Îmi vorbește prea mult despre el. S-a îndrăgostit de un alt bărbat?

vorbeste des de un alt barbat. s-a indragostit de el?

Sunt situații într-o relație care pot fi greu de interpretat. În plus, dacă nu sunt tratate cu tact, pot duce la certuri excesive și se pot finaliza chiar cu o despărțire care va lăsa urme grele în psihicul fiecăruia dintre parteneri.

O astfel de situație se referă la gestionarea emoțiilor în momentul în care ai impresia că partenera ta se gândește la un alt bărbat. Mai mult, crezi că s-a îndrăgostit de el.

Apoi, apare gelozia care se amplifică treptat. De la o simplă impresie ajungi să ai adevărate convingeri. Ușor dar sigur discuți tot mai aprins cu partenera ta. Dacă la început totul era sub formă de glumă, acum discuțiile sunt mai aprinse. De cele mai multe ori vă certați. Îi reproșezi tot felul de lucruri. O acuzi că te minte, că te joacă pe degete și că te manipulează. Îi spui că te înșală. Ea nu mai poate. Aduceți în discuție o despărțire. Totul pare decis.

Îți sună cunoscut? Crezi că te îndrepți spre același scenariu?

Uite ce se întâmplă atunci când ea începe să îți vorbească din ce în ce mai des despre un alt bărbat.

Se gândește mult prea des la el?

De cele mai multe ori, atunci când stai mult în preajma unei persoane tinzi să îi împrumuți din gesturi și din obiceiuri. Este un lucru normal, ce ține de interacțiunea dintre doi sau mai mulți oameni. Dacă observi că partenera ta vorbește tot mai des despre un coleg de muncă sau despre un bărbat cu care petrece tot mai mult timp, nu trebuie imediat să te îngrijorezi. S-ar putea să observi că împrumută anumite ticuri verbale. Se poate întâmpla chiar să imite râsul lui. Din nou, sunt aspecte normale, pe care ți le poate explica mai bine un psiholog sau un sociolog.

Așadar, dacă vezi semne care îți pot spune că e cu gândul doar la el, s-ar putea să nu ai dreptate. Însă, nu strică să rămâi vigilent.

De ce spun asta?

Pentru că există și o posibilitate să ai dreptate. Se prea poate ca partenera ta să fie puțin fascinată de el. Să îl placă. Nu neapărat în context sexual, ci pur și simplu să îl placă ca om.

Acum, dacă relația voastră scârțâie atunci se prea poate ca această atracție dintre ei să devină mai mult. Nu e neapărat să se întâmple asta, dar există o posibilitate. Până la urmă relațiile extraconjugale nu sunt de azi, de ieri.

Cum să îți înțelegi mai bine partenera

Pentru a înțelege mai bine ce se întâmplă, încearcă să privești totul cu obiectivitate. Și să te pui tu în locul ei. Ce ar fi în capul tău dacă, fără să îți dai seama, ai începe să vorbești tot mai des despre o altă femeie?

Ai grijă pentru că anumite concluzii pot fi chiar proiecții ale propriilor temeri sau frici – poți crede că te înșală pentru că și tu ai fi predispus să faci asta.

Ideea e următoarea: când vorbește necontenit despre el, cu siguranță se gândește la persoana lui. Poate a fascinat-o, poate îl admiră profesional sau poate îi place spiritul lui libertin sau amuzant. Nu înseamnă că se simte atrasă de el.

Ce poți face tu în punctul acesta? În niciun caz nu o acuza. Poți să ai o discuție cu ea. Să îi spui ce crezi. Urmărește-i reacțiile vezi ce îți spune. Dacă începe să se scuze în mod exagerat și să întoarcă discuția împotriva ta, s-ar putea să fie mai mult la mijloc. De regulă, atunci când ne știm cu musca pe căciulă tindem să reacționăm ciudat și să încercăm să găsim scuze. Dacă nu suntem vinovați o să avem o explicație echilibrată, calmă.

Ce alte semne îți spun că s-ar putea să fie îndrăgostită de un alt bărbat

Că îți vorbește tot timpul despre el nu este de ajuns pentru a crede că s-a îndrăgostit de altcineva.

Ar trebui să te îngrijorezi dacă observi și o schimbare în comportamentul ei. Dacă își ascunde telefonul sau dacă vorbește mereu cu cineva. Dacă ți se pare că te minte sau că îți ascunde lucruri. Dacă iese des și nu te implică în planurile ei. Sau dacă vezi că se implică din ce în ce mai puțin în relația cu tine.

La fel, poți deveni ușor sceptic atunci când nu mai e atentă la detalii. Când nu mai face nimic drăguț pentru tine. Dacă nu reține ceea ce îi spui și dacă nu este atentă atunci când povestiți.

Dacă lucrurile se răcesc în dormitor și dacă te refuză din ce în ce mai des atunci când te dai la ea, la fel, s-ar putea să ai motive pentru a crede că lucrurile merg spre rău.

Orice schimbare în dinamica relației este bine să fie gestionată cu precauție, din timp. Discută cu partenera ta, vezi ce poți face pentru ca relația de cuplu să nu se degradeze. Încearcă, pe cât posibil, să combați rutina. Să menții dragostea și pasiunea dintre voi. Desigur, sexul te poate ajuta. Știu eu, fantezii sexuale pe care să le aveți doar voi, ca un mic secret. Orice lucru care vă apropie este bun și cu siguranță o face să uite orice altă posibilă atracție. Dacă nu crezi că reziști, bagă cea mai bună pastilă pentru potență sau cea mai bună miere pentru potență să mai scapi de presiune.

Desigur, dacă mintea ei este la altul și nu reușești să o aduci înapoi, nu insista. Dragoste cu forța chiar nu se poate. Chiar dacă o despărțire îți pare ceva de neconceput, vei vedea că este singura soluție către fericirea la care speri.

Despărțirea nu este un capăt de drum ci un nou început. Capul sus și mergi înainte. Te așteaptă lucruri cu adevărat mărețe.

Acest website folosește cookieuri pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor. Nu înregistrăm date cu caracter personal. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul.