Nu se scoală de la alcool. Tu cum te descurci când bei?

nu se mai scoala dupa ce consum alcool

Aseară a fost meci și ne-am strâns o gașcă de prieteni să ne uităm împreună. Am luat ceva de ronțăit și câteva sticle de bere. A fost și ceva tărie ba chiar și vreo 2 sticle de vin. Na, știi și tu cum e când fiecare are propriile preferințe.

După meci am ieșit în oraș și ne-am dus la o zi onomastică, o mică petrecere. Acolo am mai consumat ceva alcool în condițiile în care eram deja destul de încins de acasă. Nu vreau să mă lungesc prea mult dar am fost super aproape să ajung în pat cu o tipă pe care am întâlnit-o la cheful din seara respectivă. De ce doar aproape?

Păi, așa amețit de alcool cum eram mi-am adus aminte că nu prea mi se scoală de la alcool. Și, decât să risc o mare rușine, mai bine am găsit o scuză și m-am făcut nevăzut. Știi cum se zice, fuga-i rușinoasă dar sănătoasă. În cazul meu aș putea zice că am ales cea mai puțin rușinoasă experiență pe care o puteam avea.

Erecția și alcoolul

Există leacuri pentru potență și leacuri pentru ejaculare precoce care spun că alcoolul e bun pentru potență și pentru erecție. Că te ajută să reziști mai mult la sex. Așa o fi, nu zic nu. Doar că, ai mare grijă cât alcool consumi.

cum afecteaza alcoolul potenta la barbati

M-am luat și eu după ce zic unii și alții. Mai tânăr fiind am vrut să impresionez. Eram și ceva mai puțin experimentat în pat așa că, m-am îmbătat destul de bine înainte de o partidă. Am ajuns cu fata în dormitor și, ce să vezi, erecția a lipsit cu desăvârșire. La modul că nu s-a sculat nici în timp ce-mi făcea sex oral. Un adevărat coșmar pentru mine la momentul respectiv.

De ce nu se scoală de la alcool?

Explicația nu e complicată. Alcoolul inhibă senzațiile. Ce, nu ai pățit să bei prea mult și a doua zi să te trezești plin de vânătăi pe corp? Și chiar nu îți aduci aminte să te fi lovit? Stai liniștit, loviturile au fost, doar că nu le-ai simțit tu.

Așa e și cu potența masculină sub influența alcoolului. Dacă depășești o anumită limită, stimulii sexuali sunt anesteziați. Creierul nu mai comunică cu penisul și mai transmite la timp impulsurile nervoase corecte. La fel se întâmplă și cu fluxul sanguin care nu mai inundă rapid cavitățile cavernoase ale penisului.

Pe scurt, de la alcool nu se mai scoală. Sau, în cel mai fericit caz, se scoală greu.

Reziști mai mult până să ejaculezi de la alcool?

Dacă reușești să o scoli, adică dacă nu bei peste măsură, ai șanse să combați ejacularea precoce. Deja ți-am zis că alcoolul anesteziază din stimuli și din simțuri. Are același efect și asupra penisului. Similar cu efectul Stud 100 sau cu efectele șervețelelor umede antiejaculare.

daca am disfunctii erectile pot sa beau alcool pentru erectie

În fine; deci, de la alcool o să reziști mai mult decât în mod normal. Acum, partea asta depinde de la un bărbat la altul. Eu am avut momente în care nu reușeam să îmi dau drumul. Fata se terminase și eu eram departe de orgasm. Și a trebuit să mă chinui să ejaculez, ceea ce poate fi neplăcut. Au mai fost situații când, de la alcool, am pierdut erecția în timpul sexului.

Deci, e și cu bune, și cu rele. Depinde mult de cât de mult bei, de cât de odihnit ești și cam care este apetitul tău sexual la momentul respectiv.

Cât să bei ca să ai o experiență sexuală fără neplăceri

Dacă vrei să bei cât să îți fie bine, nu exagera. Poți testa, să zicem, înainte să te masturbezi. Adică bei și tu 1, 2, 3 beri și după încerci să vezi cât de repede ți-o poți scula. Vezi că, de obicei, când te masturbezi nu e fix aceeași experiență precum cu partenera, deci să iei și asta în calcul.

Dacă e să mă raportez la organismul meu, nu aș bea mai mult de o bere sau de un pahar de vin. Dacă nu trec de limita asta am experiențe sexuale super ok. Se scoală relativ repede și mă ține erecția mult și bine. Orgasmele nu-și pierd din intensitate și pot să zic că, la final, toată lumea e fericită.

Altfel, dacă cauți o rezolvare pentru anumite disfuncții erectile sau probleme cu potența, nu o căuta în alcool. Mai bine încerci un supliment natural, cum e cazul cu Maraton Forte, Tianli sau Natural Potent. Eu mai iau și uPotent sau Pops, deci chiar ai de unde alege.

Acest website folosește cookieuri pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor. Nu înregistrăm date cu caracter personal. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul.