Ce sunt spray-urile pentru potență și când să le folosești

ce este si cum functioneaza un spray pentru potenta

Spray-urile pentru potență sunt faine. Cel puțin datorită modului de aplicare. Nu te murdărești pe mâini (teoretic, deși o să trebuiască să pui mâna), dai rapid cu pufurile pe penis și aștepți să-și facă treaba.

Da, totul sună bine. Nu vreau să zic că-s chestii ascunse sau că dacă încerci spray-ul vei fi dezamăgit. Deși, s-ar putea să se întâmple și asta. Dar, sper eu, articolul de astăzi o să te ajute să știi mai multe lucruri despre ce sunt spray-urile pentru potență. Despre ce ingrediente conțin, cum se aplică și despre efectele lor. Pe scurt, hai să vedem ce așteptări e bine să ai dacă cumperi și vrei să folosești un spray pentru potență.

Ce sunt spray-urile pentru potență

Spray-urile pentru potență sunt suplimente naturale recomandate pentru creșterea libidoului, creșterea erecției și pentru combaterea simptomelor asociate cu disfuncții erectile.

Faptul că sunt suplimente și nu medicamente e destul de important. Vezi tu, dacă vrei să cumperi spray pentru potență nu ai nevoie de o rețetă de la medicul care tratează impotența. E ca atunci când cumperi vitamina C pentru imunitate. O poți lua din farmacie, sau direct de pe net, e treaba ta.

Deci, în teorie, spray-ul pentru potență nu are chimicale și nu dă reacții adverse notabile. De asta e supliment și nu medicament. Acum, nu e totul roz, dar asta se aplică cam pentru orice produs care intră în categoria suplimentelor. Doar știi și tu rândurile acelea mici în care scrie că se administrează pe propria răspundere și că produsul nu înlocuiește un stil de viață sănătos.

Ce conțin spray-urile pentru potență

Spray-urile pentru potență au, de cele mai multe ori, ingrediente naturale. Ele sunt reprezentate de extracte din plante afrodiziace. Pe unele poate le cunoști, despre altele poate nu ai mai auzit. Oricum, dacă citești prospectele recomand să te informezi despre fiecare ingredient în parte, să te asiguri că nu bagi chestii nasoale în organism.

Acum, tot în majoritatea cazurilor, un spray pentru potență va conține și ceva în plus față de acele extracte din plante afrodiziace menite să te ajute să obții potența maximă.

Spray-urile vor conține și un anestezic. Acum, concentrația poate fi mai mare sau mai mică, după caz. Oricum, anestezicul pulverizat pe penis va fi absorbit în piele și, ce să vezi, va diminua senzația pe care tu o resimți atunci când penisul este supus stimulilor sexuali. Ai mai multe informații despre aceste lucruri și în articolul în care ai explicate păreri Stud 100.

Ce afecțiuni tratează spray-urile pentru potență

Cum spray-ul conține anestezic, după cum poate intuiești, este recomandat în ameliorarea ejaculării precoce. Practic, dai cu câteva pufuri pe penis și după, teoretic, reziști mai mult până să ejaculezi. Asta pentru că simți mai puține lucruri și, evident, senzația de ejaculare apare ceva mai târziu.

Doar că, spray-ul poate amorți prea tare. Atât de tare încât s-ar putea să pierzi erecția. Sau, să nu reușești să o scoli. Să ai doar un penis moale. Sau, în alte cazuri, dacă te dai cu prea puțin, s-ar putea să nu te ajute și să ejaculezi la fel de repede precum ești obișnuit.

doctor sau medic pentru probleme cu potenta la barbati

Cert este că vei avea nevoie de câteva încercări până să obții doza potrivită pentru tine.

Apoi, spray-ul respectiv, ca substanță mă refer, nu trebuie să fie ingerat sau să intre în contact cu vaginul. Așa că, dai cu spray, spui pa la sex oral. Și, desigur, folosești prezervativul orice ar fi – altfel, s-ar putea ca vaginul să amorțească sau să apară reacții alergice.

Reacțiile alergice îți pot apărea și ție, pe penis. Spray-ul e cu aplicare externă așa că poți simți usturimi, mâncărimi, poți să ai umflături sau să îți iasă bubițe pe penis. Dacă pățești asta, spală bine instrumentul. Dacă reacțiile adverse persistă, fuguța la medic.

Oricum, după ce lași spray-ul să acționeze, spală bine penisul.

Cu ce poți să înlocuiești un spray pentru potență

Sunt bărbați care apreciază spray-ul pentru potență. În mare parte sunt cei care au ejaculare precoce și apreciază ușurința în utilizare a produsului. Dar, sunt persoane care sunt împotriva lui. Sunt bărbații care nu vor să le amorțească simțurile pentru că pierd din plăcerea sexului. Tot o parte dintre ei se gândesc la reacțiile alergice care pot apărea sau la faptul că trebuie să folosească prezervativul – spre exemplu, dacă încercați să aveți un copil, cu siguranță spray-ul pentru potență nu este pentru voi.

Așa că, poți alege și alte alternative. Produse mai bune decât spray-urile pentru potență sau înlocuitori care să funcționeze mai bine pentru tine.

Noi am scris recenzii despre două produse care sunt și spray – păreri Tianli și păreri Natural Potent. Acele produse sunt disponibile și sub formă de fiole. Mai ai și păreri Maraton Forte și păreri Pops, produse care sunt pastile pentru potență. Și, nu în ultimul rând, mai ai păreri uPotent, o miere pentru potență.

Unde vreau să ajung? La faptul că ai de unde alege dacă cauți suplimente naturale pentru potență sau pentru tratarea disfuncțiilor erectile. Trebuie doar să ai răbdare și să te informezi.

Acest website folosește cookieuri pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor. Nu înregistrăm date cu caracter personal. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul.