În cât timp își face efectul un tratament naturist pentru potență

efectele reale ale unui tratament naturist pentru potenta

M-a întrebat acum vreo două zile un prieten despre tratament naturist pentru potență. Ce am folosit eu și dacă am recomandări și pentru problema lui. Dragul de el, nu reușește să o țină sculată suficient de mult cât să-i provoace orgasm. Fie ejaculează prea repede, fie i se lasă în timpul penetrării și după obține erecția greu sau nu o mai poate obține decât dacă se masturbează; însă, o pierde rapid din nou.

Știa că eu m-am tratat de diverse episoade similare în perioada de recuperare după divorț. Așa că, am încercat să-i explic la ce să se aștepte de la un tratament naturist pentru potență, cam ce remediază el și cam în cât timp apar și primele rezultate.

Ce este un tratament natural pentru potență

Un tratament natural este un fel de leac pentru potență. Poate fi un leac băbesc pentru ejaculare precoce, sau un remediu străvechi pentru erecție sau alte disfuncții sexuale similare.

Spun leac sau remediu din bătrâni pentru că acestea sunt cele cu adevărat naturale. Restul, implică mici scurtături care, desigur, pot fi super avantajoase atunci când vrei rezultate rapide.

Însă, dacă cauți ceva 100% natural, atunci cu siguranță ne raportăm la ceea ce ne-au învățat străbunii noștri. Există suficient de multe studii și informații cu și despre potența masculină încât să avem la ce să ne raportăm.

Spre exemplu, eu am urmat un tratament naturist pentru potență axat strict pe alimentație. Am mâncat, pentru multe luni, cam tot ce conținea nutrienții sau substanțe afrodiziace. Am susținut libidoul, apetitul sexual și secreția de testosteron prin alimentația corectă. Similar, prin alimentație, mi-am reglat și fluxul sanguin necesar pentru obținerea potenței maxime.

Ce am mâncat? Păi, iată ce-mi trece prin minte acum:

  • Carne roșie – nu am exagerat, totuși;
  • Stridii;
  • Fructe de mare;
  • Somon;
  • Spanac, broccoli, varză roșie, ardei iute, țelină;
  • Nuci de tot felul;
  • Miere;
  • Ceaiuri din plante afrodiziace;
  • Multe citrice;
  • Și altele similare – mă gândesc să scriu pe blog câteva rețete pe care să le încercați, o să mă ocup în viitorul apropiat și de asta.

Pentru ejaculare precoce, pe lângă alimentație, am urmat și un exercițiu pe post de tratament. Ghidul pentru tratarea ejaculării premature există deja pe blog, îl puteți citi oricând aveți timp și răbdarea necesară.

No, cam asta i-am transmis și prietenului meu, alături de:

Alte tratamente naturale pentru potență

I-am recomandat să doarmă bine noaptea. Somnul e extrem de important pentru sănătatea aparatului reproducător masculin, așa că dacă lipsește odihna s-ar putea să dispară pofta de sex și erecția tare.

I-am spus să renunțe la vicii – fuma destul de mult și îi plăcea și alcoolul.

Am povestit puțin și despre problemele psihologice care pot declanșa impotența masculină. Depresia, stresul prelungit, anxietatea, toate sunt stări care pot culmina cu impotența psihogenă.

ce remedii poti folosi pentru a trata problemele cu potenta la barbati

L-am făcut atent și că anumite tratamente pot determina apariția disfuncțiilor erectile. La fel, și afecțiuni de sănătate asociate pot influența performanța sexuală – tensiunea, probleme de circulație, diabet și alte afecțiuni similare vor avea legătură cu pierderea erecției ori cu instalarea impotenței temporare.

La recomandarea lui Liviu, i-am spus prietenului și că masturbarea excesivă poate cauza ejaculare precoce, la fel cum problemele pot apărea și din cauza fanteziilor sexuale sau a filmelor pentru adulți vizionate mult prea des.

Pentru toate există tratamente. Unele implică rezolvarea problemelor asociate psihicului, altele presupun exerciții pentru întărirea mușchilor pelvieni și altele o simplă schimbare a stilului de viață.

În cât timp își face efectul un tratament naturist pentru potență

Depinde de la om la om. Fiecare bărbat e diferit. Secreția de testosteron variază, la fel cum fiecare organism funcționează într-un mod specific. Așa că, nu există o rețetă magică pe care să o aplice toată lumea care își dorește o viață sexuală care să rămână la stadiul de 18 ani. Ar fi bine să existe, dar nu se poate.

La mine, tratamentul naturist pentru potență a dat cu adevărat roade după 3 luni de regim strict. Deci, a fost ceva de lucru acolo. Nu o să te mint, au fost momente când am crezut că cedez.

La fel și în cazul exercițiilor. De exemplu, dacă folosești masturbarea pentru a-ți învăța organismul să reziste mai mult la sex, nu o să-ți iasă din prima. Poate te vei chinui luni bune până când o să uiți de ejacularea precoce. Însă, nu trebuie să abandonezi. După cum ți-am zis, sunt remedii dovedite în timp. Doar că, așa cum se întâmplă cu orice tratament naturist, e cu bătaie lungă.

Altfel, ai soluții mult mai rapide. Nu sunt tot timpul cele mai atente cu organismul tău, dar poți alege o cale de mijloc. De exemplu, ai suplimentele pentru potență făcute din extracte din plante afrodiziace. Acelea te ajută în teorie să performezi la scurt timp de la administrare. Sunt ok pentru că le poți cumpăra fără prescripție de la medic și nu dau reacții adverse – dacă ai afecțiuni de sănătate, înainte de a băga ceva, consultă un doctor, asta ca să fii 100% sigur.

Pe blog găsești diverse recenzii: păreri Pops, păreri Maraton Forte, păreri Tianli, păreri uPotent, păreri Natural Potent și tot așa.

Acest website folosește cookieuri pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor. Nu înregistrăm date cu caracter personal. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul.