Cum îți dai seama dacă a avut orgasm

cum iti dai seama cand o femeie are orgasm

Ai pățit vreodată să nu știi dacă a avut sau nu orgasm? Să crezi că a mimat sau așa ceva, doar să te simți tu bine? Citeam un studiu, nici nu mai știu pe ce site eram, dar era vorba fix despre asta: de cele mai multe ori femeile nu au orgasm în timpul sexului. Procentul era pe undeva pe la 70%, super mare din punctul meu de vedere.

Cică de vină este bărbatul. Că nu este atent la ce îi place cu adevărat partenerei. El e concentrat pe actul sexual în sine, pe propriile lui performanțe, ignorând semnalele transmise de femeie. Astfel, în capul lui, masculul crede că e super bun la pat și că ea are orgasme multiple. Dar, în realitate, săraca femeie de abia așteaptă să se termine totul. Bine, hai că exagerez. Sigur nu așteaptă să se termine dar pun pariu că se gândește la orgasmul acela minunat. Orgasm la care, în 70% dintre cazuri nu ajunge. Cel puțin nu împreună cu partenerul.

Așa că, cum te prinzi că a ajuns la orgasm? Cum știi că ai făcut treabă bună? Păi, hai să vedem ce o trădează când ajunge la momentele de plăcere maximă.

Orgasmul femeilor. Cum se formează și legătura cu orgasmul bărbaților

Eu am pățit la un moment dat să nu știu sigur dacă fac bine ceea ce fac. Eram prin adolescență și de abia descoperisem cât de fain este să faci sex oral. Cu partenera de atunci, de fiecare dată când ajungeam în dormitor, îmi foloseam limba pentru a o satisface. Și mă simțeam super mândru de mine când își dădea drumul pe fața mea. Doar că, erau momente când nu eram sigur dacă a avut orgasm sau dacă doar îmi spune că e gata și că e timpul să îmi scot capul dintre cracii ei.

semne care o dau de gol cand are orgasm

Orgasmul femeii se formează sau se construiește puțin mai greu decât orgasmul bărbaților. La noi, dacă dai din mână suficient de repede și ești cu mintea unde trebuie, în câteva minute (sunt cazuri în care minutele se reduc la secunde) gata, orgasmul vine și ejaculezi.

La femei e mai greu să se întâmple asta. Poate doar dacă libidoul e la cote ridicate, partenera nu a mai avut un orgasm de ceva timp și clitorisul este stimulat așa cum trebuie. Însă nu cred că va ajunge la orgasm în doar câteva secunde.

Partenerele noastre au nevoie de preludiu. Orgasmul e o artă. Un maraton și nu un sprint. Totul începe cu sărutări, un masaj tandru și atenție la fiecare detaliu. Totul contribuie la stimularea sexuală a corpului feminin.

În felul acesta poți spune că „femeia ta se udă când pui tu mâna pe ea”. Contextul trebuie să fie favorabil, atmosfera pe măsură. Chiar nu o să meargă un scenariu de tipul: i-am dat jos pantalonii și am trecut direct la penetrare.

Acum, singurul punct comun cu orgasmul bărbatului este momentul de maximă plăcere și cum se resimte el. Da, orgasmul nostru e mult mai scurt. Dar, în acel timp scurt, simțim cam aceleași lucruri cu ce simt ele. Și organismul nostru reacționează în mod similar, chiar dacă noi ejaculăm în exterior și ele nu.

Semnele care o dau de gol că a avut un orgasm

Când eu am orgasm puternic, penisul pulsează. Testiculele se ridică iar, apoi, dacă plăcerea e intensă, tot corpul are mici spasme de plăcere. Pe scurt, tremuri tot de zici că nu-i adevărat.

Ziceam mai sus că manifestarea orgasmului este similară atât la femei cât și la bărbați.

Și atunci, cum îți dai seama dacă partenera ta a avut un orgasm?

afla cum se formeaza un orgasm feminin

Păi, dacă ai mâna pe zona ei pelviană vei simți cum pulsează. Clitorisul este sensibil iar toată zona din împrejurul vaginului va pulsa, exact așa cum face și penisul tău. În cazul femeilor chiar și anusul pulsează în timpul orgasmului. Și, sunt femei care se excită mai puternic dacă îi atingi ușor zona din jurul anusului fix înaintea și în timpul orgasmului – dacă faci asta, ai grijă ca zona respectivă să fie bine lubrifiată.

Orgasmul nu se poate mima cu adevărat. Dacă ai văzut cum își dă drumul o femeie o să înțelegi de ce zic asta. Plăcerea aceea nu poate fi mimată sau reprodusă. Fața se schimbă, corpul are mișcări specifice și, la final, intervine acel tremurat general, involuntar, urmat de o relaxare totală. Nu ai cum să pierzi toate aceste semnale.

Dacă orgasmul e foarte scurt (similar ca durată cu al bărbaților), lipsit de gemete și de mișcări involuntare ale corpului și de pulsațiile zonei pelviene, atunci sunt șanse ca partenera ta să te mintă și să-l mimeze.

Desigur, sunt cazuri și cazuri. Manifestări ale orgasmului care diferă de la o persoană la alta. Eu nu zic că e totul bătut în cuie, doar că, de cele mai multe ori, semnele sunt acolo, trebuie doar să deschizi ochii pentru a le vedea.

Cum ești sigur că îi provoci orgasme partenerei de fiecare dată când faceți sex

Femeile ajung greu la orgasm prin penetrare. Este bine să fie stimulate în mai multe moduri. Pe sâni, clitoris sau chiar anal. Este bine să le mângâi corpul, să le săruți pe gât, să le faci sex oral și să variezi tehnica de fiecare dată. Te poți ajuta și de degete sau de jucării sexuale, orice îi face ei plăcere, chiar și o fantezie erotică merge la momentul oportun.

Dacă vrei să aibă orgasm uită de ce vezi prin filmele pentru adulți. Uită de masculinitatea ta și de cum crezi tu că e ea impresionată de potența ta maximă. Ascult-o și urmărește-i reacțiile în mod activ. Vei înțelege exact ceea ce îi place și ceea ce nu îi convine. Adaptează-ți mișcările și tehnica în funcție de ceea ce vezi și ceea ce simți. Fi răbdător, învață din greșelile tale și cu siguranță vei fi răsplătit cu un orgasm (sau cu mai multe) de toată frumusețea.

Altfel, dacă vrei să reziști și tu suficient de mult cât să-i poți da ei șansa de a ajunge la orgasm prima, folosește cea mai bună pastilă pentru potență.

Acest website folosește cookieuri pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor. Nu înregistrăm date cu caracter personal. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul.