Păreri Kanamicină. Sau ce își mai injectează bărbații în penis

despre kanamicina injectabila in penis

Ceea ce își face omul cu mâna lui..nu este întotdeauna un lucru bine făcut. Ba, sunt situații în care este pe atât de riscant pe atât de periculos pentru sănătatea lui. Și spun asta încă de pe acum, înainte de a intra în detalii despre kanamicină pentru potența la bărbați.

În articolul de astăzi o să vorbim despre motivele pentru care bărbații ajung să își injecteze singuri kanamicină în penis. Despre ce rezultate se obțin în urma injectării și despre riscuri. O să vedem care este „realitatea din teren” și de ce, pe tot mai multe forumuri apare întrebarea „cum îmi scot kanamicina din penis?”.

Desigur, la final o să vedem ce alternative sunt pentru kanamicină și alte informații suplimentare care te pot ajuta să îți depășești problemele cu potența sau să le înțelegi mai bine.

Ce este kanamicina. De ce se injectează în penis

Kanamicina este un antibiotic cu acțiune bactericidă. Se regăsește sub mai multe forme, printre care și cea injectabilă.

Fiind antibiotic, kanamicina se poate cumpăra doar în baza unei prescripții medicale. Însă, după cum bine știm, se poate face rost de ea prin diverse metode – oamenii sunt cu adevărat inventivi când vine vorba despre așa ceva.

kanamicina folosita pentru ingrosarea penisului

Dar, de ce aleg bărbații injectarea antibioticului în penis? Nu, nu încearcă să trateze vreo afecțiune. Ei vor un penis mai mare. De fapt, kanamicina nu lungește penisul ci îl face mai gros.

Există mulți bărbați pe forumuri și pe bloguri care explică cum kanamicina poate fi modelată, după injectare, cu apă călduță. Că poți da penisului tău forma pe care o vrei.

Cum îți sună? A ceva ce ți-ai face, a ceva care te pune în pericol?

Un penis, oricum ar fi el, nu poate fi mărit decât prin intervenție chirurgicală. Altfel, nu există nicio altă soluție. Pompele, dispozitivele de aspirare nu funcționează ci, de cele mai multe ori, provoacă leziuni. Gelurile pentru potență sau spray-urile pentru potență nu fac penisul mai lung și mai gros. Cel mult îl amorțesc și prelungesc durata partidei de sex.

Dar kanamicina injectată în penis, funcționează?

Kanamicina injectată în penis. Efecte

Aș spune nu, deși penisul se va îngroșa și se va întări după injectare. Nu mă înțelege greșit: este interzis să faci așa ceva. Antibioticul se va strânge în penis și va lua forma unui implant. Acest implant va fi, aproape întotdeauna, unul extrem de dureros și nociv atât pentru perspectiva sexului cât și a sănătății în general.

Deci, după injectarea kanamicinei penisul se îngroașă. Este o falsă impresie. El este supus unei traume iar organismul încearcă să elimine corpul străin. De aici și durerea ca reacție adversă.

afla ce medic trateaza impotenta masculina

Se spune că se poate modela cu apă călduță. Poate reușești să dai o formă gâlmei formate în pereții penisului tău. Dar, pe măsură ce timpul trece vei avea un penis deformat, dureros. Tu vei fi incapabil să faci sex și deznodământul va fi unul singur: vei vrea să scoți kanamicina din penis.

Cum se scoate kanamicina injectată în penis

Strict chirurgical. Doar un chirurg o poate face și nu este o operație ușoară. Am găsit un filmuleț pe YouTube pus de un doctor, asta pentru a avea o imagine corectă despre ce presupune operația de extracție a kanamicinei din penis.

Kanamicina nu poate fi aspirată sau extrasă tot prin ac. Doar prin operație și printr-o curățare temeinică a suprafeței infectate.

Dacă deja ți-ai injectat kanamicină în penis, mergi la medic. Fă asta chiar dacă până acum nu ai avut reacții adverse. E pentru siguranța ta. Poți să te duci, pentru început, la medicul care tratează impotența. Apoi, cel mai probabil ți se va recomanda și consultul de urgență al unui chirurg.

Posibile reacții adverse după injectarea kanamicinei în penis

Din capul locului, nu fă asta. Dacă ai făcut-o deja, mergi la medic.

Dacă simți dureri în penis, mergi de urgență la un consult de specialitate și programează-te pentru extragerea antibioticului.

Poți risca diverse afecțiuni locale și chiar apariția unor boli greu de gestionat și cu efecte iremediabile. Da, poți rămâne impotent. Și nu vorbim despre impotență psihogenă ci despre impotența funcțională. Există și riscul dezvoltării de tumori precum și riscurile oricum implicate de operația prin care se va extrage kanamicina din penisul afectat.

Cu ce să înlocuiești kanamicina dacă vrei mărirea penisului

Reiau, pentru că este extrem de important: nu injecta kanamicină în penis. Penisul nu se poate mări decât prin intervenție chirurgicală – se va face un implant.

Dacă îți dorești un penis mai mare pentru că tu crezi că e prea mic, mergi la doctor. El îți va spune dacă dimensiunea e una normală sau nu. Mergi și la psiholog dacă ai anxietate sexuală din această cauză și pentru a combate problemele psihologice asociate.

O femeie poate fi satisfăcută foarte bine chiar și în prezența unui penis mai mic. Preludiul este la îndemâna ta. Există poziții de sex care să amplifice senzațiile resimțite de parteneră în funcție de particularitățile penisului tău. Există jucării sexuale de care să te ajuți, plus multe alte metode prin care îi poți provoca orgasm după orgasm. Ba chiar poți compensa dimensiunile printr-o ejaculare mai abundentă și mai puternică.

Altfel, un penis va părea mai lung și mai gros atunci când se atinge potența maximă. Altfel spus, atunci când se scoală mai ferm decât erai tu obișnuit sau de cât te știa capabil partenera ta. Pentru asta poți folosi suplimente pentru potență de tipul celor despre care am scris în articole precum păreri uPotent sau păreri Pops.

Oricum ar fi, evită kanamicina pentru penis. Riscurile sunt prea mari și prea multe, plus că rezultatele nu sunt cele pe care tu ți le imaginezi. Ai grijă de sănătatea ta. E mai bine să poți face sex cu un penis mai mic, dar cu atitudine, decât să nu mai poți face sex deloc.

Acest website folosește cookieuri pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor. Nu înregistrăm date cu caracter personal. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul.