Dureri de cap de la pastile pentru potență

ce inseamna potenta scazuta pentru barbati

Câteodată, după ce iei o pastilă pentru potență sau un supliment alimentar pentru bărbați, te trezești cu câte o durere de cap de aproape regreți nu doar decizia de a administra pastila ci chiar și partida de sex care a urmat.

Am pățit-o recent și mi-am pus câteva semne de întrebare. Ideea e că  nu se întâmplă de fiecare dată și nici nu pot asocia durerile cu un singur produs. Cefaleea apare ocazional și am observat că poate fi cauzată de mai multe suplimente.

La început am crezut că e un produs anume. L-am schimbat. Apoi, am început să verific lista ingredientelor să văd dacă am reacții alergice specifice. Dar nu a fost nici asta.

Oricum, am tot căutat informații pe diverse surse online, am întrebat și prietenii apropiați. Un lucru este comun – durerile de cap sunt frecvente în cazul pastilelor naturale pentru potență. Cumva, sunt o reacție adversă foarte des întâlnită. Nu au legătură cu ingredientele și nici cu un produs anume.

Îți spun, în detaliu, în articolul de astăzi la ce concluzii am ajuns.

Durerile de cap cauzate de suplimente și de medicamente pentru potență

Dacă citești bloguri sau forumuri online în care se menționează păreri și recenzii despre suplimente alimentare care combat problemele cu potența o să vezi trecute și reacții adverse. Acolo, cele mai dese sunt durerile de cap de după administrare.

Cum am zis, le-am experimentat și eu. De cele mai multe ori ele apar după partida de sex. Sunt cazuri în care am simțit o ușoară durere de cap chiar și în timpul partidei, ocazii cu care am observat și un puls ușor crescut dar și că m-am înroșit în obraji – nu, nu era de la ce se întâmpla în dormitor.

afla ce medicamente, tratamente si afectiuni provoaca impotenta masculina

Dacă citești prospectele medicamentelor pentru impotență, cele care se eliberează doar în baza unei prescripții eliberate de doctorul specialist, vei regăsi aceleași dureri de cap în rândul reacțiilor adverse frecvente.

Și, atunci mi-a picat fisa. De ce apar cefaleele după administrarea suplimentelor care promit erecții tari, ferme și partide de lungă durată prin combaterea ejaculării precoce.

Toate aceste suplimente și medicamente au rol de vasodilatatoare genitale. Adică, vor crește fluxul sanguin către zona pelviană și vor permite inundarea pereților cavernoși ai penisului. Așa se va putea obține erecția maximă, vei obține erecții mai rapide și vei uita de înmuierea penisului în timpul partidei de sex.

Deci de ce doare capul de la pastilele pentru potență?

Tocmai pentru că fluxul de sânge crește. La fel, pulsul crește, ceea ce poate duce și la o creștere de tensiune.

Toate acestea, cumulate, pot cauza dureri de cap. E ca atunci când tensiunea crește brusc din diverse cauze. Capul doare și poate apărea chiar și senzația de amețeală. Așadar, e o reacția adversă normală și de așteptat.

De punctat că durerea de cap poate să apară indiferent de specificul suplimentelor pentru tratarea disfuncțiilor erectile: fie ele pastile, fiole, miere pentru potență, geluri sau spray-uri.

Cine nu trebuie să administreze suplimente și medicamente pentru potență

Durerile de cap trec, de cele mai multe ori, după un somn bun sau la câteva ore după ce efectele suplimentelor și medicamentelor pentru potență au trecut. Nu trebuie ca aceste dureri de cap să provoace panică. Sunt o reacție normală care nu afectează organismul atunci când acesta este sănătos.

În schimb, dacă bărbatul are deja probleme cu tensiunea, cu pulsul sau alte afecțiuni de sănătate asociate, pot interveni probleme după administrarea pastilelor pentru erecție.

Pe scurt, suplimentele și medicamentele nu trebuie administrate de către cardiaci. Aș completa și aș spune că un medic specialist trebuie consultat înainte de administrare atunci când există orice altă afecțiune de sănătate.

Sexul trebuie să rămână o activitate relaxantă și plăcută. Să nu o transformăm într-un motiv de îngrijorare.

Există suplimente pentru potență care nu dau dureri de cap?

Depinde. Fiecare organism e unic și fiecare bărbat are un sistem de metabolizare diferit. Plus că, starea fiecăruia de sănătate variază chiar și de la o zi la alta – în funcție de stres, oboseală, sistem imunitar etc.

E greu de spus dacă există un produs care nu va da niciodată dureri de cap. Eu pot spune că nu am avut probleme cu uPotent sau cu Pops. Dar, vor putea fi bărbați care mă vor contrazice.

Cum am zis, fiecare organism va reacționa diferit iar în anumite cazuri pot fi provocate dureri de cap după administrarea suplimentelor naturale pentru erecție și ejaculare. Despre ele poți citi și în părerile Maraton Forte sau părerile Tianli, două alte produse des folosite la noi în țară.

Ce aș putea să recomand?

Dacă ești sănătos, nu-ți face griji, nu vei avea probleme de la suplimentele alimentare cu rol de afrodiziac sau de vitaminizant pentru libido. Dar, dacă ești cardiac sau dacă ai orice altă afecțiune de sănătate, mergi la medicul curant pentru sfaturi avizate.

Altfel, pentru o viață sexuală cât mai bună, indiferent de vârstă pot doar recomanda un echilibru pe toate planurile. Plus, reguli de bună purtare: o relație stabilă și fericită, un loc de muncă fără stres, activitate fizică regulată, alimentație echilibrată care să conțină și fructe și legume afrodiziace și, desigur, o viață sexuală activă.

Acest website folosește cookieuri pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor. Nu înregistrăm date cu caracter personal. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul.