Replici de agățat pe Tinder. Cum stabilești o întâlnire

Replici de agățat pe Tinder. Cum stabilești o întâlnire

Salutare! Nu știu dacă v-am zis, dar în plimbările mele prin lume m-am împrietenit cu un tip pe nume Isidore. Rușinat de dimensiunile lui, i-am zis, la un moment dat, ,,frate, indiferent ce replici de agățat pe Tinder ai, nu începe prin a spune că ai cucu’ mic’’.

A râs, firește. Omul era destul de frustrat, îți dai seama. Dar deschis la minte.  

I-am recomandat, pe bune, să încerce dating-ul online. I-am zis să nu intre în vorbă chiar cu toate fetele. Să nu se creadă supraom, un Spartacus amestecat cu Don Juan sau că de acum încolo va cuceri într-una Bastilia, ziua, și va face sex în 3, noaptea. Nu toată lumea știe care-i treaba cu un ménage à trois, știi ce zic?

Lumea asta a dating-ului e din ce în ce mai atractivă. O grămadă de bărbați singuri își caută zi de zi jumătatea. Oricât de ușor ar părea, e bine ca bărbații să aibă în vedere anumite aspecte pentru a avea succes garantat și pentru a stabili o întâlnire.

Top replici de agățat pe Tinder

Top replici de agățat pe tinder

Vrei să o dai și tu gata din două vorbe? Există o mulțime de replici de agățat pe Tinder, unele deja consacrate acestui „spațiu de întâlnire“.

Așadar, dacă dorești să eviți să fii criticat pentru lipsa de autenticitate, ar fi înțelept să rămâi alături de mine.

Hai să aflăm cele mai eficiente replici de agățat pe Tinder pe care le-ai putea adapta.

Replici pentru deschiderea unei conversații 

Este destul de dificil să fii tu cel care inițiază conversația. Mai ales când majoritatea femeilor de pe Tinder au impresia că nouă ne lipsește curajul de a fi autentici și că nu vedem potențialul unei relații.

Vreau să încep prin a sublinia că un gentleman este întotdeauna pregătit să dea primul salut. Eu, personal, așa procedam în vremurile în care foloseam constant aplicațiile de dating. Și, crede-mă, am apelat la o grămadă de astfel de app-uri. Doar știi cât mă feresc de plictiseala sexuală.

Iată replicile de agățat pe Tinder care au făcut ca discuțiile mele să meargă bine:

  • Bună. Voiam să încep cu un emoji, apoi mi-am zis că e prea aiurea. Tu ce scrii înainte să dai SEND?
  • Bună. Am citit un articol care spunea că replicile precum,, știi cu cine semeni? Cu viitoare mea iubită’’ fac parte din cele mai penibile replici din România. Eu, dacă aș dori să inițiez o conversație, aș ruga-o să conjuge verbul a fi la toate modurile și timpurile și i-as sugera, la rândul ei, să facă un astfel de exercițiu și cu mine. Ai fi de acord să începem un astfel de joc?
  • Bună. Mai e valabil anunțul? Ntz ntz.

Folosește întrebări, cu curaj

Fii curajos, pune întrebări! Părerea mea e că trebuie să ai curaj ca să fii îndrăzneț, așa cum trebuie să ai curaj ca să fii tupeist.

După mine, diferența între cele două este, dacă vrei, la nivelul acțiunilor pe care le întreprinzi atunci când folosești acești termeni. 

Când vorbesc despre tupeu, mă gândesc la afirmațiile sau întrebările pe care le pun copiii din gimnaziu- „N-ai tupeu să faci asta!” sau „Ai tupeu să vorbești cu fata aia?”.

Pentru mine, a avea tupeu implică o acțiune pe termen scurt. E ceva ce trebuie făcut acum și apoi te scapi de stresul pe care-l trăiești în urma acțiunii. În timpul ăsta, îndrăzneala se referă la acțiuni pe termen mai lung.

Cu alte cuvinte, ideea e să fii îndrăzneț, dar nu de neam prost. Poți să le pui câteva întrebări despre viața lor, pornind de la fotografiile pe care le-au postat pe profil.

Iată câteva exemple:

Mare sau munte? Ce preferi și din ce cauză?

Dacă ar trebui să alegi un singur fel de mâncare pentru tot restul vieții, care ar fi acela? Eu aș rămâne la clasicul cartofi prăjiți cu ou și brânză.

Replici de agățat pe Tinder: texte de utilizat în mijlocul conversației

Replici de agățat pe tinder: texte de utilizat în mijlocul conversației

Dacă discutați de ceva vreme, este un semn că sunteți pe aceeași lungime de undă, că aveți o conexiune și că vă înțelegeți bine. Așadar, este posibil să fie momentul să faceți pasul următor și să vă întâlniți IRL (în viața reală, din engleză). Știi ce zic?

Buun. Eu zic că e super important să îi transmiți gagicii respective cum te simți când discutați și cât de mult îți place să petreceți timp împreună.

Trebuie să fii sincer și să îți arăți intențiile, dar totul trebuie făcut cu tact. Tinderul este un teren delicat și trebuie tratat cu grijă. 

Încearcă, deci, să-i spui toate acestea folosind formulări cât mai naturale:

  • Dacă ai fi un emoji, ai fi 💫
  • Ai un simț al umorului grozav, îmi place de tine!
  • Când te-am întâlnit prima oară, mi-am uitat replicile. Poate sunt mai bun în interacțiunile față în față. Cum aș putea să-ți demonstrez?
  • Am văzut pe social media că te-ai înscris la cursuri de tobe pentru începători și intermediari. Foarte tare! Mie îmi place mult Mike Portnoy. Ție?

Cu alte cuvinte, dacă crezi că stai prost la capitolul replici de agățat pe tinder, nu trebuie să-ți faci prea multe griji. Pentru discuții reușite este important să fii sincer și autentic.

Exact așa i-am zis și lui Isidore, care e așa de frustrat că mai are un pic și o dă în probleme psihologice, stări care pot culmina cu impotența psihogenă.

Pasul final: stabilește o întâlnire

Pasul final este să lași fanteziile sexuale pentru adulți deoparte și să treci la acțiune. E timpul să vă cunoașteți față în față!

Ați avut câteva conversații plăcute pe chat și simțiți că există o conexiune reală între voi? Este momentul să faceți pasul următor și să stabiliți o întâlnire. Mie îmi plac aplicațiile care duc la sex, sincer. Îmi lasă impresia că paritatea rătăcirilor noastre erotice e respectată. 

Așadar, o modalitate bună de a vă întâlni față în față este să-ți exprimi în mod subtil dorința de a te întâlni față în față.

De exemplu, ai putea spune ceva de genul: „Aș fi curios să aflu mai multe despre [subiectul discuției] în persoană. Ce zici să ne întâlnim pentru o cafea sau o plimbare în weekend?”

Dacă lucrurile se desfășoară pe un făgaș normal, probabil începi să te gândești și tu la sex. 

Pentru un boost de încredere în propriile forțe, îți recomand să încerci suplimentele pentru potență. Toate produsele acestea naturiste, fie cele cu administrare orală sau aplicare externă, cresc stima de sine. 

În plus, unul dintre efectele populare ale acestor suplimente este creșterea fluxului sanguin către zona genitală, ceea ce poate duce la erecții mai puternice și mai durabile. 

Alături de Cristi și Andrei, am scris pe blog un articol cu cea mai bună pastilă pentru potență, dar și alte păreri cu suplimente 100% naturale, eficiente pentru tot ceea ce înseamnă performanța sexuală la bărbați. 

Hai, succes la replici de agățat pe Tinder.

Acest website folosește cookieuri pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor. Nu înregistrăm date cu caracter personal. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul.