Trecutul iubitei mele. Cum te poate afecta atunci când afli totul despre ea

penis stramb

Când eram mai tinerel, înainte de nevastă-mea și de divorțul care a urmat, am mai avut o relație stabilă cu o fată. Am iubit-o mult însă, la un moment dat, gelozia mea exagerată a stricat totul.

Nu am fost gelos de fel. Însă, după vreo doi ani de relație cu ea am avut o discuție ușor ciudată cu un amic comun. Am ieșit la o bere în oraș și, în febra alcoolului, amicul mi-a povestit câte ceva din trecutul iubitei mele.

Aparent, avusese o tinerețe activă din punct de vedere sexual și ceva experiențe cu destul de mulți parteneri. Nu intru în detalii, deși amicul meu mi-a oferit multe, cu vârf și cu îndesat, fără să le cer neapărat.

Pe loc nu am conștientizat foarte multe. Însă, pe măsură ce timpul trecea, am observat că mă gândeam tot mai des la ce auzisem. Și, deveneam din ce în ce mai gelos. Pe ce anume? Nu aș ști să spun. E ciudat să zici „mă durea trecutul ei”. Deși, cred, mă gândeam eu că dacă i-a plăcut atât de mult sexul, probabil nu este pregătită pentru o relație stabilă.

Despre trecutul iubitei mele. Și cu bune și cu rele

Ideea e că nu mai puteam rezista. Au apărut certurile dese, ea nu înțelegea de ce m-am schimbat și de ce încercam să o controlez tot mai des.

Așa că, într-o seară, am confruntat-o. I-am spus ce am aflat și am întrebat-o dacă este adevărat.

ce sunt obsesiile sexuale

Nu mi-a ascuns nimic. Mi-a spus că da, a avut câțiva parteneri la viața ei doar că, nu înțelege cum ne afectează asta relația.

I-am zis că sunt gelos. Că nu am încredere în ea. Ne-am certat destul de rău.

La câteva zile, am reluat subiectul. De data asta, i-am cerut detalii. Nu mă întreba de ce, dar i-am cerut să-mi povestească care a fost cea mai intensă experiență sexuală pe care a avut-o.

Îți dai seama că nu a vrut să facă asta. Însă, am insistat până a cedat.

Partea ciudată: în timp ce îmi povestea ușor stingheră cum și ce a fost, m-am excitat. Am avut o erecție tare. Și i-am zis și ei asta. Am ajuns să facem sex nebun, cred că una dintre cele mai tari partide pe care am avut-o împreună cu ea.

Era o senzație combinată între gelozie extremă și dorință sexuală incontrolabilă.

Cum te poate afecta trecutul iubitei tale

Cred că ce ți-am spus mai sus explică cam tot. Ideea e că poți avea sentimente împărțite. Să simți gelozie, furie, înțelegere și chiar să te exciți. Sigur, fiecare bărbat va reacționa diferit. La fel, dinamica cuplului se va schimba în funcție de cum este fiecare partener și de cât de deschis este în ceea ce privește acceptarea trecutului sexual.

Sunt oameni care vor compara propria experiență sexuală cu cea a partenerului. Alții care nu vor pune la suflet nimic.

Eu m-am despărțit ulterior de iubita mea de atunci și cu siguranță trecutul ei sexual a cântărit mult pentru mine.

Eu zic că sunt lucruri care nu trebuie răscolite. Oricum, ce a făcut ea înainte de tine nu ar trebui să conteze. Contează prezentul și experiențele pe care le construiți împreună, oricare ar fi ele și oricât de nebunatice ar fi – știu prieteni care au relații deschise și sunt ok cu asta dar care nu ar suporta să afle ce a făcut partenera în trecut.

Așadar, concentrează-te pe prezent. Nu pune întrebări dacă crezi că răspunsurile te pot da peste cap. Subconștientul lucrează independent de ceea ce îți dorești tu sau de ceea ce crezi tu despre tine.

Ce poți să faci dacă ai aflat ceva care te deranjează

Dacă deja este prea târziu și ai aflat trecutul sexual al partenerei tale, calmează-te. E primul lucru pe care îl recomand.

S-ar putea să fi puțin copleșit de sentimente, gânduri și idei. Înțelege că trecutul ei nu are nicio legătură cu tine sau cu persoana ei de acum. Toți avem experiențe în spate. Poate unele dintre ele nu sunt tocmai plăcute sau nu ne mândrim cu ele. Însă, fac parte din viața noastră.

Încearcă să discuți cu ea. Suportul ei te poate ajuta să digeri mai bine toate informațiile.

Dacă simți că ești copleșit dar nu vrei să o pierzi, îți recomand cu căldură ajutorul unui psiholog. Poți face chiar și terapie de cuplu, dacă este și ea de acord. Psihologul te va ajuta să înțelegi mai bine ceea ce simți și cum să gestionezi corect toate stările prin care treci.

Apoi, nu uita. Prezentul contează mai mult decât trecutul. De ce nu încerci să creezi experiențe sexuale inedite cu partenera ta în loc să te gândești la cele pe care ea le-a avut la un moment dat? Fă din sexul cu ea ceva memorabil și îți garantez că trecutul ei nu va mai conta.

Acest website folosește cookieuri pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor. Nu înregistrăm date cu caracter personal. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul.