Supraexcitare urmată de pierderea erecției

supraexcitare urmata imediat de lasarea penisului

Câteodată sexul e atât de ciudat de te lasă cu gura căscată. Recunosc, la început nici nu am știut exact cum să scriu articolul de astăzi. Să transmit exact problema cu care m-am confruntat și să descriu cât mai precis ce probleme mi-a mai făcut erecția și potența masculină.

Oricum, ca bărbat, e greu să te plictisești când vine vorba de sex. Acum crezi că ești cel mai bun la pat și cel mai dorit mascul din lume, că mâine zici că nu o mai scoți din pantaloni niciodată.

Printre cele mai stranii comportamente ale penisului meu: se întărește repede, o erecție maximă de toată frumusețea. La nici câteva secunde de la primul stimul sexual simt că-s gata, îmi dau drumul. Mă panichez tot, aia e, ejaculare precoce.

Inevitabil, mă feresc puțin, iau o mică pauză, să nu cumva să ejaculez. Nu cred că durează 2, 3 secunde pauza și o las iarăși să-mi atingă penisul. Doar că, de data asta, e moale. Erecția a dispărut. Măcar a dispărut și senzația de ejaculare. Păcat totuși că fata insistă și penisul rămâne cel mult semi-erect.

Asta se numește, sau cel puțin așa o numesc eu, supraexcitare urmată de pierderea erecției.

Cum mai faci sex după supraexcitare și pierderea erecției

Răspunsul ar fi: cu greu. Aș completa: cu multă muncă.

Pentru că după ce ți s-a lăsat imediat ce era să îți vină, penisul nu te mai ascultă. Zici că s-a supărat pe tine și pe partenera ta. Și brusc nu vrea să mai dea ochii cu voi. Se face mic, se bagă în casă și se pune la somn. Aia a fost.

de ce se inmoaie penisul dupa ce simti ca iti vine

Poți tu să-i dai în cap. Ea să o frece sau chiar să îi facă un sex oral. Nimic. Cel mult se scoală puțin, dar se lasă imediat după. Dacă mai și treci la penetrare e și mai trist. Ai șanse să nici nu intre de cât de moartă e la intrare.

Da, poate să sune amuzant, dar când ești tu acolo, nu prea îți vine să râzi.

Dar, e bine să nu te lași. Până îți mai revii tu puțin, fă-i ei un sex oral. Stimuleaz-o cu degetele. O poți chiar penetra cu un deget în timp ce treci cu limba peste clitoris. Sau, o poți stimula până ce ajunge la orgasm.

Dacă tu te simți refăcut, poți să reiei și stimularea penisului. Sunt șanse să se scoale rapid și să apunci să o și penetrezi.

Cât reziști după supraexcitare și pierderea erecției

Nici răspunsul de aici nu va fi pe placul tău: puțin. Aș putea completa: puțin de tot.

Dacă ai fost supraexcitat, ai pierdut erecția și ai reușit să o scoli iar, o să-ți vină rapid. Sau, o să ți se lase la fel de rapid. Așa că, bucură-te de moment. De aceea, recomand ca înainte să obții din nou erecția, să îi provoci ei orgasme multiple. Măcar știi o treabă.

orgasmele atunci cand se lasa imediat ce s-a sculat

E un fel de manifestare a ejaculării precoce. Chiar dacă senzația de ejaculare imediată a dispărut inițial, după obținerea erecției ea va fi tot acolo.

Ejacularea poate fi abundentă și intensă sau lipsită de plăcere. Depinde mult de libidoul tău și de apetitul sexual sau de timpul care a trecut de la ultima masturbare ori de la ultima partidă de sex.

Cum te asiguri că nu mai treci prin aceeași situație neplăcută

Aici e greu de dat un răspuns pentru că motivele sau cauzele pot fi multiple. De regulă ajută să nu te mai masturbezi excesiv. Să nu te mai uiți o perioadă la filme pentru adulți.

Ajută și să întărești mușchii pelvieni sau să înveți cum să respiri când faci sex.

Cu rezultate imediate rămân tot suplimentele pentru potență. Pot fi de tip pastile (Herbal V, Pro V, X-Pill, Pops), de tip spray (Stud 100), de tip miere (uPotent, Performax) sau de tip fiole (Tianli, Natural Potent, Toot Up).

Dacă situația e chiar neplăcută și nu prea mai ai soluții, mergi la medicul urolog. El te poate consulta, poate da analize pentru impotență și îți poate recomanda un tratament adecvat.

Idee e următoarea: poate fi doar un caz izolat. Nu te panica dacă ai pățit sau ai o supraexcitare urmată de pierderea erecției și, mai apoi, de o ejaculare prematură. Poate ai fost obosit, poate a fost stresul de vină. Nu trage cele mai rele concluzii imediat după primul eșec.

Altfel, dacă devine o obișnuință, după cum ai văzut, nu ești nici primul și nici ultimul bărbat care trece prin așa ceva. Cum te ajută pe tine chestia asta? Doar la nivel psihologic – fiind o chestie populară, există și un remediu potrivit. Cu siguranță nu ai impotență și nici nu te așteaptă finalul vieții sexuale.

Acest website folosește cookieuri pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor. Nu înregistrăm date cu caracter personal. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul.