Pompă pentru penis. Păreri despre aparatele pentru mărirea penisului

pareri reale despre pompele pentru marirea penisului

Crezi că ai penisul mic sau ești nemulțumit de performanțele pe care le ai? Poate nu simți plăcere așa cum ți-ai dori sau poate partenera ta nu ajunge ușor la orgasm. Și ai face orice pentru a scăpa de stresul constant și de sentimentul de rușine pe care îl simți ori de câte ori te dezbraci.

Poate preferi, din aceste cauze, să faci sex doar cu lumina stinsă. Dacă nu ai o relație stabilă, te simți „cu musca pe căciulă” și începi să eviți orice șansă de a fi intim cu cineva. Încet, dar sigur, te cam izolezi de posibile partenere și eviți contextele sexuale.

Ești stresat, deprimat și ai face orice doar să scapi de anxietatea sexuală care te afectează.

Așa ajungi să te informezi despre ce poți face pentru a-ți mări penisul. Cauți tot felul de păreri lăsate de bărbați și parcă te atrag tot felul de promisiuni minune care aproape garantează un penis mai gros și mai lung fără efort, în timp scurt și fără intervenție chirurgicală.

Dai peste așa numita aparatură de specialitate pentru mărirea organului genital masculin. Și, în această categorie găsești cel mai popular produs: pompele pentru mărirea penisului.

Astăzi o să vedem ce anume să crezi despre pompa pentru penis. Dacă este bună sau rea, dacă să o cumperi și dacă să o folosești sau nu. Nu de alta, dar, sper eu, la final o să ai o părere ceva mai avizată despre toată problema precum și o idee despre ce anume te poate salva.

Ce sunt pompele pentru mărirea penisului

Pompele pentru mărirea penisului sunt dispozitive care promit alungirea și îngroșarea organului genital masculin fără intervenții chirurgicale și cu un minimum de efort.

cum functioneaza pompele pentru marirea penisului

Nu, ele nu sunt dispozitive medicale, adică nu sunt avizate de un medic și nu au studii de specialitate realizate. Dacă vrei să te convingi, întreabă un doctor despre ele și o să vezi ce părere are specialistul despre pompele pentru mărirea penisului.

Pompele pot avea diverse dimensiuni și forme. Pot fi realizate din diverse materiale, totul depinzând de producător și de prețul de achiziție.

Însă, orice variantă ai alege, pompele fac același lucru: aplică o presiune de tip aspirare asupra penisului.

Cum și când crește penisul unui bărbat

Penisul se dezvoltă, cam ca toate organele tale, de-a lungul maturizării tale. Adică, până pe la 18, 21 de ani. După acea vârstă penisul este ajuns la maturitate și nu se va mai îngroșa sau lungi.

O mențiune importantă: după vârsta maturității penisul își păstrează dimensiunea indiferent de eforturile tale.

Orice ai face el nu se va mai îngroșa și nici nu se va mai lungi.

Sigur, poți să-ți injectezi Kanamicină sau poți să îl aspiri cât vrei tu. Strict din punct de vedere medical, penisul nu se mai modifică.

În cazul în care vorbim despre micro penis sau despre un penis strâmb, adică despre afecțiuni medicale, există soluții. Ele sunt recomandate și aplicate de medici specialiști – în cazul nostru, de către chirurgi.

O concluzie importantă: penisul poate fi îngroșat sau alungit doar prin intervenție chirurgicală sau prin introducerea unor implanturi.

Ce se întâmplă când folosești o pompă pentru penis

Practic, îți strângi penisul. Aplici o presiune pe pereții lui cavernoși ceea ce va provoca o inflamare a țesutului. Și da, acea inflamare poate da impresia unui penis mai gros. Însă, el nu va fi mai gros ci doar mai umflat din cauza traumei pe care tu i-ai aplicat-o.

cum sa folosesti o pompa pentru cresterea penisului

În cazuri mai dese decât ai crede bărbații care folosesc pompe pentru penis ajung de urgență la spital. În altele, suferă în tăcere de durere, inflamație a țesutului și de alte neplăceri locale care trec după câteva zile.

În plus, sexul după ce ai folosit o pompă pentru penis poate fi neplăcut. Poți resimți durere locală, senzații de usturime sau de mâncărime. Durerea se poate acutiza în timpul ejaculării ori poți chiar să nu ejaculezi – atunci când inflamația e atât de mare încât blochează canalul.

Ce alte produse să nu folosești

Am stabilit că pompa pentru penis nu funcționează în realitate ci doar poate reprezenta riscuri pentru sănătatea ta.

Alte produse similare sunt cele care promit creșterea în dimensiuni ale organului genital prin simpla aplicare pe suprafața pielii. Este vorba despre gelurile pentru potență sau despre spary-urile pentru potență.

Acestea pot cel mult să ajute la obținerea unei erecții mai rapide și la atingerea potenței maxime, ceea ce va lăsa impresia unui penis mai mare și mai gros. Însă, în realitate, dimensiunea penisului va rămâne aceeași.

Nu folosi niciun dispozitiv care promite creșterea în dimensiuni pentru organul tău genital. Cel mai probabil nu funcționează. Dacă vrei sfatul unui specialist și o părere avizată, mergi la medic – medicul androlog sau urologul te poate ajuta în acest context.

Ce să faci pentru a fi mândru de mărimea penisului tău

Așa cum vezi, dispozitivele minune nu fac decât să lase impresia că penisul tău este mai mare. Altfel, el poate fi crescut sau îngroșat doar prin implant sau intervenție chirurgicală.

Doar că, dispozitivele știu și ele ceva bun. Aplicarea e greșită.

cu ce inlocuiest pompele pentru cresterea penisului

Așa că, până să ajungi la doctor sau la soluții ceva mai drastice, poți încerca partea cu potența maximă. Adică o erecție super tare, fermă și de lungă durată. Dacă penisul va fi mai sculat decât îl știi tu de obicei, atunci cu siguranță o să ți se pară mai gros și mai lung. Și sexul va fi mai bun, atât pentru tine cât și pentru ea.

Cum poți să atingi potența maximă? Sunt mai multe metode – unele naturale, altele prin exerciții ori prin adoptarea unui stil de viață mult mai echilibrat și mai sănătos decât cel actual.

Pentru a testa să vezi cu se simte, îți recomand suplimente naturiste pentru potență. Spre exemplu, uPotent este bun pentru a rezista mult la sex iar Pops pentru a atinge o erecție super tale.

Pe blog ți-am scris despre multe alte variante – atât suplimente pe bază de extracte din plante afrodiziace cât și medicamente pentru potență. Citește, informează-te și alege cea mai bună pastilă pentru potență pentru tine.

Altfel, când situația e chiar apăsătoare, nu mai sta pe gânduri și programează-te la un medic specialist. Nu mai crede în minuni pentru că ele nu există.

Acest website folosește cookieuri pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor. Nu înregistrăm date cu caracter personal. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul.