Orgasm masculin lipsit de plăcere și de intensitate

reactie potrivita cand are erectie slaba

Se știe deja că orgasmele bărbătești sunt mai scurte decât cele ale femeilor. Cu toate acestea, plăcerea resimțită în timpul lor este una intensă, comparabilă cu cea experimentată de sexul frumos. Desigur, femeile mai au un atu: orgasmele multiple și atingerea lor mai ușor și mai rapid decât în cazul bărbaților, cei care se chinuie de regulă să se recupereze după primul număr.

Există situații când orgasmele în sine provoacă probleme și/sau motive de îngrijorare pentru bărbați. Spre exemplu, sunt cazuri în care ne dorim să ejaculăm abundent și cu putere. Asociem această ejaculare cu masculinitatea noastră, ne oferă un plus de încredere în forțele proprii. Deși este perfect de înțeles mecanismul, el nu are neapărat un sâmbure de adevăr – ejacularea în sine depinde de hormoni de durata partidei de sex sau de timpul trecut de la ultima masturbare. Dorința de a ejacula cu putere se trage, cel mai probabil, din ceea ce ne transmit (în mod greșit) filmele pentru adulți.

Dar, nu acesta este scopul articolului de astăzi.

Mi-am propus să vorbim despre un alt subiect la fel de interesant. În mod particular o să vedem de ce anume orgasmele masculine pot fi lipsite de plăcerea specifică și de intensitatea lor cu care am fost obișnuiți încă din adolescență.

Ce se întâmplă când ejaculezi

Orgasmul și ejacularea sunt procese independete. Le-am explicat atunci când am vorbit despre potența masculină.

Cu toate acestea, de punctat este următorul aspect: creierul joacă un rol esențial în declanșarea erecției și, mai apoi, în declanșarea ejaculării. Dacă nu sunt transmise impulsurile nervoase corecte, toată experiența poate fi stricată.

exercitiu de masturbare eficienta pentru barbati

Așadar, psihicul joacă și el un rol important în tot acest proces. Apoi, pentru a ejacula avem nevoie de mușchi pelvieni bine antrenați și de material seminal stocat în testicole. În timpul orgasmului acest material seminal este eliminat cu putere spre exterior. Procesul este asigurat de sistemul nervos central și periferic, de sistemul circulator central și periferic și de sistemul reproducător masculin.

Dacă există ceva care afectează acest traseu al potenței masculine vor interveni probleme. Pot fi disfuncții erectile sau chiar un orgasm lipsit de plăcere și intensitate.

Cauze frecvente pentru orgasme masculine fără plăcere

Cea mai des întâlnită cauză este masturbarea excesivă. Mână în mână cu masturbarea prea frecventă se află dependența de filmele pentru adulți și frecvența închipuirii unor fantezii sexuale. Practic creierul se obișnuiește să declanșeze erecția și implicit orgasmul doar în anumite contexte care, de cele mai multe ori, nu au niciun punct comun cu realitatea. Astfel, orgasmul ca urmare a unei partide de sex cu partenera nu va fi niciodată la fel de plăcut cu cel provocat de o masturbare în care bărbatul și-a închipui o fantezie sexuală.

Mai mult, masturbarea frecventă înseamnă ejaculări frecvente. Așadar, corpul nu are suficient timp să producă material seminal iar orgasmele dese își vor pierde, treptat, din intensitate și din plăcere. Desigur, în acest context ejacularea este în cantități din ce în ce mai mici.

O altă cauză frecventă pentru orgasme masculine lipsite de intensitate o reprezintă ejacularea precoce. În ejaculare prematură bărbatul are orgasm mult mai repede decât și-ar dori. Mai mult, corpul nu are timp să acumuleze suficient de multă tensiune sexuală pentru ca orgasmul să fie cu adevărat intens. Plăcerea există însă nu este la fel de puternică precum cea provocată de o partidă de sex normală.

Stresul, anxietatea, frica de eșec sau depresia sunt toate cauze ale orgasmelor slabe ca intensitate și plăcere. La fel și lipsa apetitului sexual, libidoul scăzut sau oboseala cronică. Cum spuneam, orgasmul și erecția masculină depind de mai multe procese iar impotența psihogenă influențează în mod direct actul sexual și performanța sexuală.

Alte motive pentru orgasme lipsite de intensitate

Există și alte motive pentru care ai putea să experimentezi orgasme lipsite de intensitate. Iată-le:

  • Tratamente medicamentoase: atunci când tratezi afecțiuni de sănătate asociate poți fi nevoit să administrezi tratamente medicamentoase care îți afectează potența masculină și, implicit, calitatea orgasmelor. Spre exemplu, unele medicamente pot reduce secreția de testosteron sau pot diminua fluxul de sânge către zona pelviană.
  • Afecțiuni de sănătate: am amintit medicamentele administrate dar este bine de știut că anumite probleme de sănătate vor influența calitatea vieții sexuale. Unele dintre ele pot chiar provoca impotența masculină. Spre exemplu, putem discuta despre diabet, obezitate, boli de inimă sau dereglări hormonale.
  • Tehnica sexuală sau poziții sexuale: plictisul sexual ori rutina din dormitor pot avea efecte nedorite asupra psihicului și, așadar, asupra plăcerii resimțite în timpul orgasmului masculin.
  • Înaintarea în vârstă: îmbătrânirea este o cauză naturală pentru pierderea treptată a libidoului și pentru scăderea în calitate a orgasmelor bărbătești. Cu toate acestea, un stil de viață sănătos și echilibrat poate garanta o viață sexuală activă și plăcută indiferent de vârstă. Este recomandat să consumi alimente cu efect afrodiziac, să te odihnești bine noaptea, să faci sport și să renunți la vici.

Un ajutor la nevoie

La nevoie se pot lua suplimente naturiste pentru potență. Sunt acele produse care sunt realizate din extracte din plante afrodiziace și pentru cumpărarea cărora nu este nevoie de o rețetă de la medic.

pastile potenta in farmacie sau online. De unde cumperi in siguranta un produs de calitate

Pe blog găsești păreri despre majoritatea produselor pe care le poți cumpăra pe meleagurile noastre. Am scris chiar și un articol despre cea mai bună pastilă pentru potență și unul despre cea mai bună miere pentru potență.

Desigur, dacă orgasmele rămân lipsite de intensitate și dacă apar și disfuncțiile erectile cel mai bine ar fi să te programezi la medicul care tratează impotența. El va ști ce anume te afectează și îți va putea recomanda soluțiile care să te ajute în mod particular pe tine – fiecare om este unic și are nevoie de remedii personalizate.

Acest website folosește cookieuri pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor. Nu înregistrăm date cu caracter personal. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul.