Penis mic și cum să îl folosești dacă vrei ca ea să aibă orgasm

tratamente pentru erectie slaba masculina. cum sa readuci potenta maxima

Penis mic? Ce să zic, au fost momente în care mă uitam și eu strâmb la ea. Mi-am și măsurat-o, am căutat chiar care-s standardele de lungime și grosime pentru un penis normal în funcție de vârstă și de alte criterii în ceea ce-i privește pe bărbați.

Cu toate acestea am înțeles că nu-i o competiție. Da, nu mint, mi-ar fi plăcut să o am mai lungă și mai groasă. Dar am înțeles că organismul meu așa s-a dezvoltat. Un fel de, atât s-a putut.

Ok, nu-i totul chiar atât de simplu, dar îți explic mai multe imediat.

Păreri despre lungimea și grosimea penisului. În ce să nu crezi

Filmele pentru adulți. Cred că-s cele mai rele pentru noi. În primul rând, te strică la cap. E dovedit faptul că provoacă dependență și că schimbă anumite impulsuri nervoase și modul în care te exciți, obții erecția sau o menții pe durata partidei de sex.

Apoi, creează niște așteptări nasoale rău. Te uiți la ele de când ești mic copil. Și, inevitabil, vrei și tu să o ai lungă și groasă ca actorii de acolo. Și să reziști ore în șir făcând sex. Și să dai ca nebunul la ea, indiferent de cum ar fi partida aia de sex.

prefera sa se masturbeze in loc sa faca sex cu mine

Uită de tot ce ai văzut în filmele porno. Totul e total greșit. Nu ai motive pentru a-ți fi rușine cu penisul tău.

În realitate lucrurile stau altfel. Penisul e specific pentru fiecare bărbat în parte. Și e foarte ok să fie așa. Sexul nu-i ca-n filme așa cum și viața nu e cum vezi tu la cinema.

Penisul nu trebuie să fie nici foarte lung și nici foarte gros. Dacă ar fi, sexul ar fi neplăcut și dureros – și pentru tine, și pentru ea.

De cele mai multe ori, penisul tău e fix atât cât ar trebui să fie. Sigur, există situații speciale când chiar e prea mic și atunci se numește micropenis. Dar aia e o afecțiune și trebuie să te duci la medic. În acele cazuri se pot face niște implanturi pentru mărirea penisului.

Altfel, nu prea ai ce face.

Crezi că ai penisul mic. Ce să nu faci

Să nu folosești dispozitive de lungire a penisului. Vezi pe peste tot pe net tot felul de promisiuni. De produse care o să ți-o lungească peste noapte. Află că jucăria ta crește până la 18 ani. După, orice ai face tu, nu se face nici mai lungă, nici mai groasă.

Gelurile pentru potență, pompele pentru penis sau Kanamicina injectată nu te vor ajuta. Ba, o să-ți facă mult rău. Nu mai crede în minuni pentru că ele nu există.

Dacă nu mă crezi, treci pe la medic. Îți va spune că singura situație prin care poți avea un penis de dimensiuni mai mari este operația sau implantul. Dureros și neplăcut, recomandat doar în cazuri excepționale când chiar activitatea sexuală nu se poate realiza.

Cum să faci sex cu un penis mic

Ok, tu tot crezi că o ai mică. Poate ai dreptate. Poate nu e la fel de lungă și de groasă ca în cazul majorității bărbaților. Nu-i nimic.

Poți face sex de calitate și poți, în continuare, să o dai pe spate în orgasme multiple. Și chiar nu-i o glumă sau un mit.

invata ce sa faci pentru a scapa de problema penisului semi erect

Da, preludiul există și da, este super important. Penisul tău nu trebuie să fie nici foarte lung și nici foarte gros pentru ca ea să ajungă la orgasm. Plus că, oricum, doar prin penetrare e greu să o faci să își dea drumul. Trebuie să o stimulezi cât mai variat cu putință. Să-i freci clitorisul în timp ce o penetrezi, poate chiar să o stimulezi și anal. Să schimbi poziții, să folosești sexul oral, să o penetrezi cu degetele și să ieși din zona de confort astfel încât sexul să nu devină un alt lucru pe care trebuie să îl faci.

Pentru un penis mic recomand poziția în care ea te călărește. Poți să-ți pui o pernă sub bazin pentru ca mișcarea să fie mai amplă. Similar, ea poate sta pe spate, cu o pernă sub bazin și tu să controlezi, de deasupra, mișcările. Musai, o stimulezi și pe clitoris cu mâna în timp ce o penetrezi vaginal. O să vezi, va ajunge ușor la orgasm chiar dacă ai un penis mic.

Apoi, nu fii pudic. Folosește fantezii sexuale, scenarii role play sau chiar jucării sexuale. Nimic nu este interzis în dormitor atâta timp cât sunteți amândoi de acord cu ceea ce se întâmplă acolo. Chiar nu este cazul să fii pudic. Hai, fă-ți de cap.

Dacă, totuși, în capul tău e „am penis mic, ce mă fac” îți recomand să treci pe la medic să vezi dacă ai sau nu o problemă. Dacă nu există nimic problematic din punct de vedere fizic, treci și pe la psiholog. Și el îți poate oferi tot suportul moral de care ai nevoie.

Acest website folosește cookieuri pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor. Nu înregistrăm date cu caracter personal. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul.