Penis strâmb. De ce nu e drept și ce să faci cu el

penis stramb, curbat sau boala peyronie. cum iti dai seama

Fiecare om este unic. La fel cum și fiecare bărbat este diferit. Arătăm diferit, ne purtăm așa cum am fost crescuți și cum am învățat și ne-am dezvoltat. Unii au un penis perfect drept în erecție. Alții, ușor îndoit sau curbat. De cele mai multe ori, un penis strâmb nu este ceva anormal. Doar ceva cu care nu suntem obișnuiți.

Asta pentru că nu prea vedem bărbați cu penis strâmb sau curbat. Ai văzut tu vreun film pentru adulți în care actorul nu o avea perectă? Imaginea aceasta a perfecțiunii este promovată iar ceea ce se întâmplă în realitate, de cele mai multe ori, nu are legătură cu acea perfecțiune. Avem penis mai lung, mai gros, cu diverse forme specifice și tot așa. Nu este nimic anormal la asta. Doar că nu prea am fost învățați să înțelegem acest lucru.

Chiar dacă un penis strâmb sau curbat nu reprezintă, de regulă, o afecțiune sunt totuși situații când este necesar ajutorul unui medic – da, musai un medic. Așa se întâmplă, spre exemplu, cu boala Peyronie.

Ce este boala Peyronie. Afecțiunea penisului curbat sau strâmb

Boala Peyronie este o deformare anormală a penisului manifestată prin curbarea acestuia – în sus, jos, stânga sau dreapta.

Boala nu este una cu care te naști. Se dezvoltă treptat și în timp și afectează nu mai mult de 4% din toți bărbații de pe acest meleag. Apare, de cele mai multe ori, după 40 de ani. Poate fi genetică sau poate fi asociată cu anumite afecțiuni generale de sănătate ori cu traumatisme suferite în mod repetat în zona pelviană. Poate apărea chiar și de la sexul prea dur.

cum poti sa faci sex cu un penis stramb sau curbat

Boala Peyronie este, de regulă, însoțită de durere și de disfuncții erectileejacularea precoce este una dintre ele. Penisul strâmb care necesită atenție este cel care are o curbură mai mare de 30 de grade – asta în teorie, îți vei da seama singur când ai nevoie de ajutor.

Penis strâmb sau curbat. Când să mă întreb dacă e normal sau nu

Bărbații pot avea penisul ușor strâmb. Și eu îl am curbat înspre partea de jos. Îl am așa de când mă știu. Curbura este evidentă în erecție însă nu este foarte proeminentă și, sincer, nu m-am gândit niciodată că aș putea avea ceva rău. Ba chiar m-am lăudat cu el. Fiind ușor strâmb, sunt câteva poziții sexuale în care le înnebunesc pe fete – ajung în locuri în care un penis drept nu ar putea niciodată să o facă.

După cum vezi, totul ține de atitudine și de percepție. Dar, înțeleg că un penis strâmb sau curbat poate să te intimideze. Te poți simți ciudat să faci sex cu el, mai ales dacă și ea te întrebă de ce e așa și nu cum știe ea că ar trebui, adică drept.

O să te simți ușor penibil și o să crezi că e ceva greșit la tine. Vei fi anxios, vei evita partidele de sex, cel puțin pe cele „pe lumină” și vei limita numărul partenerelor.

Eu zic că trebuie să te calmezi. Dacă nu te doare penisul și dacă sexul nu este influențat, stai liniștit. Bucură-te de jucăria ta puțin diferită. Folosește-o pentru a-i arăta și ei că sexul cu un penis strâmb e mai fain decât cu unul drept.

Dacă penisul tău strâmb doare sau dacă curbura crește treptat în dimensiuni și dacă mai apar și probleme cu potența, nu mai sta pe gânduri și fuguța la medic.

Ce medic tratează penisul strâmb sau curbat

Fă o programare la medicul urolog sau androlog. Adică la medicul care tratează și impotența. El îți va explica ce ai și îți va prezenta și tratamentele. Te poate ține sub observație, poate să prescrie tratament medicamentos, vitaminizat, poți primi injecții, se poate interveni chirurgical sau se poate insera un implant în penis. Ți se pot face recomandări și de exerciții prin care să îți îndrepți penisul.

analize disfunctii sexuale si cum iti dai seama daca esti impotent

Nu vreau să intru în detaliu. Nu fac asta pentru că nu te cunosc și pentru că nu știu cum arată penisul tău curbat sau strâmb (nu, nu vreau poze). Nu intru în detalii pentru că nu sunt medic.

Poți cere mai multe sfaturi de la mai mulți specialiști mai ales dacă ți se recomandă intervenția chirurgicală – are riscurile ei și trebuie să fii sigur că vei lua cea mai bună decizie pentru tine și pentru viața ta (normală și sexuală).

Deci, la androlog sau la urolog – atenție, sunt urologi care fac ei operația, în cazul în care aceasta este necesară așadar nu va trebui să treci și pe la un chirurg.

Cum faci sex cu un penis strâmb sau curbat

Spuneam că și eu o am puțin strâmbă. Și că nu am o problemă cu asta. Nu s-a plâns nicio fată că o doare când facem sex. Deși, țin minte că a fost una care mi-a zis că o doare puțin atunci când o bag – dar, după, mi-a zis și că îi place și m-a pus să o scot și să o bag în mod repetat.

Unele îmi spun că le place cum se simte penisul meu. Că simt că le gâdil fie în partea de jos fie pe partea de sus, în funcție de pozițiile pe care le practicăm. Ideea e următoarea, fiecare femeie se excită în mod diferit. Când faci sex, testează. Urmărește-i reacțiile. Dacă vezi că ceva nu îi place, schimbă poziția și strategia. O să vezi, cu penisul tău strâmb sau curbat poți să oferi adevărate orgasme multiple într-un mod în care un penis drept nu ar putea să ofere plăcere.

Cum al meu e curbat în jos, se simte super fain când îmi oferă sex oral. Și, în penetrare, când i-o dau pe la spate sau dintr-o parte. Misionarul poate fi ușor dificil pentru ea, dar sunt fete care-l apreciază – am observat că funcționează în special la cele care se excită și atunci când te joci cu fundul lor (da, da, mă refer și la sex anal).

În concluzie, dacă așa e penisul tău, nu-i panică. Dacă așa devine pe măsură ce timpul trece, mergi la doctor. Consultul de specialitate e indicat mai ales atunci când penisul strâmb sau curbat e însoțit de durere și de disfuncții erectile. Sau, atunci când din cauza curburii îți este imposibil să mai faci sex prin penetrare.

Acest website folosește cookieuri pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor. Nu înregistrăm date cu caracter personal. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul.