Păreri Tianli. Ce trebuie să știi despre fiola pentru potență

pareri tianli fiole potenta pentru barbati

Înainte să iau Tianli am căutat păreri. Știi tu, recenzii reale lăsate pe forumuri pentru bărbați. Am citit și site-ul producătorului și alte bloguri în care bărbații își povestesc experiența cu diverse produse pentru potența maximă.

Am ajuns și la o concluzie. E bine să citești cât mai multe păreri despre fiola pentru potență. Te ajută să ai așteptări realiste de la Tianli și, desigur, de la orice alt supliment natural pentru erecție și ejaculare.

Eu am luat prima dată Tianli anul trecut. Credeam că urmează o partidă cu prietena mea și cu o fostă colegă de-a ei din facultate. Am interpretat niște semnale cum doar un bărbat înfierbântat o poate face: prost. Ideea e că eram aproape sigur că urmează să facem sex în 3. De la alte experiențe similare știam că e bine să te bazezi pe o erecție tare și de lungă durată. Și cum e dificil să reziști mult când ai două fete călare pe tine, am zis că mai bine să fiu pregătit. Am dat comandă de produs și am dat pe gât fiola pentru potență. No, hai să-ți zic cum a fost și ce părere am eu despre el.

Păreri Tianli fiole pentru potență – ambalaj și prezentare

Că nu am mai ajuns să fac sex în 3 e una. Dar, oricum am luat fiola, măcar să mă distrez mai mult cu gagică-mea. Citisem pe forumuri păreri lăsate de alți bărbați. Spuneau despre Tianli că e vechi pe piață și că au fost vremuri când avea rezultate foarte bune. Au fost bloguri unde am citit că s-a schimbat puțin rețeta și că anumite concentrații ale extractelor din plantele afrodiziace au fost scăzute.

recenzie fiole tianli pentru cresterea potentei masculine

Oricum, e un produs natural, nu are ce să fie nasol. Personal, am fost încântat că este fiolă și nu pastilă. Nu voiam să vadă fetele că bag ceva înainte de sex. Așa, fiola o rupi rapid și o dai pe gât într-un moment în care ești singur sau nu e ea atentă.

Ce m-a surprins este dimensiunea fiolei, e ceva cam mare. Mă așteptam să fie mai micuță și mai discretă. Dar, a mers până la urmă, am administrat Tianli fără mari probleme.

La gust e bună, să zic. Aș completa cu dulce, ceea ce am înseamnă că are zahăr – mai puțin plăcut, deși nu e un mare minus, poate doar dacă te gândești că putea să folosească un ingredient util pentru potență și nu pentru gust. Plus că nu știu cum ar sta lucrurile pentru bărbații cu diabet.

Prospect Tianli fiole – părere despre administrare și atenționări

Despre administrare am cam zis tot. Dai fiola pe gât, nu e ca și cum ai nevoie de nu știu ce indicații.

Acum, despre următorul aspect nu am eu o părere super bună. Se administrează cu cel puțin o oră înainte de sex. Pe prospectul Tianli fiole scrie că se ia cu 45, 60 de minute înainte de a începe sexul – a se înțelege penetrarea.

Eu am citit pe bloguri și pe forumuri recenzii despre Tianli lăsate de bărbați care spuneau că efectele maxime se obțin dacă fiola se administrează cu două ore înainte de penetrare. E ceva, nu-i așa.

pareri despre tianli pe forumuri si siteuri

Încă o chestie care nu e neapărat evidențiată pe prospectul produsului: Tianli se administrează pe stomacul gol și nu se mănâncă după. Așa că, dacă urmezi părerile bărbaților și nu neapărat prospectul, ai două ore în care nu mănânci, plus alte două înainte pentru a avea stomacul gol la administrare. Pe scurt, 4 ore de foame pentru o partidă de sex. Din nou, e ceva.

Recunosc, eu nu prea am urmat recomandările bărbaților, ci cele trecute pe prospect. Și nu am făcut bine.

Părerea mea despre efectele Tianli pentru potența masculină

Am luat fiola Tianli cum scrie pe prospect. Am așteptat cam 45 de minute până să fac sex. Să zic că am luat-o pe semi-foame. Nu prea pot să am un plan când fac sex, e destul de spontan și de asta nu mi-a ieșit 100% faza cu administrarea.

Am simțit așa o ușoară erecție care voia să se formeze pe măsură ce trecea timpul de la administrare, dar nimic spectaculos. Lucrurile s-au schimbat când am început preludiul. Mi s-a sculat mai repede decât în mod normal. O aveam tare în pantaloni, fără să fie nevoie să îmi pună ea mâna pe penis sau să îmi facă sex oral ori handjob ca la carte.

Nivelul erecției a fost mulțumitor. Se simțea ușor mai tare decât în mod normal, dacă nu aș fi luat ceva pentru potență. Nu am avut chiar potența maximă, cea pe care am simțit-o cu o altă pastilă sau cea pe care o simți atunci când ești super excitat – știi tu, când faci ceva ieșit din comun, o fantezie sexuală sau un scenariu role play pe care nu credeai că ajungi să le experimentezi în realitate.

Per total, Tianli mi-a dat încredere că pot avea o partidă foarte reușită. Erecția a fost bună, mă declar mulțumit din punctul acesta de vedere. Acum, partea mai puțin plăcută e că mi s-a lăsat puțin pe parcurs. Erecția a fost tare, dar nu la fel ca la începutul partidei, ceea ce nu e neapărat de dorit atunci când iei un supliment pentru potență.

parerea mea despre efectele fiolei tianli

Cu controlul ejaculării a fost bine. Fiola m-a ajutat să rezist mai mult decât în mod normal, dar nu în mod spectaculos. Cred că am prelungit sexul cu vreo 10 minute. Nu e rău, nu-i nici wow.

Ejacularea a fost în parametrii normali. Nu am ejaculat mai mult sau mai puternic. De al doilea număr nu a fost nevoie, dar cred că aș fi putut să mă recuperez repede sau cel puțin considerabil mai repede decât în mod normal. Din punctul acesta de vedere e ok cu Tianli.

Prospect Tianli fiole și recenzii despre ingredientele produsului

Despre administrare am vorbit deja, la fel și despre ambalaj. Reacțiile adverse și atenționările le ai trecute mai jos. Așa că, să vorbim puțin despre ingredientele Tianli fiole. Chiar nu o să intru în foarte multe detalii pentru că plantele folosite sunt de origine asiatică, nu le găsești pe meleagurile noastre. Oricum, pe majoritatea dintre ele o să le regăsești în majoritatea suplimentelor pentru potență. Gramajul diferă și de aici și efectele propriu-zise.

Acum, Tianli conține și alcool. Are și apă dar și îndulcitori. Asta ca să știi ce e în plus față de extractele din plante afrodiziace. Apa înțeleg că este acolo pentru a da consistența fiolei, astfel încât să o poți da pe gât ușor. Îndulcitorul e pentru gust. Doar că nu ajută cu nimic potența. Acum, despre alcool nu știu neapărat ce să zic. Probabil ajută la sintetizarea ingredientelor sau e pe post de conservant. Chiar nu aș putea să mă pronunț cu exactitate.

Reacții adverse Tianli fiole și ce efecte am simțit eu

Când am citit recenzii pe forumuri despre Tianli am văzut că sunt destul de mulți bărbați care au menționat cam aceleași efecte adverse: dureri de cap, arsuri de stomac, stări de greață, puls crescut sau oboseală după sex.

Părerea mea despre aceste reacții adverse este undeva la mijloc. Cred că ele depind de la o persoană la alta. Cu siguranță fiecare dintre noi suntem diferiți. Starea noastră de sănătate și de bine diferă și e normal ca un supliment natural să aibă efecte variate în funcție de situație și de individ. Așa și cu reacțiile adverse Tianli fiole.

vezi ce reactii si efecte adverse are tianli fiole

Eu nu prea am avut efecte adverse. Dar, sunt sănătos tun. Dorm bine noaptea, fac sport și în ziua în care am luat fiola nu eram neapărat pe stomacul gol. Am simțit un ușor disconfort la stomac cam cum simți când mănânci ceva care îți irită stomacul și după ai reflux. Cred că starea a fost cauzată de ingredientele luate pe foame.

Altfel, nu am avut dureri de cap și nici puls crescut. Eram ușor roșu în obraji, dar eu când fac sex depun efort. Mă mișc mult și cred că și de acolo mi-a crescut pulsul. Sigur, poate fi legat și de Tianli, dar nu văd asta neapărat ca fiind o reacție adversă de la fiola pentru potență.

Din nou, cred în toate părerile Tianli fiole lăsate de bărbați și legate de efecte adverse. Poți să le ai pe toate sau poți să nu simți nimic. La fel cum produsul te poate ajuta super mult sau chiar deloc.

Tianli fiole cu alcool. Păreri și recomandări

Pe prospectul Tianli scrie clar: nu se administrează împreună cu alcool. Cum am zis și mai sus, când am intrat în lista ingredientelor, Tianli deja conține alcool, deci teoretic nu ai nevoie de un pahar în plus pentru erecție.

Plus că, luat cu alcool Tianli poate da reacții adverse, efecte mai severe decât cele descrise mai sus.

ceva mai bun sau inlocuitor pentru tianli fiole

Așa că, nu lua fiola pentru potență la un pahar de vin sau de bere. Când bagi suplimentul, uită de alcool că nu vei avea nevoie.

Tianli fiole pentru cardiaci

Tot pe prospectul Tianli scrie că se recomandă cu precauție în cazul persoanelor cu tensiune crescută sau cu probleme cu inima. Părerea mea despre Tianli pentru cardiaci este că mai bine spui nu.

Mergi la doctor dacă te știi cu tensiune mare sau cu probleme cu inima. Nu ai vrea să riști ceva doar pentru o partidă de sex, nu-i așa? Doctorul tău va ști exact ce să-ți recomande pentru potență și erecție astfel încât să rămâi sănătos și liniștit. Chiar și medicul urolog sau androlog te va putea sfătui ce să faci mai bine. De altfel, ei sunt medicii care tratează impotența masculină.

Mai bun decât Tianli fiole

Eu consider Tianli fiole destul de mediocru. Nu neapărat pentru că produsul nu a fost bun pentru mine sau pentru că am o părere rea despre supliment. Doar că, comparat cu alte suplimente similare, pentru mine are prea multe dezavantaje. Așa că, eu am căutat ceva mai bun. Un înlocuitor care să mă mulțumească mai mult atunci când am nevoie de un ajutor de nădejde în timpul partidelor de sex.

Compoziția ingredientelor, faptul că erecția putea fi mai bună, chiar și dimensiunile fiolei, totul contează atunci când alegi cea mai bună pastilă pentru potență.

Altfel, ce să zic, poți încerca fără niciun risc produsul. E natural și nu un medicament care are la bază o substanță activă care vine la pachet cu reacții și atenționări. Desigur, nici efectele nu sunt garantate așa cum se întâmplă în cazul medicamentelor eliberate în baza prescripțiilor medicale dar nu le poți avea pe toate, nu?

Acest website folosește cookieuri pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor. Nu înregistrăm date cu caracter personal. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul.