Tianli prospect. Avantajele fiolelor pentru potență

Tianli prospect. Avantajele fiolelor pentru potență

Atunci când am aflat că Liviu a încercat suplimentul despre care urmează să-ți scriu, am căutat prima dată Tianli prospect. Apoi l-am întrebat mai multe despre păreri Tianli – subiect despre care am aflat, ulterior, că a și scris.

Nu numai că îmi place să fiu perspicace, dar – iertare pentru verbul care urmează – sunt și foarte caraghios. Cel puțin asta cred Liviu și Cristi. De fapt, așa e și taică-miu, cred că la treaba asta l-am moștenit.

Faza e că, înainte să achiziționez orice fel de stimulent pentru potență, mie îmi place să citesc prospectul cu mare atenție. Aproape la fel de tare îmi place să iau la puricat recenziile utilizatorilor pentru a determina dacă induc în eroare consumatorii.

Hai să vedem tot ce am descoperit despre administrarea și compoziția suplimentului, dar și care sunt concluziile mele asupra acestor fiole pentru potență.

Tianli prospect fiole, explicat

Fiolele sunt una dintre stimulentele din gama de produse Tianli, Toot Up și Natural Potent. Acestea sunt produse într-o fabrică din China și sunt distribuite în numeroase farmacii și magazine naturiste de tip plafar.

În ceea ce privește gama Tianli în sine, aceasta cuprinde suplimente alimentare recomandate ca adjuvant în remedierea simptomelor tipice de disfuncție sexuală masculină.

Toate produsele sunt în mare parte bazate pe aceeași formulă. De asemenea, sunt destinate exclusiv bărbaților adulți, adică pentru cei care au trecut (demult) de vârsta de 18 ani. 

E important de menționat că bărbații n-au nevoie de nicio rețetă de la medicul care tratează impotența pentru a intra în posesia fiolelor și pastilelor, deopotrivă.

Potrivit Tianli prospect, toate aceste suplimente au aceleași caracteristici precum:

 • menținerea vitalității organismului și asigurarea funcționării normale a acestuia;
 • relaxarea mușchilor netezi din țesuturile erectile;
 • îmbunătățirea funcției sexuale și stimularea impulsului sexual;
 • stimularea circulației sângelui pentru a facilita accesul la zona reproducătoare.

Tianli fiolele sunt disponibile în cutii a câte 6 fiole de 10 ml fiecare. Fiecare fiolă este ambalată individual și trebuie consumată cu 45-60 de minute înainte de a avea relații sexuale. 

De asemenea, fiolele pot fi administrat atât ocazional, cât și sub formă de tratament.

Tianli prospect: administrare fiole

Tianli prospect: administrare fiole

După cum ziceam mai sus, există două moduri de administrare:

 • la ocazie: o fiolă cu aproximativ 45-60 minute înainte de copulație,
 • pentru ,,întreținere’’: o fiolă pe zi, timp de 16 zile.

Liviu, spre exemplu, a luat-o pe stomacul gol. Totul a decurs ca deobicei. Însă după preludiu, și-a dat seama că o avea mai tare în pantaloni, lucru care – spune el – i se întâmpla doar la un handjob ca la carte.

Zice că n-a avut chiar potența maximă, cea pe care a simțit-o cu alte pastile pe care le-am noi le-am mai încercat, însă fiola i-a dat încredere că poate avea parte de o partidă reușită.

Partea nasoală e că i s-a lăsat puțin pe parcurs. Erecția a fost tare, dar nu la fel ca imediat după preludiu, lucru la care nu te aștepți atunci când consumi un supliment pentru potență.

Liviu a mai continuat să ia fiola când și când, adică la nevoie. 

Dacă ar fi să încerc, cred că aș lua produsul sub formă de tratament. Am citit că administrarea unei cure poate depăși 16 zile, că nu sunt reacții adverse nasoale și nu creează dependență.

 Sigur, e bine să nu depășești doza maximă recomandată (care e de o fiolă pe zi).

Care sunt însă ingredientele din compoziția acestor fiole?

Tianli prospect: ingrediente fiole

Ingrediente active de pe Tianli prospect fiole sunt:

 • Iarba țapului (Epimedium rubrum);
 • Rădăcină de Polygonum;
 • Saline cristanche (o plantă chinezească pentru întărirea rinichilor și tonifierea Yang-ului);
 • Fructe goji;
 • Hypoxis minor;
 • Eleutherococcus senticosus;
 • Damnacanthus.

Toate componentele sunt extracte de plante naturale, astfel încât nu reprezintă un pericol pentru sănătate. Dacă ești interesat de efectele fiecărui ingredient în parte, poți să le studiezi. Sincer, așa am făcut și eu.

Contraindicații conform Tianli prospect

Conform Tianli prospect, utilizarea oricăror suplimente din această gamă este strict interzisă bărbaților care suferă de afecțiuni cronice, inclusiv insuficiență cardiacă, hipertensiune arterială, antecedente de infarct miocardic, afecțiuni neurologice, tulburări psihice, probleme renale sau hepatice.

Totodată, am citit pe net că utilizarea acestui produs este contraindicată persoanelor care prezintă alergii la oricare dintre ingredientele active sau la componentele incluse în compoziție.

Alte contraindicații care nu apar în prospect

Conform recenziilor pe forumuri despre Tianli pe care le-am citit, am văzut că sunt destul de mulți consumatori care au menționat cam aceleași efecte negative: dureri de caparsuri de stomac, puls crescut sau oboseală după sex.

L-am întrebat și pe Liviu, el zice că adevărul e undeva la mijloc. Nu prea a avut efecte adverse.

Tot ce a avut, a fost un disconfort ușor la stomac ca și când mănânci ceva care îți irită intestinul și te trezești cu reflux. Dar, e sănătos tun. Doarme bine noaptea, face sport și în afara dormitorului. 

Noi, eu și Liviu, suntem de părere că starea noastră de sănătatea diferă și este firesc ca un supliment natural să aibă efecte diferite în funcție de predispoziția bărbatului.

Totuși, trebuie să ai în vedere un aspect important: nu este bine să consumi suplimente pentru potență împreună cu alcool. Este mai bine să le iei cu apă. 

Bineînțeles, acest lucru nu înseamnă că nu poți să consumi deloc alcool în timp ce urmezi tratamentul. Este recomandat să eviți consumul excesiv de alcool, deoarece acest lucru poate reduce eficacitatea pastilei sau poate provoca reacții adverse nedorite, cum ar fi creșterea tensiunii arteriale și dureri de cap.

Înlocuitor Tianli fiole

Înlocuitor Tianli fiole

Recunosc, nu mi-a displăcut nimic din ceea ce apare pe Tianli prospect. Singurele lucruri care m-au descurajat au fost că, potrivit consumatorilor, ar trebui să îți iei fiola pe stomacul semi-gol și să-ți planifici partida de sex.

Dacă și tu strâmbi din nas sau ești pur și simplu te afli în căutare de înlocuitor Tianli fiole, poți arunca o privire peste recenzia noastră la cea mai bună pastilă de potență pe care am încercat-o. 

Dacă ai intrat aici să descoperi mai multe despre Tianli prospect, însă te-ai decis că ai alte așteptări, ți-aș recomanda cu cordialitate să citești celelalte materiale pe care noi le-am pregătit pe blog. 

Sper ca materialul meu de astăzi să-ți fie de folos,

Andrei

Acest website folosește cookieuri pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor. Nu înregistrăm date cu caracter personal. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul.