Orgasmele din timpul menstruației

scortisoara creste libidoul la barbati

Sexul e fain indiferent de momentul în care este făcut. Nu cred că există unul care să fie inoportun, atâta timp cât ambii parteneri sunt de acord cu ceea ce se întâmplă și, mai mult, se simt bine făcând sex. Aș putea adăuga încă un lucru: sexul spontan este din altă ligă.

Bun. Dar ce faci dacă ea e pe stop? Mai faci sex sau aștepți până trece menstruația?

Articolul de astăzi poate nu o să fie pe placul multora. Asta pentru că o să vorbesc despre cum se simt orgasmele ei atunci când are menstruație. Și, în plus, o să îți explic cum o ajută pe ea sexul în menstruație.

Ce să alegi tu? Păi, asta depinde de tine. Și nu doar de tine. De ce vrea și ea. Poate tu ești ok cu sexul în menstruație dar poate că ea nu se simte confortabil. Sau invers. Din nou, sexul e fain doar atunci când ambii parteneri sunt ok cu ceea ce se întâmplă. Altfel, dispare plăcerea și apar doar problemele.

Sexul în timpul menstruației. Este sigur?

Înțeleg de ce sexul în timpul menstruației poate fi privit cu ochi neîncrezători. Strict din punctul de vedere al igienei, cel puțin. Sau al confortului psihic. Da, nu este neapărat ceva cu care te lovești zilnic.

ai patit sa faci sex dar sa ai un penis pe jumatate sculat

Cu toate acestea, dintr-un punct de vedere medical, sexul în momentele când ea este pe stop nu este nociv sau interzis. Nu există niciun risc pentru sănătatea ei sau pentru sănătatea ta. Astfel, dacă sunteți ok cu ceea ce el presupune, nu vă pot recomanda decât să vă faceți de cap.

Cum să faci plăcut sexul din timpul menstruației

În primul rând, trebuie să cunoști ceea ce urmează să se întâmple. Da, în timpul menstruației femeia are sângerări. Nu e musai să se întâmple în timpul partidei dar sunt șanse, chiar mari. Poți să le limitezi dacă faci sex înspre finalul menstruației și nu în primele zile.

Apoi, este bine să protejezi așternuturile cu o lenjerie de pat sau cu o pătură care se poate curăța ușor și rapid în cazul în care vor intra în contact cu sângele menstrual.

Sexul în menstruație se face după o igienă atentă a organelor genitale, atât ale tale cât și ale partenerei. Apoi, se va folosi un prezervativ – riscul de contactare a infecțiilor care se transmit prin contact sexual crește în menstruație.

Reiau: fă doar ceea ce îți este confortabil, sexul este despre plăcere.

Orgasmele din timpul menstruației

Pentru tine, ca bărbat, lucrurile nu stau diferit. Însă, pentru ea, orgasmul este mai intens și mai îndelungat atunci când e pe stop. Mai mult, orgasmul poate reduce senzațiile neplăcute și dureroase asociate cu perioada menstruală.

Așa că, contactul sexual nu este musai să se întâmple. Adică nu trebuie să se ajungă la penetrare. Vă puteți distra altfel în menstruație. Spre exemplu, o poți stimula cu degetele, fără a le introduce în vagin – trebuie doar să stimulezi clitorisul pentru a-i provoca un orgasm.

Puteți folosi jucării sexuale pentru a atinge plăcerea maximă sau vă puteți masturba reciproc sau simultan. Ori, ceea ce îmi place mie, ea să îmi ofere sex oral în timp ce eu îi stimulez cu degetele clitorisul pe care îl lubrifiez în prealabil (folosesc lubrifianți pe bază de apă). Când fac asta îmi place să îmi dau drumul atunci când are și ea orgasm, e super plăcut pentru amândoi.

Încă un mic pont: în timpul menstruației este mai ușor să-i provoci orgasme multiple. Așa că, spor la treabă și multă plăcere să aveți.

Acest website folosește cookieuri pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor. Nu înregistrăm date cu caracter personal. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul.