Penis mai mare. Cum îl faci mai lung și mai gros

adevărul din spatele dorintei de a avea penis mai lung si mai gros

Atunci când psihicul nu este cel mai bun prieten al tău vei tinde să exagerezi fiecare mic detaliu. Și, dintr-o dată poate să ți se pară că penisul tău e efectiv prea mic. Până să-l vrei mai mare dezvolți complexe. Stima de sine are de suferit. Parcă îți vine greu să te mai dezbraci în fața ei. Vrei sex doar pe lumina stinsă și te gândești mereu că nu ești suficient de dotat cât să o satisfaci.

Eu am stat mult timp cu o singură parteneră. După ce am divorțat am realizat cât de vulnerabil sunt și cât de mult îmi pun la îndoială performanța sexuală. De aceea mi-a fost greu să revin în joc. Am avut de furcă cu impotența psihogenă și cu anxietatea sexuală. Am dat chiar în disfuncții erectile dar mi-am revenit. Nu a fost ușor, dar am învățat multe pe parcurs.

Cum stă treaba cu cât de mare este penisul? De fapt, întrebarea corectă e asta: cum fac să am penisul mai mare? Să fie mai gros și mai lung?

Despre dimensiunile penisului. Lungime și grosime

Dacă cauți pe net astfel de informații o să găsești tot felul de standarde. De cât de mare trebuie să fie penisul în funcție de vârstă, spre exemplu.

Eu nu vreau să vorbesc despre așa ceva pentru că nu vrea să mă raportez la diametru și centimetri când analizez cât de mare este un penis.

Potența masculină nu este atât de complicată. Scopul nostru este să ne reproducem. De regulă, penisul are întotdeauna lungimea și grosimea adecvată atunci când atingi maturitatea. Adecvată pentru ce anume? Desigur, pentru a te putea reproduce.

cum pot barbatii sa isi mareasca penisul

Potența masculină nu știe nimic despre durata partidei de sex și de plăcerea pe care tu o resimți. Nici despre ce simte partenera nu are habar. Pentru că nu acesta este scopul aparatului reproducător.

Așadar, strict din acest punct de vedere, penisul tău e mai mult decât ok. Mai problematic este dacă te confrunți cu probleme de potență. Știu eu, dacă se scoală greu, dacă pierzi erecția sau dacă ai ejaculare precoce. Atunci s-ar putea ca și partea de reproducere să aibă puțin de suferit.

Revenind, penisul tău e cu siguranță suficient de lung și de gros pentru vârsta ta. Ai dubii? Nu mai citi păreri pe net. Mergi la doctorul care tratează impotența pentru că el o să îți spună, în mod avizat, cam tot ce trebuie să știi.

Poți să mărești penisul în mod natural?

Să zicem că vrei sigur să mărești penisul. Și cauți soluții pentru lungirea și îngroșarea lui. Un fel de remediu pentru potență dacă vrei sau preparat pentru potență maximă.

Află că, în mod natural, penisul crește până când ajungi tu la perioada maturității. După, nici nu se va mai mări în lungime și nici în grosime. Dimensiunile lui rămân aceleași.

Important: nici dacă îl dai cu gel pentru potență, dacă îi aplici spray pentru potență sau dacă îl aspiri sau tragi cu ustensile care promit creșterea în dimensiuni a penisului el nu se va lungi sau îngroșa. Pentru că nu este posibil.

Penisul are pereți cavernoși care, atunci când tu te exciți, sunt umpluți cu sânge. Cu cât fluxul sanguin este mai abundent cu atât tu poți atinge potența maximă mai repede. Dacă fluxul de sânge nu este ok, atunci erecția ta poate fi mai puțin fermă.

ce solutii sunt pentru a mari penisul. Idei pentru un penis mai lung si mai gros

Acum, indiferent de ce mănânci, bei sau de ce aplici pe penis, mărimea acestuia nu va fi influențată. Cel mult, dacă se asigură un flux crescut de sânge, instrumentul tău va avea o erecție mai fermă. Mai tare și de mai lungă durata. Iar asta poate crea o impresie de penis mai mare – mai gros și mai lung. Doar că, în realitate, el nu este decât așa cum tu îl cunoști deja.

Nu mai folosi dispozitive pentru mărirea penisului

Nu folosi pompe sau alte instrumente similare care promit mărirea penisului. Ele doar provoacă o inflamare a țesutului și un răspuns alergic al organismului. Practic, produci o traumă penisului și organismul încearcă să o combată.

Prin aspirarea penisului pot apărea leziuni. Poți ajunge de urgență la spital cu probleme destul de complexe. Așa că, nu mai folosi dispozitive pentru mărirea penisului pentru că nu au cum să funcționeze.

Totuși, nu există soluții pentru creșterea în dimensiuni a penisului?

Evident, există. Însă nu sunt remedii naturiste și nici tratamente pe care să le iei.

Penisul poate fi făcut mai mare. Mai lung și mai gros. Însă doar de către chirurg. Acesta poate implanta anumite tuburi în penis. Tuburile au, la rândul lor, cavități cavernoase care se pot umple cu aer atunci când tu ai nevoie de o erecție. După cum îți poți da seama, soluția e mai bună atunci când bărbatul se confruntă cu impotență funcțională. Adică atunci când erecția lipsește.

sex atunci cand ai penis mic. cum faci sa para ca o ai mai mare

Tot un doctor poate injecta substanțe în penis pentru a crea acea impresie de penis lung și gros. Însă, o mărire propriu-zisă a lui se poate obține doar chirurgical.

Cum poți avea potență maximă atunci?

Din experiență îți spun că penisul pare mai mare atunci când chiar ajungi să îl scoli așa cum trebuie. Cum ajungi să ai potență maximă?

Păi, poți începe prin a crește libidoul și apetitul sexual. Prin a renunța la vicii, prin a face mai mult sport și prin a te odihni mai bine noaptea. O viața mai sănătoasă va veni la pachet cu o potență mult mai bună.

Ai și suplimente naturiste pentru potență cu care să te ajuți. Am scris pe blog păreri despre astfel de produse. Iată o listă cu ceea ce am acoperit până la acest moment:

Acestea sunt cam cele mai importante afirmații pe care să le citești înainte de a decide dacă vrei să mergi mai departe cu dorința ta. Înainte de a îți mări penisul întreabă-te dacă chiar merită acest efort. Sigur nu este doar în capul tău? Nu de alta, dar o operație nu este niciodată o experiență plăcută. Mai ales atunci când vine vorba de sex.

Acest website folosește cookieuri pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor. Nu înregistrăm date cu caracter personal. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul.