Ce simți când ai potență maximă și cum e sexul

ce inseamna sa ai potenta si erectie maxima la barbati

Am tot zis; nimic, dar nimic, nu se compară cu o partidă bine făcută, atunci când o ai atât de tare de mai are puțin și te doare. Vezi și pe fața ei: când o bagi, se sperie puțin, dar după se înmoaie toată de plăcere. Să ne înțelegem, nu e bine să te doară penisul când faci sex. Eu ziceam doar așa, să îți faci o idee de cât de fermă o poți avea dacă totul merge bine cu potența masculină.

Asta e potența maximă. Să simți în penis mișcarea din timpul penetrării, fiecare încordare din șold, fiecare gest pe care ea îl face. Nu mă înțelege greșit. Nu-i tot timpul așa. Ba’, aș putea spune că de cele mai multe ori, când mă pun pe treabă, o am semi-sculată. Erecția e, penisul e tare, dar parcă simt că se poate mai bine.

E normal să fie așa. Pentru că erecția și potența maximă se obțin doar atunci când libidoul și tensiunea sexuală sunt la cote maxime. În rest, mai puțină oboseală, mai ceva rutină, poate și stres, însă totul contribuie la o partidă care nu-i nici prea prea, nici foarte foarte.

Ce este potența maximă

Potența maximă e ușor de identificat. Cum ți-am zis, o simți, frate! De la bun început te prinzi că-i ceva special. Ți se scoală mai repede și e mult mai tare. E fermă și simți că rămâne așa, ca o bâtă pentru cât timp e nevoie.

Asta e potența maximă. O erecție care îți dă impresia că ai p**a mai lungă și mai groasă. Așa se și simte. Partea faină e că o simte și ea. Una chiar mi-a zis, după ce am luat cea mai bună pastilă pentru potență, că zici că face sex cu unul străin.

Cum spuneam, pentru a avea așa experiențe e nevoie de ceva muncă. Să știi cum să crești libidoul, să ai un organism sănătos și să mai faci și ceva exerciții pentru creșeterea potenței.

Cât de des poți să ai erecție maximă

După cum ți-am zis, nu te aștepta să ai erecție maximă de fiecare dată când vrei să dai la buci. E greu să ajungi la nivelul acela de excitare cu fiecare ocazie când e rost de sex.

Poate nu prea ai chef, dar, bărbat fiind, chiar nu poți spune nu unei partide. E și normal să nu ți se întărească la maximum. La fel se întâmplă și dacă ești stresat, anxios sau dacă vii imediat după o partidă mai puțin reușită când ai avut și ceva probleme cu potența, poate chiar o ejaculare precoce.

Cum s-ar spune, pentru erecția maximă trebuie să se alinieze planetele.

in ce conditii se obtine erectia maxima

Să ai apetit sexual ridicat, ea să reușească să te excite repede și totul să meargă ca la carte. Asta pentru că dacă ceva merge prost, penisul se lasă sau se înmoaie. După, o să fie greu să-l mai întărești la același nivel. Nu zic, erecția va fi, dar cu siguranță nu vei avea potență maximă.

Poți să ai potență maximă dacă ai și disfuncții erectile?

Da, doar că e mai greu. Când ai disfuncții erectile, de regulă, ai și anxietate sexuală. Sau cum am mai citit că se cheamă, probleme psihologice provenite din potență. Pe scurt, ai gânduri care nu te lasă să o scoli așa cum trebuie. Îți lipsește încrederea.

Plus că, poți ajunge să ai potență maximă, dar să ejaculezi imediat după. Sau, efectiv să ți se lase la intrare. Toate sunt scenarii plauzibile. Și vei trece prin ele cel puțin o dată în viață. Eu trec frecvent dar, mă cam lasă rece. Am învățat că-s normale, așa cum se mai întâmplă să te îmbolnăvești din te miri ce. Ideea e că trece și după îți reiei activitatea cu care ai fost obișnuit.

Cum ajungi să ai potență maximă de fiecare dată când ai nevoie

Nu-i ușor, dar nici imposibil.

Dar, cam trebuie să devină rutină alimentația echilibrată și bogată în plante afrodiziace. Un fel de vitamine pentru sex și pentru creșterea libidoului pe cale naturală.

Mai e musai să înveți să combați stresul, să te odihnești bine noaptea și să renunți la inhibiții. Dacă vrei potență maximă cam trebuie să-ți iei penisul prin surprindere. De fapt, cu creierul duci tu lupta, că el decide dacă-i cazul să pompeze mai mult sânge în instalație sau nu.

Așa că, de folos sunt fanteziile sexuale și ceea ce faci tu cu partenera ta. Cu cât te rupi mai repede de rutina din dormitor cu atât ai mai multe șanse să simți erecția maximă.

Altfel, ai mereu opțiunea pastilelor pentru potență. Vezi, încearcă-le doar pe cele naturale, stai departe de medicamente cu reacții adverse că îți fac mai mult rău pe parte de sănătate. Desigur, calea naturală e cea mai bună dintre toate. Așa că, reține, echilibrut este ceea ce vrei să atingi.

Acest website folosește cookieuri pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor. Nu înregistrăm date cu caracter personal. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul.