La cât timp după ce a născut putem să facem sex?

exercitiu de masturbare eficienta pentru barbati

Salutare, tuturor! De obicei îmi place să o dau așa mai la golăneală. Ce să zic, îmi place viața și nu mă feresc să o mărturisesc. Însă, astăzi o să vă vorbesc despre un subiect mai așezat, mai de familiști.

Nu, nu am soție și nici nu am în plan să fac un copil. Însă, am prieteni care au copii. Unii divorțați, alții încă în căsnicii fericite alături de ea și de ăia micii. Recent am discutat cu ei despre un subiect care îmi stârnea curiozitatea. Nu, nu despre sexul în sarcină ci despre cât durează până să faci sex după ce ea a născut.

Să fim serioși, oricât de cumpătați am fi, tot ne va cere corpul să facem sex. Asta în cazul nostru. Nu știu cum e în cazul lor, mai ales cu sarcina, nașterea și tot ce urmează după. No, de asta am întins antenele și mi-am întrebat prietenii mai cu experiență în ceea ce privește sexul după ce apar copilașii.

Sexul înainte de naștere

În timpul sarcinii se poate face sex fără probleme. Bine, dacă ginecologul dă restricții atunci totul trebuie respectat. Nu de alta, dar să nu existe probleme după. Spre exemplu, dacă placenta e prea jos, sexul e interzis.

ce sa faci cand vrei sa ai copii

Acum, de ținut cont, în special pentru ea: orgasmele în sarcină sunt mai ciudate. Cel puțin în prima parte a sarcinii. Asta pentru că în timpul plăcerii maxime pot apărea mici contracții ale uterului. Femeia care le experimentează poate spune că simte că i se pune un cârcel în interior.

Desigur, acea senzație poate speria partenerii. Însă e perfect normal și e ok să continui să îi oferi orgasme multiple chiar și în timpul sarcinii. Sexul relaxează indiferent de modificările prin care trece organismul.

Acum, în ultimul trimestru al sarcinii va fi mai complicat cu sexul. Libidoul ei scade și, oricum, îi este din ce în ce mai complicat să se simtă bine. Nu prea sunt poziții sexuale confortabile atunci când burta crește.

Eu recomand să vă autosatisfaceți. Știi tu, tu o masturbezi pe ea, ea pe tine. Lucrurile merg mai ok așa și aveți ocazia să vă bucurați în continuare de orgasme chiar și atunci când sarcina este înaintată. Oricum, după luna a 8-a cam îți iei gândul de la orice plăcere. Ea nu o să mai aibă chef.

Sexul după ce a născut. La cât timp e recomandat

Bun, ai trecut de perioada critică când burta e mare, sarcina înaintată și numai de sex nu are ea chef. A născut, e totul bine. Când te întorci în șa?

Ei bine, am o veste care nu o să îți sune tocmai pe placul tău. Cel mai probabil va trebui să mai aștepți ceva. Cam vreo 6 săptămâni pentru că atunci o să fie programat primul control la ginecolog de la naștere – mai ales atunci când ea a avut naștere prin cezariană.

de ce iti moare la intrare sau in timpul penetrarii

Acum, oricum veți avea pe cap un copil mic care o să vă extenueze. Obosiți fiind, o să fie mai complicat cu libidoul și cu apetitul sexual. Însă, dorința va exista. Nu doar în cazul tău ci și în al ei – da, o să-și dorească să facă sex. Hormonii au un rol important în ecuația asta pentru că organismul ei trece prin tot felul de modificări hormonale.

Bun, ea vrea, tu la fel, dar nu puteți. Eu nu recomand nici măcar masturbarea reciprocă în perioada respectivă. Cel puțin așa mi-au transmis prietenii mei. E ok să aștepți confirmarea doctorului că totul este bine și că puteți relua contactul sexual în siguranță.

Acum, vezi tu, dar cum bine știi există metode prin care te poți elibera. Masturbarea este sănătoasă atâta timp cât nu o transformi în masturbare excesivă. Cât despre partenera ta, susține-o. E mai important să-i fi alături în tot ce are de făcut decât să o satisfaci sexual pentru o scurtă durată de timp.

După cele 6 săptămâni o să aveți tot timpul din lume să vă bucurați de sex. Desigur, pentru orice altă lămurire sau informație suplimentară fuguța la medicul specialist. Nimeni altcineva nu îți poate da un sfat mai potrivit și mai în cunoștință de cauză decât ginecologul.

Eu recomand să folosiți perioada de abstinență sexuală impusă în avantajul vostru și al dinamicii de cuplu care oricum este supusă la grea încercare în perioada respectivă. Folosiți tensiunea sexuală în avantajul vostru pentru a menține flacăra pasiunii aprinsă. Da, știu, am zis un mare clișeu dar funcționează. În relație dragostea e menținută de sexul pasional. Nu lăsa rutina să intervină.

Hai, să auzim doar de bine.

Acest website folosește cookieuri pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor. Nu înregistrăm date cu caracter personal. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul.