Păreri despre șervețele pentru ejaculare precoce

servetele umede impotriva ejacularii precoce

Când ești stresat ai încerca orice soluție pentru a scăpa de problema pe care o ai pe cap. Mai ales atunci când capul care suferă e cel din pantaloni. Eu, cel puțin, cam așa aș vorbi despre ejaculare precoce.

În cazul în care ai ajuns deja să cauți tratamente pentru ejacularea precoce, cu siguranță ai dat de tot felul de produse. Eu recomand ca până să ajungi să cumperi ceva, așa cum sunt și șervețelele umede antiejaculare, să te informezi bine.

Îți spun de pe acum că toate remediile pentru potență oferă doar o soluție de moment. Nu sunt neapărat un tratament de lungă durată, cum ar putea fi cele pentru prostată – în alte ocazii am discutat despre acest subiect în articolele în care am descris păreri Proxel Potent sau păreri Potent Forte de la Naturalis.

Să revin, totuși, la problema ejaculării.

Prelungirea partidei de sex prin întârzierea ejaculării

Există exerciții pe care să le practici dacă vrei să prelungești partida de sex prin întârzierea ejaculării. Exercițiile vor avea rezultate garantate însă ele vor veni în timp, nu pe loc. Acum, dacă ai căutat păreri șervețele umede împotriva ejaculării, cu siguranță că îți dorești ceva care să te ajute la viitoarea partidă de sex.

pareri despre ce efecte au servetelele impotriva ejacularii precoce

Însă, e bine de știu că, spre exemplu, masturbarea făcută corect te va ajuta să combați ejacularea precoce. Există și leacuri băbești împotriva ejaculării așa cum există leacuri populare pentru potență sau chiar preparate pentru potență maximă.

Un alt exercițiu pe care îl poți practica este întărirea mușchilor pelvieni. Altul, te poate învăța cum să respiri așa cum trebuie când faci sex. Eu recomand și să crești libidoul, să consumi alimente afrodiziace, să te odihnești mai bine, să pui pauză la filmele pentru adulți și să renunți la vicii așa cum este consumul de alcool în exces.

De ce îți tot recomand alte soluții și nu vorbesc încă despre șervețelele antiejaculare?

Păreri despre șervețelele împotriva ejaculării precoce

Pe net sunt multe păreri despre șervețelele care prelungesc durata partidei de sex prin amânarea ejaculării. Ai recenzii și review-uri atât pe forumuri dar și pe bloguri și comentarii pe magazine online.

De cele mai multe ori aceste păreri nu sunt pozitive. Asta pentru că șervețelele umede împotriva ejaculării premature au destul de multe dezavantaje comparabil cu efectele propriu-zise.

recenzii despre servetele cu anestezic pentru penis

În primul rând, le-am încercat și eu, să îmi fac o părere personală. În afara unei senzații de ușoară amorțire locală, nu am simțit altceva. Cât despre durata partidei, nimic sesizabil. Am rezistat la fel de mult ca atunci când nu aș fi folosit un produs pentru disfuncții erectile.

Păreri șervețele antiejaculare. Mod de aplicare, efecte și reacții adverse

De regulă, șervețelele antiejaculare vin ambalate individual. Ceea ce este bine. Oferă o aplicare discretă – te dai cu șervețelul oricând și oriunde fără ca partenera să își dea seama că ai o problemă de potență.

Înainte de partidă cu vreun sfert de oră sau 30 de minute ștergi bine penisul cu șervețelul umed. Administrarea presupune aplicarea externă – nu înghiți nimic. Din acest punct de vedere șervețelele sunt similare cu spray-ul pentru potență sau cu gelul pentru potență.

Reacțiile adverse sunt destul de intuitive. Nu ar trebui să folosești șervețelele dacă ai alergie la ingrediente. Apropo de asta, testează șervețelul pe o parte mică de piele, de preferat din altă zonă a corpului. Așa vei ști dacă poți avea reacții adverse sau cutanate. Penisul este sensibil. Dacă ingredientele șervețelului antiejaculare nu se împacă bine cu pielea atunci penisul te poate ustura, poți să ai o urticarie sau alte erupții vizibile. În prezența reacțiilor alergice spală bine cu apă pielea penisului pe care ai aplicat șervețelele.

Efectele șervețelului pentru prelungirea duratei partidei de sex se bazează pe amorțirea penisului. Se inhibă din stimulii sexuali resimțiți și se reduce din starea de excitare. S-ar putea să se scoale mai greu după aplicare sau chiar să pierzi erecția în timpul sexului.

Dacă efectele sunt prea puternice erecția va lipsi. Dacă efectele sunt slabe, vei ejacula exact la fel de repede cum ești deja obișnuit – cam asta se întâmplă de fiecare dată.

Șervețele împotriva ejaculării. Păreri despre sex

Șervețelul se aplică extern, pe penis. Conține diverse substanțe, unele naturale, altele mai puțin. Sunt șervețele care au și alcool, unele care au și o substanță cu efect anestezic.

ce efecte au servetelele folosite impotriva ejacularii premature

Părerea mea și nu doar a mea, o găsești trecută ca recomandare și pe prospect, este că sexul, după ce te-ai dat pe penis cu șervețelul umed, se face doar cu prezervativul pus. Asta chiar dacă îți speli jucăria înainte de partidă.

Substanțele pe care tu le ai pe penis nu trebuie să intre în vagin. Să nu aibă și partenera ta probleme după. Și nu, nici măcar sex oral nu e bine să îți facă dacă nu ai prezervativul pus. Așa că, un impact neplăcut asupra potenței masculine, din acest punct de vedere.

În loc de șervețele pentru prelungirea sexului

Spray-ul poate fi folosit ca înlocuitor pentru șervețelele antiejaculare. Doar că, are cam aceleași dezavantaje în utilizare – citește păreri Stud 100. Altfel, noi am folosit cu bune rezultate mierea pentru potență – verifică păreri uPotent.

Am mai încercat și pastile sau fiole care ne-au ajutat – poți să arunci o privire peste păreri Pops, păreri Maraton Forte, păreri Tianli sau păreri Natural Potent. Am mai scris și despre altele, așa că poți să cauți cam orice îți dorești. Dacă nu, poți să ne lași mesajul tău direct. Te salut!

Acest website folosește cookieuri pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor. Nu înregistrăm date cu caracter personal. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul.