Se înmoaie penisul când folosesc prezervativul

penis care se inmoaie cand folosesc prezervativul

Cu toții știm când și de ce se folosește un prezervativ. Dacă nu ai o relație serioasă și dacă nu îți dorești un copil la momentul respectiv, cea mai la îndemână metodă de protecție rămâne prezervativul. Un fel de sex fără griji, oricând, oriunde și cu oricine. Desigur, prezervativul nu trebuie să lipsească sub niciun pretext atunci când încerci sex anal cu partenera ta. Dar, despre acea situație am discutat într-un alt articol.

Oricum, nu vreau să vorbesc despre motivele pentru care trebuie să folosești un prezervativ când faci sex. Până la urmă e alegerea fiecăruia și mai ține și de educație, respect și bun simți – atât pentru tine cât și pentru parteneră.

Astăzi vreau să vorbesc despre o situație destul de des întâlnită atunci când se face sex cu prezervativul pus. Penisul care se înmoaie. Se poate întâmpla ca erecția să se lase imediat după ce ai rulat prezervativul pe penis ori la ceva timp după ce ai început penetrarea. O situație super nasoală care strică toate planurile. Plus că, te poate face să renunți la prezervativ și să continui fără.

Deci, hai să vedem de ce se întâmplă și cum să nu o mai pățești.

Erecția când folosești un prezervativ

Dacă de regulă nu prea folosești un prezervativ sau dacă a trecut mult timp de cât ai făcut sex folosind unul, s-ar putea să constați că erecția îți joacă feste.

Asta pentru că organismul tău nu este obișnuit cu senzația pe care o resimți atunci când o penetrezi cu prezervativul pus. Pe scurt, impulsul sexual este resimțit diferit – nu este neapărat mai slabă senzația ci diferită față de ceea ce creierul și penisul tău au fost învățați.

se lasa cu prezervativ in timpul partidei

De asta și erecția poate reacționa ciudat. La modul că penisul se înmoaie imediat după aplicarea prezervativului sau după începerea penetrării.

Dacă folosești des prezervativul și e prima dată când vezi că penisul se culcă, nu exagera. Se poate să fie o situație izolată. Poate nu avea chef de sex, poate ai un libido scăzut sau poate ești pur și simplu obosit ori stresat.

Cert este că erecția este declanșată și menținută de creier. Acesta transmite impulsuri nervoase care declanșează alte sisteme din organism (cum este cel circulator) să funcționeze astfel încât penisul să se întărească.

Dacă ceva intervine în funcționarea acestor sisteme erecția se poate pierde. Motivele sunt diverse și nu țin neapărat de prezervativul pe care tu îl folosești.

Se înmoaie penisul când ai prezervativul pus

Dacă ți se întâmplă frecvent, poți să schimbi tipul de prezervativ folosit. Încearcă unul mai subține sau unul ceva mai strâmt pe penisul tău. Poți să-i dai o șansă chiar și prezervativului cu striații.

Ideea e să crești intensitatea stimului sexual atunci când ai prezervativul pus. Poate te exciți mai greu sau poate îți place mai mul atunci când faci sex raw.

Oricum ar fi, există soluții. De exemplu, când folosesc prezervativ și vreau potență maximă nu o las pe parteneră să îmi facă sex oral. Asta pentru că simt că după aplicarea prezervativului mi se reduce din starea de excitare provocată anterior de sexul oral.

se culca penisul cand pun prezervativul

Sau, dacă penisul se înmoaie încerc să nu intru în panică. Chiar și atunci când se întâmplă în penetrare, îmi scot penisul semi-erect și mă masturbez ușor în fața ei. Îi place și ei să mă vadă cum mi-o scol pentru ea, e excitant și pentru mine. O poți pune chiar pe ea să ți-o frece puțin cu mâna, chiar dacă ai prezervativul pus.

În alte ocazii, ca să fiu sigur că nu mă lovesc de pierderea erecției bag un supliment pentru potență cu efect rapid. Știu eu, poate o pastilă pentru potență Pops sau poate mierea pentru controlul ejaculării uPotent. Ambele au efecte în doar 20, 30 de minute de la administrare. Și, atunci, nu se mai lasă chiar dacă folosesc un prezervativ.

Cum să menții erecția când folosești un prezervativ

Soluția e simplă: trebuie să menții un nivel ridicat de excitație chiar și după aplicarea prezervativului.

Pentru asta poți încerca chestii ușor diferite față de cele pe care le practici în mod uzual. Merg bine fanteziile, scenariile role play sau jucăriile sexuale – cam orice aduce un inedit în partida de sex.

Poți să încerci poziții de sex diferite și, așa cum am mai zis, poți să iei rapid cea mai bună pastilă pentru potență sau cea mai bună miere pentru potență.

Nu recomand masturbarea înainte de sex și nu recomand nici alcoolul în exces. Bune sunt exercițiile care te ajută să întărești mușchii pelvieni și o dietă bogată în alimente cu efect afrodiziac. Dar acestea funcționează pe termen lung.

Cât despre sexul în sine, contează foarte mult să te bucuri de moment. Acordă-i atenție partenerei tale, oferă-i sex oral, stimuleaz-o cu degetele și variază pozițiile sexuale. Fă tot posibilul pentru a menține o erecție tare pe toată durata partidei – după cum vezi, asta merge de minune atunci când tu ești excitat și când nu îți pierzi brusc interesul (ceea ce se întâmplă, de regulă, atunci când intervine rutina).

Din nou, nu te feri să discuți cu partenera de cuplu problema sau să folosești jucării sexuale care să te ajute să stai cu steagul sus – spre exemplu, există inele pe care le pui la baza penisului și care pot fi prevăzute și cu vibrator. Acest tip de jucărie sexuală va menține erecția și îți va asigura o plăcere crescută pe durata partidei.

Acest website folosește cookieuri pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor. Nu înregistrăm date cu caracter personal. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul.