Potent Forte prospect. Cât costă și ce conține suplimentul

Potent Forte prospect. Cât costă și ce conține suplimentul

Salutare! Andrei îți scrie. Astăzi aflăm mai multe despre Potent Forte prospect, ingrediente și contraindicații, dar și alte aspecte legate de administrarea capsulei care crește nivelul de energie în timpul sexului și ajută prostata.

Dacă te afli în căutarea unui tratament recomandat pentru ameliorarea problemelor ce țin de dinamica sexuală, atunci s-ar putea să te oprești asupra acestui produs. Din fericire, vreau să îți vin în ajutor cu un material cuprinzător despre formula complexă Potent Forte pentru potența masculină.

Așadar, dacă data trecută ți-am vorbit despre păreri Potent Forte de la Naturalis, te invit să intrăm puțin și în detaliile despre Potent Forte prospect. Menționez că noi am scris inițial despre vechea formulă, însă am actualizat articolul, și acum vorbim exclusiv de noul Potent Forte prospect, al produsului lansat în 2023.

Ce este Potent Forte?

Ce este Potent Forte?

Este un supliment alimentar destinat bărbaților care nu se pot bucura de actul sexual. Este produs de Naturalis, o companie autohtonă cunoscută pentru dezvoltarea de suplimente alimentare și produse cosmetice. 

Se administrează la nevoie, se ia o capsulă cu 1-2 ore înainte de actul sexual, dar nu mai mult de 4 capsule în decurs de 24 de ore.

Suplimentul are în compoziția sa un amestec complex de ingrediente naturale care are rolul de a spori nivelul de energie în timpul activității din dormitor și de a sprijini recuperarea rapidă după efortul fizic. De asemenea, amestecul mai contribuie și la funcționarea optimă a prostatei.

Administrat conform indicațiilor din Potent Forte Prospect, suplimentul reprezintă o soluție la îndemână pentru bărbații care doresc să-și îmbunătățească sănătatea generală și performanța sexuală.

Potent Forte prospect: ingrediente

Eu ți-aș sugera să trecem la chestiuni care te interesează în mod direct, și anume Potent Forte prospect și compoziție. Conform acestuia, suplimentul conține:

 • L-arginină,
 • extract de maca,
 • extract de iarba țapului,
 • extract de muira puama,
 • extract de tribulus terrestris,
 • extract de guarana,
 • extract de ginkgo biloba,
 • extract de ginseng (panax ginseng),
 • extract de șofran,
 • lăptișor de matcă liofilizat,
 • piper negru, din care piperine,
 • vitaminele B3, B5, B6,
 • zinc.

Fiecare ingredient are beneficiile sale specifice, asta este clar. De exemplu:

 • Muira puama crește apetitul sexual și libidoul masculin, respectiv la diminuarea stresului – care deseori contribuie la emoțiile dinainte de sex.
 • Maca și tribulus terrestris îmbunătățesc circulația sângelui înspre organele genitale. În plus, maca susține creșterea rezistenței fizice, stimularea fertilității și a dorinței sexuale.
 • Șofranul duce la îmbunătățirea erecției și are efect sporit în combinație cu celelalte ingrediente.
 • Guarana contribuie la stimularea performanței mentale dar și sexuale.
 • Paxan ginseng este un ingredient des folosit în suplimentele pentru potență, și contribuie la stimularea metabolismului și revigorarea corpului.
 • Vitaminele B3, B5 și B6 duc la reducerea oboselii și a extenuării, ceea ce crește rezistența fizică.
 • Epimedium sau iarba țapului susține creșterea nivelului de oxid nitric, care-i bun pentru menținerea erecției.
 • L-arginina este pentru menținerea funcției erectile și reglarea circulației sanguine periferice.
 • Zincul contribuie la creșterea fertilității și reproducerii normale și la menținerea concentrațiilor normale de testosteron din sânge.

Aceste ingrediente acționează sinergic, susținând sănătatea prostatei și îmbunătățind performanța sexuală. Nu promit rezultate minune în atingerea potenței maxime, dar îți cresc cu adevărat nivelul energiei.

Așa cum apare și pe Potent Forte prospect, suplimentul conține doar aceste ingrediente naturale. Nu conține substanțe periculoase sau compuși activi, ci numai extracte din plante afrodiziace. Cu alte cuvinte, problema reacțiilor adverse nici nu ar trebui să se pună.

Potent Forte: administrare 

Potent Forte administrare 

Deși nu se administrează la nevoie ci sub formă de tratament, Potent Forte nu are restricții dure de administrare. Adică, trebuie să-l iei strict la nevoie, însă o poți face la ce interval orar vrei. Totuși, este recomandat să îl administrezi la ceva distanță de la ultima masă, cu un pahar generos de apă sau lichide non-alcoolice.

Reacții adverse și contraindicații

Din câte am citit pe net, (credeai că numai noi scriem recenzii?) consumatorii spun că nu au avut cine știe ce reacții adverse. Unii spun că au sesizat ceva dureri de cap, în vreme ce alții spun că nu au obținut nici reacții adverse, dar nici rezultate pozitive.

Însă, oricum, ca majoritatea suplimentelor naturale, conform Potent Forte prospect, acest produs este sigur. Nu există contraindicații sau reacții adverse majore, cu excepția unor cazuri izolate. 

Dacă suferi de afecțiuni cardiace, hipertensiune sau probleme cu pulsul, este recomandat să consulți medicul înainte de administrare. De asemenea, evită-l dacă ai alergie la ingredientele produsului. În caz contrar, nu ar trebui să ai motive de îngrijorare în legătură cu utilizarea acestui supliment.

Potent Forte preț și de unde-l cumpăr?

Dacă ești interesat să achiziționezi Potent Forte, poți găsi acest supliment pe site-ul oficial al producătorului sau în farmaciile fizice sau online. 

Prețurile pot varia în funcție de ofertele disponibile, iar achiziționarea direct de la producător îți garantează autenticitatea produsului. 

Din câte am văzut, prețurile se învârt în jurul sumei de 50 lei pentru cutia de 4 capsule.

Nu uita să verifici periodic site-urile autorizate pentru eventuale promoții sau reduceri care ar putea fi disponibile.

Concluzii despre Naturalis Potent Forte

În general, oamenii au avut așteptări mai mari de la Potent Forte, decât ceea ce le-a oferit în realitate. Inclusiv Liviu, care îl încercase recent – și care a testat și vechea formulă. Într-adevăr, față de versiunea anterioară, cea nouă este mai puternică, și acționează la nevoie. Nu mai se ia ca tratament.

În caz că ești în căutarea unui înlocuitor, eu îți sugerez să citești și alte materiale cu articole pe care noi le-am așternut am pe site. Personal, îți recomand administrarea uPotent, un supliment pe bază de miere, care conține o concentrație de plante afrodiziace de până la 10 ori mai mare decât în cazul celor mai multe produse pentru potență. 

Sper că ți-am fost de folos,

Andrei

Acest website folosește cookieuri pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor. Nu înregistrăm date cu caracter personal. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul.