Proxel Potent prospect și contraindicații. Administrare și efecte

Proxel Potent prospect contraindicatii

Salutare! Andrei aici. Înainte de a lua orice supliment pentru îmbunătățirea potenței, este recomandat să citești cu atenție prospectul. Eu, cel puțin, așa obișnuiesc să procedez. Așa am făcut și acum cu Proxel Potent prospect.

Atunci când am evaluat posibilitatea achiziționării produsului despre care voi discuta în continuare, am început prin a căuta informații despre Proxel Potent prospect și contraindicații.

Te invit, așadar, să aflăm detalii despre toate aspectele legate de administrarea Proxel Potent. Acesta este suplimentul care menține sănătatea prostatei, stimulează performanța sexuală și susține funcția erectilă. Aceste informații vin în completarea celor descrise în articolul cu păreri Proxel Potent.

Proxel Potent prospect, explicat

Proxel Potent este un supliment alimentar de la Naturpharma sub formă de capsule. Acesta e conceput special pentru bărbați, cu scopul de a îmbunătăți fertilitatea, sănătatea prostatei, libidoul, erecția și controlul ejaculării. 

Înainte să vorbim despre Proxel Potent prospect contraindicații, voi începe prin a spune că pastilele Proxel Potent, 60 la număr, sunt împărțite în două categorii. 

Mai exact, ambalajul conține 30 de pastile Proxel, special concepute pentru menținerea sănătății prostatei, și alte 30 de pastile Potent, care acționează asupra libidoului, a erecției și ejaculării.

Atunci când sunt luate împreună, ca parte din tratament, cele două capsule contribuie la menținerea sănătății sexuale a bărbaților de peste 35 de ani.

Din acest punct de vedere, seamănă cu stimulente precum Lovix sau Potent Forte de la Naturalis. O bună parte din tratamentele acestea nu sunt doar pentru creșterea performanței sexuale. Ele contribuie la funcționarea optimă a aparatului urinar masculin și ameliorează inflamarea prostatei.

Când ar trebui să iei Proxel Potent?

Proxel ar trebui luat atunci când:

  • Te confrunți cu mici afecțiuni legate de prostată.
  • Îți dorești să previi cancerul de prostată.
  • Vrei să ai grijă de sănătatea sistemului reproducător.

Potent ar trebui administrat atunci când:

Aș putea spune că nu este destinat exclusiv celor care au probleme mari cu disfuncția erectilă. Oricum, ca să înțelegem pe deplin cum funcționează (sau nu) Proxel Potent, ar trebui să fim familiarizați, în primul rând, cu ingredientele din compoziție. 

Iată ce conține fiecare capsulă în parte:

  • Capsula Proxel – conține extract de semințe de dovleac, extract de arbore de tămâie, hialuronat de sodiu, vitamina E și ulei esențial din arbore de ceai.
  • Capsula Potent – conține L-Arginină, extract de Maca, extract de Colții Babei, Saponine, extract de Ginseng, Ginsenozide și Zinc. 

Se administrează câte o pastilă pe zi, una de Proxel, respectiv una de Potent. Înainte sau după masa, nu contează. Cu alte cuvinte, o astfel de cutie acoperă o perioadă de o lună de tratament.

Cu toate acestea, eu cred că este important să fim conștienți de contraindicațiile asociate cu Proxel Potent.

Proxel Potent prospect contraindicații

În general, suplimentele cu ingrediente naturale sunt bine tolerate. Este important să ținem cont însă de câteva ,,interdicții’’:

  • nu sunt recomandate pentru cei sub 18 ani.
  • ar trebui evitate de persoanele cu probleme de greutate.
  • nu sunt potrivite pentru cei cu hipertensiune arterială.
  • nu sunt indicate pentru cei cu afecțiuni cardiace severe.

Chiar și așa, este important de menționat că singurele lucruri care figurează pe Proxel Potent contraindicații sunt faptul că le e interzis persoanelor cu afecțiuni cardiace, a celor cu hipersensibilitate la oricare dintre ingrediente și a sportivilor de performanță. 

Respectând indicațiile de pe prospect, lucrurile ar trebui să decurgă conform planului.

Ce nu e scris în Proxel Potent prospect contraindicații

Cum spuneam, Proxel Potent este un tratament și nu o pastilă pe care o iei ocazional ca să scapi de problemele cu potența masculină.

Chiar dacă nu este menționat pe etichetă, este important să înțelegem că nu este recomandat să consumi Proxel Potent cu alcool. Este bine să eviți această combinație. Oricât de la îndemână ți-ar fi să o faci. De fapt nu e indicat sub niciun tratament. Nimeni nu spune că un pahar de vin ar fi o problemă, dar este recomandat să te limitezi la acesta.

Trebuie spus că eu nu am avut reacții adverse de la Proxel Potent, ceea ce e super!  

Când am luat Proxel Potent, l-am luat ca să scap de problemele cu prostata. Sigur, aș fi ipocrit să zic că nu mi-ar fi plăcut să mă ajute și la apetitul sexual

Pot să zic că la bunăstarea aparatului reproducător produsul pare foarte ok. Însă la alte lucruri, precum menținerea erecției sau tratarea ejaculării precoce, nu m-a ajutat cine știe ce. Și așa cum am scris în articolul cu păreri, am încercat 30 de zile de tratament.

Ceea ce vreau să zic este că, nu contraindicațiile ce nu apar pe prospect sunt un inconvenient, ci așteptările consumatorilor față de efectele acestui produs.

De ce? Fiindcă mi-am dat seama că Proxel Potent nu este tratament pentru erecție și nici pentru ejaculare precoce. Este mai degrabă un adjuvant al sistemului reproducător la bărbați. Pe scurt, pune mai mult accent pe bunăstarea aparatului reproducător.

Recomandarea mea în loc de Proxel Potent

Recomandarea mea în loc de Proxel Potent

Între noi fie vorba, mie nu-mi place să mă îmbăt cu apă rece. Când e vorba de potență maximă, prefer suplimentele naturale cu rezultate rapide, în maxim o jumătate de oră. Ce-i drept, nu mai am răbdare nici cu tratamentele.

Cred că putem să lăsăm deoparte subiectul Proxel Potent prospect contraindicații și să ne îndreptăm către alte suplimente naturale, care se administrează la nevoie.

Concepute pentru a îmbunătăți circulația sângelui, a crește nivelul de testosteron și a încuraja erecția, suplimentele naturale reprezintă o opțiune non-invazivă și accesibilă pentru toți bărbații care doresc să-și îmbunătățească performanța sexuală.

Acesta e și motivul pentru care îmi place mierea pentru potență. uPotent e disponibil sub formă de pastă la plic sau borcan, și are în compoziție un mix de plante afrodiziace cu miere.

În afară de această miere afrodiziacă, am și o descriere aici despre cea mai bună pastilă potență. Citește-o, să vezi cum se diferențiază față de Proxel Potent și ce face în plus. În fond, cred că totul ține de nevoi.

Cu abordarea corectă și sprijinul adecvat, sunt de părere că mulți bărbați pot depăși cu succes dificultățile date de problemele funcției erectile și pot avea o viață sexuală sănătoasă și împlinită.

Acest website folosește cookieuri pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor. Nu înregistrăm date cu caracter personal. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul.