Trucuri pentru creșterea performanței sexuale la bărbați

supraexcitare si pierdere erectie

Să poți face sex e un miracol de care nu prea ne dăm seama. O luăm de bună și ne bucurăm fără stres de tot ce are mai bun sexul de oferit. Asta până când, cumva, se întâmplă ceva ce am crede că nu e posibil să ne afecteze. Cel puțin nu încă.

Da, vorbesc acum despre apariția disfuncțiilor erectile. A situațiilor în care erecția chiar te lasă baltă. Sau a momentelor când ai face sex doar că ejaculezi înainte să îți dai seama ce s-a întâmplat. Vezi tu performanța sexuală este influențată de multe aspecte și un simplu dezechilibru în buna funcționare a organismului masculin poate duce la primele semne ale impotenței – indiferent de care ar fi natura ei.

Astăzi vreau să vorbesc despre trucuri utile în creșterea performanței sexuale indiferent de vârsta pe care o ai. Un fel de bune practici pentru o viață sexuală activă și intensă. Fără frica de eșec și alte gânduri neplăcute.

Câteva lucruri despre potență

Despre potența masculină am mai discutat pe blog ceva mai în detaliu.

Acum, pe scurt, vreau să spun doar că: erecția și menținerea ei sunt lucruri care depinde de o grămadă de chestii. Creier, impulsuri nervoase, sistem circulator, sistem reproducător, hormoni și așa mai departe.

cum influenteaza tensiunea mare potenta masculina

Ca tu să te bucuri de performanță sexuală ridicată totul trebuie să funcționeze normal. Adică tu să fii un bărbat sănătos. Fără afecțiuni de sănătate asociate, fără tratamente medicamentoase care dau impotență și fără probleme care influențează în mod direct sistemele care declanșează și mențin erecția în preajma stimulilor sexuali.

Încă ceva: performanța sexuală se atinge când este vorba despre sex cu partenera/partenerul. Ce faci tu cu mintea nu e la fel de bine pentru potența ta. Și despre influența fanteziilor sexuale, a filmelor pentru adulți sau a masturbării excesive am mai vorbit. De precizat aici: totul influențează sănătatea sexuală – orice aspect care deviază de la ce este normal/natural să se întâmple va genera un dezechilibru în organismul tău.

Bun; să trecem la trucuri și bune practici pentru performanță sexuală fără măsură.

Trucuri utile pentru creșterea performanței sexuale

Hai să încep cu lucrurile evidente. Uite o listă de bune practici pentru o viață sexuală activă chiar și la bătrânețe:

  • fă sex frecvent – pofta vine mâncând de cele mai multe ori;
  • odihnește-te bine noaptea dacă vrei libido crescut;
  • consumă alimente cu efect afrodiziac;
  • fă sport în fiecare zi;
  • renunță la vicii;
  • bea un pahar de vin roșu înainte de sex – vezi să nu exagerezi, alcoolul nu face bine erecției;
  • tratează orice altă afecțiune de sănătate – sunt multe cele care influențează direct sau indirect potența masculină;
  • mergi la medicul urolog periodic mai ales după vârsta de 40 de ani;
  • combate stresul, încearcă să ai o viață echilibrată și liniștită;
  • ieși din relații toxice.

Mai sus sunt reguli de bună purtare când vine vorba de sex. Există trucuri ceva mai specializate care te pot ajuta să crești performanța sexuală. Uită cele mai utile dintre ele:

Bun, eu zic că ai o listă suficientă, un fel de teme de făcut pentru sănătatea sexuală zilnică. Pe lângă toate acestea vezi că sunt și leacuri bătrânești pentru potență sau leacuri băbești pentru ejaculare precoce.

exercitiu de masturbare eficienta pentru barbati

Pe blogul nostru găsești și alte soluții care merg pentru combaterea diverselor disfuncții erectile. Desigur, când nimic nu merge nu evita să ceri ajutorul specialiștilor. Te pot ajuta doctorii urologi, andrologi dar și o vizită la psiholog.

Un ajutor la nevoie

Există și scurtături pe care să o apucăm din când în când. Atunci când chiar avem nevoie de o mână de ajutor – stai liniștit, nu mă refer la masturbare acum.

Poți lua medicamente pentru potență însă doar la recomandarea medicului specialist. Oricum, le poți cumpăra doar din farmacie și doar în baza unei rețete medicale.

Mai poți lua suplimente naturiste sau alimentare pentru potența masculină. Ele sunt făcute din ingrediente naturale – în mare parte extracte din plante afrodiziace. Pe ele le poți lua pentru că nu au riscuri deși nu recomand să exagerezi. Calea naturală, adică ce ți-am scris mai sus, e cea mai bună soluție: e pe termen lung și te ajută nu doar să crești performanța sexuală ci să rămâi sănătos și vesel mereu.

Revenind, am scris articole despre cea mai bună pastilă pentru potență naturală pe care am încercat-o noi. Am scris chiar și despre cea mai bună miere pentru potență. Am lăsat chiar și păreri despre diverse produse. Desigur, le găsești pe toate scrise cu atenție în blogul nostru.

Acest website folosește cookieuri pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor. Nu înregistrăm date cu caracter personal. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul.