau deloc) în ziua administrării.

Pentru cine este X Pill?

Pentru cei ca mine, romantici și sensibili, ai zice că e pastila potrivită.

Îți dă fluturi în stomac, care se transformă în mângâieri tandre și în pasiune. Dar până și bărbații romantici ca mine au nevoie de ceva care să îi ajute la recuperarea după ejaculare, nu-i așa?

Din nefericire, cred că X Pill este mai utilă pentru cei care se confruntă cu o scădere semnificativă a libidoului și că pastila are efect placebo în ceea ce privește problema ejaculării premature.

Între noi fie vorba, nici Liviu nu a fost foarte mulțumit de rezultatele X Pill.

Oricum, dacă e să ne raportăm strict la compoziția suplimentului, vei vedea că nu prea ai cum să tratezi ejacularea prematură cu aceste ingrediente.

Sunt plante care stimulează circulația sângelui spre penis, ajută la creșterea libidoului și intensifică experiența din dormitor, atât.

Dacă ar fi după mine, m-aș orienta către alte suplimente. Același lucru i l-am spus și lui Liviu.

Trebuie să-ți spun că am o părere bună despre uPotent. Îți recomand să te documentezi și tu despre acest produs alcătuit din miere și plante afrodiziace că poate găsești ceva mai bun decât promisiunile pe care ți le oferă X Pill prospect.

Acest website folosește cookieuri pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor. Nu înregistrăm date cu caracter personal. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul.