Ce faci dacă ți se scoală greu

de ce ti se scoala greu penisul inainte de sex

Nu că ar conta, dar ei nu-i pasă dacă ție ți se scoală greu. Nu e musai să o ai tare atunci când dai pantalonii jos, sau atunci când pune mâna pe ea să verifice cum stă treaba. Știu că e greu să te convingi de asta, dar masculinitatea ta nu depinde de cât de rapid reușești să ajungi la erecție.

Și înțeleg perfect. Parcă altfel stai cu încrederea în tine când ți se ridică steagul fix atunci când vrei tu să o facă. Îi arăți că ești stăpân pe situație și că ai cu ce să te mândrești. Că o să-i placă la nebunie tot ce o să urmeze.

În realitate, s-ar putea ca lucrurile să nu stea chiar așa cum vrei tu. În primul rând, erecția e de capul ei. Nu ține cont de cum vrei tu să fie. Sunt momente când chiar se scoală din te miri ce motive. Sau, când refuză total să o facă.

ce poti sa faci daca vrei sa ai erectie mai rapida

Dar cu siguranță partenera ta se va simți super bine dacă o faci să creadă că ea este responsabilă pentru potența maximă pe care ai atins-o. Numai gândește-te: ești cu ea, vă sărutați, vă dezbrăcați și rămâi gol, goluț. O ai moale, poate în semi-erecție. Ea vine lângă tine și ți-o atinge, la început sfioasă. O strânge în palmă, o simte așa moale cum e ea. Îți mângâie penisul, apoi c*****e. Și, ușor dar sigur, ți se întărește. Poate îți face un sex oral și i se întărește în gură. Cum crezi că o să se simtă ea? Îți zic eu, orgoliul ei va fi maxim.

Se scoală greu. De ce nu am erecție?

Nu te-am lămurit? E ok. Știu ce simți, am trecut și eu prin asta. Degeaba contează cum se simte ea dacă tu ești plouat și te gândești la ce e mai rău. Despre disfuncții erectile la bărbați și cum îți dai seama dacă suferi de ele ți-am scris deja.

Oricum, când ți se întărește greu și nu prea ajungi să ai erecție în timp util, e greu să rămâi optimist. Știu cazuri când lipsa erecției a cauzat anxietate sexuală. De acolo până la impotență psihogenă e un drum scurt și periculos.

Așa că, de ce naiba nu ți se scoală mai repede?

Păi, pot fi multe motive dar ce-ți recomand eu e să-ți asculți corpul. Nu ești invincibil și cu siguranță virilitatea ta sau libidoul nu se reflectă în rapiditatea cu care penisul se întărește când ești excitat.

solutii atunci cand obtii greu o erectie

Așa că, se scoală greu pentru că:

  • ești obosit și stresat,
  • nu dormi bine noaptea,
  • nu ai chef de sex sau apetitul sexual nu e cel mai ridicat la momentul respectiv,
  • nu îți stă capul la ce se întâmplă, subconștientul tău e ocupat cu alte probleme,
  • nu ești atras suficient de mult de parteneră,
  • pui prea multă presiune pe umerii tăi, de unde și problemele psihologice legate de erecție,
  • te masturbezi excesiv sau în mod eronat – în timp, ți-ai învățat penisul să reacționeze într-un anume fel la stimulii sexuali,
  • te exciți doar „în anumite cazuri” (de exemplu, doar atunci când te gândești la anumite fantezii sexuale)
  • și tot așa.

Pe scurt, pot fi multe (foarte multe) motivele pentru care nu ai erecție de fiecare dată când vrei tu. Asta nu înseamnă neapărat că ai o problemă cu potența.

Cum faci să ți se scoale mai repede

Poți lua vitamine pentru creșterea libidoului și apetitului sexual. Poți să-ți schimbi stilul de viață, să mănânci alimente afrodiziace sau pur și simplu să găsești o altă parteneră cu care să te simți mai în largul tău, fără inhibiții.

Adică, găsește sursa problemei. Eu, de exemplu, aveam o chestie legată de masturbare. Atunci când dădeam la labă obișnuiam să mă excit când mă gândeam la sex în 3. Na, chestii de adolescent. Ideea e că, în timp, reușeam să am erecție tot mai greu atunci când eram cu partenera. Dar, mă excitam super repede dacă făcea ea ceva de mă ducea cu gândul la o partidă în 3. Și am înțeles că se scula greu pentru că sursa de excitare nu era cea uzuală.

ce trucuri sa urmezi cand se scoala greu

Am renunțat la proastele obiceiuri și am trecut peste. Bine, recunosc, a ajutat și că, în sfârșit, am dus fantezia în realitate dar, ce vreau să spun e că trebuie să folosești masturbarea în avantajul tău. Dacă o transformi pe „manuela” în exercițiu atunci o să obții performanțe mai bune atunci când ești cu partenera și chiar ai nevoie de o erecție rapidă, tare și de lungă durată.

Ce mai poți face? Să renunți la vicii – fumat, alcool. Să te odihnești și să mai uiți de stres. Ajută mult o alimentație echilibrată, bogată în plante cu efect afrodiziac dar și activități sportive frecvente. Cu cât trăiești mai sănătos cu atât te bucuri și de potență fără probleme pentru mai mult timp. Și să nu uit, importantă este și buna circulație în zona pelviană deci stilul de viață sănătos te va scăpa și de tensiune arterială sau alte probleme și afecțiuni asociate.

O altă soluție pe care am folosit-o eu a fost cea mai bună pastilă pentru potență. Un supliment natural, luat la nevoie, când chiar trebuie ca erecția să facă diferența.

Acest website folosește cookieuri pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor. Nu înregistrăm date cu caracter personal. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul.