Pastile Pro V prospect și detalii de administrare

Pastile Pro V prospect și detalii de administrare

Bună! Sunt Andrei de la Casanovi. Azi vreau să discutăm despre Pro V prospect și modalitatea de administrare a acestei pastile. Despre Pro V se spune că remediază problema erecțiilor slabe și contribuie la creșterea apetitului sexual. Să aflăm dacă e așa.

Cred că fiecare bărbat își dorește să aibă un act sexual lipsit de incidente neplăcute, nu-i așa?

Din aceste considerente, fiecare supliment pentru potență masculină necesită o atenție deosebită. Despre Pro V, producătorii spun că oferă efecte care se simt chiar și după 3 zile de la administrare.

Rămâi alături de mine pentru a descoperi tot ceea ce am aflat despre acest Pro V prospect și nu numai. Hai să aflăm ce conțin capsulele, cum se iau și dacă fac ceea ce promit în descrierea de pe site-ul oficial. 

Pro V: ce este?

Pro V: ce este?

Este un supliment natural pentru potență și nu un tratament medicamentos, iar acest aspect este semnalat pe site-ul oficial în descrierea produsului. 

Stimulentul sexual are la bază o formulă 100% naturală, este produs de Sichuan Weilong și importat în țară de către Razmed SRL.

Conform părerii despre Pro V, Liviu spune că suplimentul nu e neapărat rău, dar nici nu „rupe ușa târgului”. Așa zice el.

Conform Pro V prospect, se recomandă administrarea cu aproximativ 30 de minute înaintea actului sexual, iar producătorii zic că are o acțiune de până la 3 zile.

Disponibil sub formă de capsule, Pro V se ia fie înainte de masă, fie la câteva ore de la ultima masă. Se recomandă consumul unei pastile la trei zile, ca doză maximă. Orice doză care depășește această recomandare de pe Pro V prospect, poate oferi reacții adverse.

Produsul este la vânzare în ambalaje cu câte 4 capsule și poate fi achiziționat de pe site-ul producătorilor sau chiar și din farmacii.

Printre beneficiile pe care le asigură pastilele Pro V se numără:

 • Ajută la obținerea unei erecții ferme.
 • Stimulează apetitul sexual.
 • Induce o stare de semierecție ce poate persista timp de cel puțin trei zile.
 • Ajută la prevenirea ejaculării precoce.
 • Prelungește durata actului sexual.

Pro v prospect: administrare și ingrediente

Pro v prospect: administrare și ingrediente

O pastilă de Pro-V se poate consuma cu 30 de minute înaintea actului sexual, cu o cantitate generoasă de apă sau lichide calde pentru o mai bună asimilare.

După cum ziceam mai sus, nu se recomandă administrarea mai multor pastile. Ideal e să iei cel mult una la 3 zile.

Detalii de administrare

Deși Pro-V prospect spune să iei pastila cu o jumătate de oră înainte de actul sexual, Liviu zicea că e mai bine să o iei aproximativ cu o oră înainte. Administrarea conform indicațiilor de pe etichetă nu i-a adus tocmai rezultatele pe care și le-a dorit.

Prietenul nostru spune că administrarea înainte cu o oră i-a adus rezultate mai bune decât s-ar fi așteptat: a obținut erecție destul de rapid, lucru rar pentru el. După administrarea Pro V, nu doar că i s-a sculat mai repede, dar a rezistat mai mult în pat.

A reușit chiar să schimbe câteva poziții sexuale, doar că și-a pierdut erecția puțin pe la mijlocul partidei când îi făcea tipei respective sex oral.

Deci pastila nu i-a oferit chiar potență maximă, dar zice că era pe aproape.

Ingrediente capsule Pro V 

Având în vedere că sunt mereu interesat de prospectul suplimentelor pe care aș putea să le încerc, îmi place să mă documentez cu atenție despre ingredientele pe care acestea le au în compoziție.

Din nefericire, pe site-ul producătorului nu am găsit informații exacte privind cantitatea și denumirea ingredientelor, ci doar o mențiune că produsul se bazează pe 6 plante medicinale. Care sunt acestea? L-am întrebat și pe Liviu, însă el dă din umeri. 

Din fericire, am căutat descrierea produsului în farmaciile online și astfel am dat peste următoarea listă de ingrediente:

 • Epimedium brevicornum (20% icariin) – 125 mg;
 • Tribulus terrestris (peste 40% icariin) – 85 mg;
 • Rădăcini de Panax ginseng (80% ginsenozide) – 80 mg;
 • Rădăcini de Rhodiola roseea (3% rozavin) – 80 mg;
 • Fructe de Lycium chinese (40% polizaharide) – 60 mg;
 • Scoarță de Cinnamomum cassia (raport 10:1) – 20 mg.

Din câte am observat, toate acestea sunt extrase din plante afrodiziace. Cu alte cuvinte, suplimentul ar trebui asimilat cu ușurință.

Oricum, prospectul Pro V ar trebui citit extrem de bine de către toți cei care vor să-și îmbunătățească viața sexuală.

Pastile Pro V prospect: concluziile mele

Pastile Pro V prospect: concluziile mele

Am citit o mulțime de păreri pe net și am ajuns la concluzia că pastilele Pro V își pot face treaba bine în ceea ce privește apetitul sexual, creșterea erecției, însă cred că face prea puține pentru tratarea ejaculării precoce

Liviu îmi zicea că am dreptate, pastilele acestea nu sunt pentru așa ceva. Nici părerile pe care le-am citit pe forumuri nu zic altceva.

Sfatul meu este să te orientezi și către alte alternative. Există înlocuitori și alte pastile naturale pe care le poți comanda online sau direct din farmacii.  

Altfel, alte suplimente pentru potență care-mi trec acum prin minte sunt:

Caută foarte bine și vezi care este suplimentul care ți se potrivește. Noi, spre exemplu, am fost foarte mulțumiți de administrarea pastilei Pops, dar și de efectele pe care le-a oferit. Credem că poate fi un bun înlocuitor Pro V, pentru cei care caută o variantă sub formă tot de capsule.

Sper că acest material despre Pro V prospect îți este de folos, și că te-am lămurit în ceea ce privește importanța produselor pentru potență.

Toate cele bune!

Acest website folosește cookieuri pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor. Nu înregistrăm date cu caracter personal. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul.