Păreri Lovix, pe încercate. Pastile cu efect afrodiziac pentru bărbați

păreri Lovix capsule

Recent, am testat un nou supliment pentru potență masculină. L-am luat toți trei, însă băieții mi-au zis că eu sunt persoana potrivită să scriu acest articol cu păreri Lovix. Da, așa se cheamă, Lovix, ai zice că e un nume derivat din iubire, însă de fapt e mai mult de atât.

Dacă tot mi-au dat mine mână liberă să scriu, hai să îi bârfesc puțin. Liviu e un tip care se îndrăgostește mai greu, zice el, și preferă să alerge din floare în floare. Nu vrea să se lipească la cap de o femeie, dar va veni o zi în care una o să-i pice cu tronc. Andrei, e căsătorit, e pragmatic și zice că nu romantismul l-a adus într-o relație fericită, ci creierul. Eu cred că adevărul e undeva la mijloc. N-ai cum să fii sexy, în dormitor, fără puțin flirt, oricât de pragmatic ai fi. Și n-ai cum să umbli din floare în floare, cucerind femeile, fără un dram de iubire în tine, ascuns pe undeva. Dacă nu-i arăți gagicii că ții la ea, că e importantă pentru tine, nu vei ajunge cu ea nicăieri. Așa că Lovix, din punctul ăsta de vedere, lor le-a dat la temelie maxim. Pentru mine, a venit ca o mănușă.

Păreri Lovix: pastile pentru potență și pasiune. Ambalaj și prezentare

Lovix este un produs care se prezintă sub formă de pastile care au la bază un mix de plante afrodisiace. Este un supliment alimentar pentru bărbați cu efect cumulativ, adică se eliberează în timp în organism, și merge mână în mână cu ritmul de viață zilnic al celui care le consumă.

Ambalajul este sub formă de flacon cu 30 pastile, aflat într-o cutie de carton, unde sunt descrise mai multe detalii despre prospect, ingrediente și efecte. Simbolul său aduce aminte de o inimă roșie, sau poate de fundița unui cadou, sau poate un norișor pe care plutești când simți că ești îndrăgostit. Fiecare înțelege ce vrea.

Înainte de a intra în detalii cu privire la păreri Lovix, hai să aflăm care e scopul. Stimulează pasiunea în dormitor și te ajută să creezi o conexiune puternică cu partenera. Wow! Într-o piață aglomerată de suplimente care promit „erecții tari”, „ejaculare întârziată”, „partide mai lungi” sau „erecții de 3-4 ore”, Lovix vine cu ceva inovator: dezvoltă instinctul de Casanova din tine.

Poate că bărbații au uitat de romantism, sensibilitate, afecțiunea de care are nevoie partenera. Lovix readuce aceste calități la viață, și bine o face.

Prospect Lovix: administrare, ingrediente, reacții

Lovix este un produs avizat de Ministerul Sănătății, fabricat în Uniunea Europeană, care intră la categoria de supliment alimentar cu rol afrodisiac. El acționează în armonie cu corpul tău, oferind o stare de excitație atât cât ai nevoie ca să performezi, dar și o pasiune constantă. Cu alte cuvinte, pui mai mult suflet în momentele intime cu partenera. Când zic „momente intime”, nu mă refer numai la sex, ci la clipele de intimitate, sărut, îmbrățișare, apropiere și conexiune de care orice cuplu are nevoie.

Ca mod de administrare, se iau 1-2 capsule pe zi, după preferințe. Poți să testezi, să începi cu două pe zi (noi așa am făcut) și dacă ești mulțumit, menții ritmul.

Ca păreri Lovix, pot spune că nu au niciun efect advers, tocmai pentru că se absorb lent în organism și au la bază ingrediente naturale. Singura contraindicație este să nu fie consumate de persoane cu hipertensiune arterială. Într-adevăr, ingredientele îți cam pun sângele în mișcare, însă nu la fel de brusc și fără dureri de cap ca la alte suplimente cu efect rapid. Mi-a plăcut mai mult decât produsele fabricate în China sau alte țări asiatice, cred că fiind fabricat în UE, se apropie mai mult concentrațiile de ingrediente de nevoile noastre.

Conform prospect Lovix, produsul conține: Maca 150 mg, Tribulus Terrestris 30 mg, Ginkgo Biloba 60 mg, L-Arginină 250 mg, Panax Ginseng 60 mg, Zinc 6.5 mg, Seleniu 45 mcg. 

Toate acestea au avut un efect de care-s mulțumit. Hai să-ți povestesc mai jos.

Experiența noastră. Păreri Lovix de la cei trei Casanovi

Eu sunt unul dintre acele persoane care și-a găsit fericirea după divorț. Și aici nu mă refer la burlăcie, ci la faptul că dragostea adevărată mi s-a arătat abia după o experiență nereușită de căsnicie. Se mai întâmplă, nu îi port pică fostei, și aproape am uitat de suferința prin care am trecut, cu ajutorul actualei iubite.

Eu ți-am vorbit mult de creșterea libidoului pe acest blog, însă nu mă așteptam să existe o metodă naturală așa cum este Lovix. M-a atras prezentarea, pot să recunosc că m-a cucerit cu aprinderea pasiunii și romantismul, și am zis să-i dau o șansă. Așa că am luat toți trei, autorii de la Casanovi, și acum scriem aceste păreri Lovix pastile de potență.

Pe mine, unul, m-a făcut după aproximativ 6 zile să simt că vreau să-mi strâng în brațe partenera în fiecare zi. Fiindcă oricum cochetam cu surprizele în cuplu, romantismul și metode cum să o cuceresc constant, mi s-a potrivit starea pe care mi-a dat-o. Erecțiile matinale au devenit mai ferme, însă nu mă excitam aiurea pe parcursul zilei. Însă, când ajungeam în pat cu iubita, parcă simțeam cum mi se aprind din nou călcâiele după ea. O iubesc, însă nu știam că sunt în stare de așa de multă pasiune. Căci asta am avut, pofte și dorințe mai mari. De dragoste, nu neapărat sex.

Liviu, cuceritorul nestatornic, pe de altă parte, s-a bucurat de alt beneficiu. Cred că din cauza schimbării partenerelor atât de des, erecțiile lui au avut de suferit în ultima vreme. După ce a început cura cu Lovix, simte mai multă încredere în forțele proprii. Nu suferea de disfuncții erectile, la el era mai mult pe fond emoțional problema. Lovix l-a ajutat să își recapete încrederea și să aibă o dorință sexuală la nevoie. Partenerele lui, căci a avut două de-a lungul unei luni de zile, ambele s-au bucurat de nopți fierbinți, zice el.

Andrei, care e mai pragmatic, a apucat să facă doar de trei ori sex cu nevastă-sa de când ia Lovix. Prima dată s-a nimerit, zice el, la vreo 4 zile după ce a început cutia. Au făcut-o o dată, nu a simțit vreo diferență față de momentele când nu lua nimic. A doua oară, a mai lăsat să treacă o săptămână (zici că omul și le pune așa intenționat). Experiența a fost de două ori mai intensă. Zice el că nu a mai fost distras cu chestii de muncă, a vrut 100% să fie acolo, astfel că partenera lui s-a simțit mai dorită decât în alte dăți. Și faptul că ea a avut orgasm, l-a făcut și pe el mai încrezător. Mai mult decât atât, el de obicei, după prima rundă de sex, se întorcea pe partea cealaltă. Acum, și-a ținut soția în brațe, i-a spus că o iubește, și auzind asta rar de la el, s-a excitat atât de tare încât au mai făcut sex o dată. Când auzi asta de la el, îți vine să nu-l crezi. Însă, am povestit și cu ea când am ieșit cu amândoi într-o seară, și mi-a confirmat.

Ingrediente Lovix explicate

Apreciez că producătorii Lovix s-au gândit la o formulă care să îți dea mai multă încredere în poftele tale sexuale, nu în cantități mari și deodată, ci în cantități moderate, exact cât are nevoie corpul tău. Față de produsele cu efect rapid, care promit erecții tari în 30-120 minute dar dau dureri de cap după, cu Lovix nu sunt efecte adverse deloc. Asta pentru că efectul nu vine așa brusc, nu se simte ca un șoc pentru organism.

Am listat mai jos toate ingredientele Lovix pastile pentru potență și pasiune, și te invit să le citești.

Maca:

 • Susține sănătatea sexuală și libidoul.
 • Poate ajuta la echilibrarea nivelurilor hormonale.
 • Contribuie la îmbunătățirea energiei și vitalității.

Tribulus Terrestris:

 • Stimulează producția de testosteron.
 • Îmbunătățește performanța sexuală și libido-ul.
 • Susține sănătatea sistemului reproducător masculin.

Ginkgo Biloba:

 • Îmbunătățește circulația sângelui în organism, inclusiv în zona genitală.
 • Poate contribui la îmbunătățirea funcției erectile.
 • Susține sănătatea cognitive și memoria, ca să nu mai uiți când e aniversarea voastră sau care este animalul ei de pluș preferat.

L-Arginină:

 • Stimulează producția de oxid nitric, care contribuie la relaxarea vaselor de sânge și îmbunătățește fluxul sanguin.
 • Ajută la îmbunătățirea performanței sexuale și susține erecții mai puternice.
 • Poate spori rezistența fizică și sportivă, asta pentru că sexul este ca un sport.

Panax Ginseng:

 • Funcționează ca un adaptogen, ajutând organismul să facă față stresului și să se adapteze la condiții de mediu.
 • Susține sănătatea sistemului imunitar.
 • Îmbunătățește performanța cognitive și energia.

Zinc:

 • Esențial pentru sinteza testosteronului și sănătatea sistemului reproducător.
 • Contribuie la îmbunătățirea fertilității masculine.
 • Susține sănătatea prostatei și a spermatozoizilor.

Seleniu:

 • Are proprietăți antioxidante, protejând celulele împotriva stresului oxidativ.
 • Contribuie la sănătatea sistemului imunitar.
 • Poate spori fertilitatea masculină și sănătatea spermatozoizilor.

Păreri Lovix. De unde cumpăr

Mi se pare foarte fain că există pe site-ul oficial al produsului două pachete, de 30 respectiv 90 capsule. Asta dacă vrei să iei cel puțin o lună, depinde cum resimți tu efectele.

Costul mi se pare decent pentru ce oferă, e mai puțin decât dacă o scoți la o cină în oraș. E ca un desert, de fapt, căci te ajută cu ceea ce vine după cină. Și nu ai treabă cu a lua pastila înainte de masă sau la câteva ore de la ultima masă. O iei când vrei, o dată pe zi.

Femeile adoră partenerii care pun pasiune în dormitor, care apelează și la alte gesturi pentru preludiu, nu doar frecare și penetrare. Ca păreri Lovix de final, pot spune că te ajută să fii mai creativ în dormitor. Îți zic din proprie experiență, te ajută chiar dacă nu prea ai experiență! Nu totul se bazează pe potență maximă, mai ales dacă ai o relație de lungă durată și stabilă.

Pentru cine este pastila Lovix?

Pentru cine este capsula Lovix?

Eu am fost mereu de părere că fiecare pastilă pentru potență e concepută pentru un anumit tip de bărbat. Sunt unele pastile care au efect imediat și se iau la nevoie. De exemplu, în 30 de minute ești gata de acțiune, dar în 4-5 ore, dacă reușești să faci sex atât, ești gata de somn.

Sunt alte pastile care se iau ca tratament zilnic, exact așa ca Lovix, însă care nu au niciun efect. Poate doar placebo. Sunt altele care se iau cu 1-2 ore înainte de sex, și atunci clar ai nevoie de un plan. Stai să-ți faci calcule, cât timp a trecut și cât timp mai aveți până să faceți sex. Cred că ele sunt dedicate bărbaților organizați, așa cum este Andrei, care își pot planifica sexul.

Pentru bărbați ca mine, romantici, sensibili, a fost conceput Lovix. Vreau să îmi fac partenera să se simtă importantă, dorită, să simtă cum îmi bate inima de bucurie când o iau în brațe. Erecția este o consecință fericită, este ceea ce am nevoie ca să îi aduc plăcere fizică. Însă, Lovix mă inspiră să simt din nou acea emoție specifică primei întâlniri, însă de data asta, în calitate de bărbat determinat. Starea asta de fluturi în stomac se transformă în pasiune, sărutări, mângâieri tandre, și excitația pe care o am nu mă face să mă grăbesc. 

Faptul că pastila are efect care se simte în timp și constant, mă face mai sigur pe propriile forțe când ajung în pat, însă nu mă dor capul sau testiculele, dacă nu ajungem să facem sex. Însă, sunt pregătit pentru sex, oricând vrea ea.

Asta e concluzia mea, în acest material cu păreri Lovix. A fost conceput pentru bărbați așa ca mine, de-asta am scris eu despre produs, deși am luat toți trei. Și sunt convins că și tu, dacă ai ajuns să citești până aici, simți la fel în ceea ce te privește. Îți recomand, cu prietenie, să încerci.

Acest website folosește cookieuri pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor. Nu înregistrăm date cu caracter personal. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul.