Mușchii pelvieni. Exercițiu pentru prelungirea partidei de sex

cum afecteaza muschii pelvieni potenta la barbati

Cu siguranță ai auzit despre importanța mușchilor pelvieni. Despre cum influențează ei durata partidei de sex. Mai mult, probabil ai citit că mușchii pelvieni trebuie lucrați dacă vrei să tratezi ejacularea precoce.

Problema este, totuși, mai complexă de atât pentru că această grupă de mușchi are mai multe roluri atunci când aducem în discuție aparatul reproducător bărbătesc sau potența masculină.

Cu siguranță că mușchii pelvieni au o strânsă legătură cu procesul ejaculării și, implicit, cu rezistența bărbatului la stimulii sexuali. Însă, tot ei au legătură cu intensitatea senzațiilor resimțite în timpul partidei, cu plăcerea din timpul orgasmului masculin, cu potența maximă și cu cantitatea și puterea ejaculării.

În articolul de astăzi mi-am propus să îți explic cum identifici mușchii pelvieni, să îți arăt cum funcționează ei atunci când tu faci sex și, desigur, cum să îi antrenezi pentru a combate cu succes ejacularea prematură.

Citește toate informațiile de mai jos pentru că dacă vei ști cum să controlezi acești mușchi vei fi capabil nu doar să reziști mai mult la sex. În plus, vei putea să obții erecții mai rapid și să uiți de pierderea repetată a erecțiilor din timpul partidelor. Lipsa erecției va fi doar un vis urât.

Ce sunt mușchii pelvieni și cum influențează potența masculină

Mușchii pelvieni sunt cei care pot controla erecția și ejacularea. Merg mână în mână și cu orgasmul masculin, ei fiind cei care ajută la eliminarea materialului seminal spre exterior.

Cum îi identifici? Cel mai ușor este să o faci atunci când simți nevoia să urinezi. Sunt acei mușchi poziționați între anus și testicule. Îi simți încordați atunci când ai vezica plină, practic ei participă și la închiderea tracului urinar.

ejacularea precoce poate fi cauzata de incordarea muschilor pelvieni. invata sa ii relaxezi

Dacă stai să analizezi bine problema îți vei da seama că acești mușchi sunt mai mereu încordați. Din diverse motive te-ai obișnuit să strângi involuntar din ei – când urinezi dar nu poți să mergi la toaletă, când stai pe scaun și când te masturbezi sau faci sex.

Acum, contrar a ceea ce ai putea crede, pentru bune performanțe sexuale și pentru a nu avea probleme cu potența sau disfuncții erectile, bine ar fi ca acești mușchi să se relaxeze.

În mod concret, ai putea amâna orgasmul dacă nu ai mai încorda mușchii pelvieni. Atunci când simți că îți vine și plăcerea e maximă, involuntar, mușchii pelvieni se contractă. Apoi pulsează, ajutând la eliminarea spermei din penis. Tot contracția repetată a mușchilor din timpul orgasmului determină și gradul de plăcere resimțit și poate avea o legătură și cu durata propriu-zisă a orgasmului.

Mușchii pelvieni și ejacularea precoce

De multe ori mușchii pelvieni sunt cei arătați cu degetul atunci când bărbatul se confruntă cu ejacularea precoce. Din nou, lucrurile nu sunt chiar atât de simple.

Așa cum am spus, cu cât acești mușchi sunt menținuți relaxați în timpul sexului cu atât partida va dura mai mult. Dacă ei sunt doar încordați atunci intervine riscul unei ejaculări spontane. Însă, te-ai gândit de ce nu poți controla mușchii?

Îți propun să analizezi modul în care te masturbezi. Sunt sigur că cei mai mulți dintre bărbați se masturbează doar cu gândul la plăcere. Vrem să ne vină repede. Mintea noastră ar trebui să aibă în vedere și un alt aspect: durata masturbării. Dacă te fiecare dată când te freci îți va veni foarte repede, mușchii pelvieni vor fi tot timpul încordați. În plus, îți vei învăța organismul să ejaculeze după doar câteva secunde de când a apărut stimulul sexual.

exercitiu potenta la barbati. antrenarea muschilor pelvieni pentru tratarea ejacularii premature

Practic, mușchii tăi pelvieni au fost mereu încordați atunci când a venit vorba de sex.

Dacă reușești să îi relaxezi și să îi menții cât mai mult în acea stare atunci când ești cu partenera ta vei avea la îndemână un adevărat remediu pentru potență. Ceva chiar mai bun decât un preparat pentru potență maximă. Dacă vrei, exercițiul acesta poate fi considerat un leac băbesc pentru ejaculare precoce și un leac popular pentru potență.

Un exercițiu bun pentru relaxarea mușchilor pelvieni

Atunci când faci sex îți va fi greu să recapeți controlul mușchilor tăi. Nu îți va sta capul la ei și cu siguranță nu o să poți să îi relaxezi pur și simplu. Pe scurt, ai nevoie de exercițiu. Practica nu duce mai aproape de perfecțiune.

Am adus în discuție în rândurile de mai sus modalitatea în care te masturbezi. Am văzut că dacă te masturbezi doar cu gândul la ejaculare s-ar putea să îți provoci în timp ejaculare precoce.

Așadar, ne întoarcem acum la procesul masturbării. De fapt, exercițiul nostru o va folosi însă într-un mod mult mai corect.

Înainte de toate: cum știi că mușchii pelvieni sunt relaxați? Închipuie-ți că urinezi sau mergi să faci asta. În momentul în care urinezi mușchii pelvieni sunt relaxați. O poți face și tu voluntar „împingând” zona pelviană înspre exterior. Sună complicat? Hai să-ți mai dau o imagine explicativă. De data asta gândește-te că ai de făcut numărul doi la toaletă doar că ești ușor constipat (îmi pare rău că te pun să te gândești la astfel de lucruri). Ce faci în acele momente? În termeni populari, „te scremi”. Ei bine, când te scremi, relaxezi mușchii pelvieni. Adică, îi împingi înspre exterior și nu tragi de ei. Asta trebuie să faci ori de câte ori simți că sunt încordați. Să îi relaxezi. Fă-o atunci când stai pe scaun la birou, atunci când mergi pe stradă sau atunci când ești întins în pat. Desigur, fă asta în special atunci când faci sex, asta dacă vrei să reziști mai mult.

Masturbarea pentru întărirea mușchilor pelvieni

Primul pas? Păi, relaxează-te. Dă play la un film pentru adulți sau gândește-te și tu la o fantezie sexuală pe placul tău.

Apoi, începe să te masturbezi. Fă-o cu mișcări ușoare la început, fără prea mare presiune pe penis. Nu uita, scopul este să reziști, pe ceas, cam cât ai vrea să reziști când faci sex.

ce sa faci zilnic pentru a relaxa muschii pelvieni. exercitiu pentru barbati

Acordă atenție stimulilor sexuali. Vezi cum îți reacționează penisul în funcție de gândurile pe care le ai dar și în funcție de presiunea pe care o exerciți prin mișcările mâinii. Va fi un bun prilej să înțelegi ce anume te excită și ce anume te ajută să amâni orgasmul.

Apoi, pe măsură ce plăcerea crește îndreaptă-ți atenția către mușchii pelvieni. Nu-i așa că sunt deja încordați? Relaxează-i – pur și simplu împinge-i așa cum ți-am explicat mai sus. Nu-i așa că atunci când faci asta și penisul tău parcă se mai relaxează și plăcerea își mai pierde puțin din intensitate?

Încearcă să menții mușchii pelvieni relaxați pentru cât mai mult timp. Dacă simți că ejaculezi, nu amâna momentul. Bucură-te de el. Dacă te oprești și după reiei procesul s-ar putea să îți obișnuiești penisul să piardă erecția în mod repetat. Sunt sigur că nu vrei asta.

Repetă exercițiul de fiecare dată când te masturbezi. Încearcă să îl pui în aplicare și atunci când faci sex. Vei vedea, pe măsură ce îl tot practici o să apară și rezultatele și vei rezista din ce în ce mai mult la sex.

Cu ce să te ajuți când vrei să tratezi ejacularea prematură

Probabil va fi dificil să reușești, cel puțin la primele încercări. E important să nu îți pierzi încrederea. Continuă să practici exercițiul și astfel vei învăța cum să relaxezi mușchii pelvieni pentru a trata ejacularea prematură.

Poți lua un supliment pentru potență, mai ales la început. Nu atunci când te masturbezi, ci atunci când vei face sex. Suplimentul te va ajuta să mai uiți de griji – e o bună soluție pentru a combate impotența psihogenă.

Noi am folosit cu succes o miere pentru potență (citește păreri uPotent) dar poți să încerci și alte suplimente. Pe blogul nostru găsești numeroase recenzii pentru diverse produse care te pot ajuta.

Altfel, cu siguranță va fi în folosul tău să consumi alimente afrodiziace pentru a crește libidoul. Tot important va fi să faci sport și să te odihnești mai bine noaptea. Nu uita, organismul nu poate funcționa normal atunci când tu nu îl ajuți.

Acest website folosește cookieuri pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor. Nu înregistrăm date cu caracter personal. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul.