Toot Up pastile sau Toot Up fiole. Asta-i întrebarea

Toot Up pastile sau Toot Up fiole. Asta-i întrebarea

Ce lungă pare noaptea în care treci printr-un eșec erectil – mai lungă decât viața însăși. Din fericire, soluțiile eficiente se găsesc în întrebările bine puse. Cu alte cuvinte, nu poți rezolva mare lucru în acest sens dacă nu știi exact ce anume cauți. De aceea vreau să vorbim despre Toot Up pastile sau fiole – una din soluțiile la care am apelat când am avut nevoie.

Care sunt așadar, suplimentele care te ajută să ai parte de nebunie în dormitor? După micile mele cercetări, am aflat de existența unor suplimente similare cu Tianli, care îmbunătățesc funcția sexuală și contribuie la creșterea dorinței sexuale. 

Este vorba de Toot Up fiole pentru potență și Toot Up pastile. Acestea sunt o opțiune pentru bărbații care sunt mulțumiți de fiole, în general, dar care preferă un mod de administrare diferit – pastila. În ambele cazuri avem aceleași ingrediente, doar modul de administrare diferă.

Hai să vorbim, așadar despre Toot Up pastile comparativ cu Toot Up fiole. Apoi, să descoperim care sunt efectele și avantajele pentru fiecare în parte.

Înainte de a începe, trebuie să spun că în realizarea acestui articol m-a ajutat și Liviu, care a încercat atât fiolele pentru potență, cât și pastilele.

Toot Up fiole și Toot Up pastile

Toot Up fiole și Toot Up pastile

Trebuie să spun din capului locului că Toot Up se adresează tuturor bărbaților care se confruntă cu tulburări de dinamică sexuală sau care vor să-și îmbunătățească performanțele din dormitor. 

Produsul nu este destinat celor care se confruntă cu afecțiuni cronice de natură cardiacă, cu afecțiuni renale, neurologice sau psihice. Totodată, este interzis sportivilor de performanță.

Toot Up se comercializează sub două forme: fiolă și pastilă. Fiola se dă direct pe gât, iar pastila se ia cu un pahar de apă.

Fiind un stimulent ce are în compoziție extracte de plante, nu ai nevoie de rețetă de la medicul care tratează impotența pentru a intra în posesia Toot Up fiole sau pastile. 

Achiziționarea celor două suplimente poate fi făcută din magazine de tip plafar și de pe diferite site-uri de specialitate.

Toot Up fiole: ce reprezintă?

Toot Up fiole: ce reprezintă?

Atât Toot Up fiole, cât și Toot Up pastile fac parte din același catalog ca Tianli. Probabil că ai citit deja pe blog că Tianli este un supliment cu istorie îndelungată care se regăsește sub formă de fiole – poți oricând (re)citi materialul cu păreri Tianli. 

Ca și prezentare, ambalajul Toot Up fiole are un design similar cu alte produse ale producătorului, precum Natural Potent pe care eu și băieții l-am încercat și despre care am scris.

Administrare și ingrediente

Administrarea Toot Up fiole se face, conform prospectului, cu 30 – 60 de minute înainte de nebunie. 

Liviu zice că e bine să o iei cu o oră înainte și să o faci pe un stomac gol – cam cu două ore de la ultima masă. Cică rezultatele vor fi mai bune: nu o să ți se mai scoale greu și nici nu ți se înmoaie pe parcurs.

Cât despre administrarea propriu-zisă a fiolelor, nu pot spune mare lucru. Se ia o fiolă cu puțină apă călduță și gata. 

Dacă vrei, poți să o iei și sub formă de cură. Cu alte cuvinte, îți administrezi câte o fiolă zilnic timp de 16 zile, adică 3 cutii cu 7 fiole fiecare. Dintre acestea, 16 se folosesc profilactic, iar 5 se iau ocazional.

Am citit că orice ar fi, e recomandat să nu depășești doza recomandată de o fiolă pe zi. Oricum, noi nu recomandăm tratamentul cu Toot Up fiole. Dacă vrei o cură, ai soluții mai bune – vezi păreri Proxel Potent sau păreri Potent Forte de la Naturalis.

Care sunt însă ingredientele care stau la baza Tianli fiole?

  • fructe de Goji/Lycium barbarum (300mg).
  • rădăcini de Ginseng-asiatic/Panax ginseng (350mg).
  • părți aeriene de Ghimpe/ Xanthium spinosum (250mg).
  • cordyceps sinensis (200mg).
  • rădăcini de Rhodiola rosea (150mg).
  • semințe de Arpagic chinezesc/ Allium tuberosum (150mg).
  • alcool (0,3ml), concentrație alcool 14,5% v/v.

Acestea sunt ingredientele Toot Up. Cât despre povestea noastră cu Toot Up fiole, ce să zic?

Experiența noastră cu Toot Up fiole

Liviu l-a luat de două ori, dar nu ca tratament, ci la ocazii diferite. 

Zice că de fiecare dată a simțit la fel, și anume că atunci când se scoală, penisul e tare. Nu chiar atât de tare cum ai spera sau poate cum ai mai simțit când ai avut potență maximă. Dar, suficient cât să îți faci treaba și să îți redobândești încrederea în tine.

Din nefericire, dacă suferi de ejaculare precoce, Toot Up fiole nu îți sare în ajutor. Cu alte cuvinte, dacă apare din senin vreun stimul sexual intens și neprevăzut, s-ar putea să ejaculezi. Deci, la revedere, control al ejaculării. 

Din câte mi-a spus Liviu și din câte am mai citit pe net, ingredientele din compoziția suplimentului provoacă senzații de arsură. Ăsta să fie costul unei partide de sex reușite?! Nu, mulțumesc.

Toot Up pastile: ce reprezintă?

Toot Up pastile: ce reprezintă?

Ca Toot Up fiole, pastilele ajută funcția sexuală masculină contribuind la creșterea apetitului sexual, menținerea erecției, respectiv controlul ejaculării.

Cu alte cuvinte, Toot Up pastile este recomandat bărbaților care și-au pierdut apetitul sexual sau care se confruntă cu erecție și ejaculare precoce.

Am citit că pastilele au un efect mai puternic decât fiolele, acționând în aproape 40 de minute și oferind o energie sporită.

Liviu zice că erecția a fost similară celei obținute cu Toot Up fiole, dar spune că a avut niște palpitații la nivelului pieptului după consumarea actului sexual. Mai mult, i-a fost destul de greu să adoarmă după sex, dar s-a ,,împiedicat’’ și a căzut într-o sticlă de vin. : )

Administrare și ingrediente

În cazul Toot Up pastile, se ia câte un comprimat cu 30 de minute înaintea actului sexual, cu un efect de până la 72 de ore. Profilactic, se consumă o tabletă la 3 zile. Poți să iei cu apă sau fără, dar ca să alunece mai bine, Liviu zice să bei totuși un pahar cu apă.

Legat de ingrediente, acestea sunt exact aceleași ca în cazul Toot Up fiole. Nu le mai enumerez și aici.

Concluzii finale despre Toot Up pastile și fiole, în general

Concluzii finale despre Toot Up, în general

De ce am ales să discut despre Toot Up și tot ce ține de „domeniul lor de activitate”? Pentru că nouă, celor care ne ocupăm de Casanovi, ne place să apelăm la adjuvante care contribuie la susținerea performanțelor noastre sexuale.

A fost, așadar, o nevoie firească să ne documentăm și să vedem care e treaba cu Toot Up.

Însă dacă nu vrei să te confrunți cu reacții adverse, nu ți-aș recomanda să mergi orbește către  Toot Up pastile, nici către fiole. Sigur, poate la tine funcționează altfel, căci depinde de fiecare individ în parte.

Eu sunt de părere că ar trebui să citești cât mai multe recenzii și păreri despre Toot Up astfel încât să alegi ceva potrivit nevoilor tale. 

Pe piață există suplimente create pentru remedierea ejaculării precoce – spre exemplu, citește păreri uPotent, și sunt stimulente care au fost produse pentru a te ajuta cu erecția – despre acestea poți afla mai multe în articolele noastre precum păreri Pops sau păreri X Pill.

Sper că ți-am putut oferi o mână de ajutor și că vei face alegerea potrivită!

Acest website folosește cookieuri pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor. Nu înregistrăm date cu caracter personal. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul.