Nu pot să ejaculez. Cum să nu te mai chinui să îți dai drumul

de ce nu poti sa ejaculezi oricat de mult ai face sex

Într-o lume în care cam toți bărbații se chinuie să reziste cât mai mult când fac sex există situații atipice. Poate ai trecut și tu prin așa ceva.

Începe totul bine. Se scoală repede, e tare și pare că nimic nu o poate îndoi. Penisul nu se înmoaie și nu se lasă nici atunci când te mai oprești din penetrare sau indiferent de ce se întâmplă între voi. Și, reușești: are orgasm. Apoi, mai are unul și uite așa ți-a ieșit, ai dat-o pe spate. Are orgasme multiple.

Însă, după un timp îți zice că începe să o doară. Și nu mai are chef, o vezi și tu după față că ar cam vrea să vă opriți. Doar că, ție nu îți vine încă. Da, poate ai mai pierdut din erecție, nu îți mai place nici ție neapărat. Acum, dacă te gândești, parcă nu ți-a plăcut super mult de la început. Erecția a fost dar a lipsit pasiunea.

Dar nu, nu e bine să te gândești că așa nu îți mai vine niciodată. Și te concentrezi. Ba chiar te și masturbezi numai de ai avea orgasm. Dar nu ai. E un eșec.

Îți sună cunoscut ceva din ce am zis eu mai sus?

Hai să-ți zic ce funcționează la mine atunci când încep să mă chinui să îmi dau drumul.

Ce se întâmplă când nu poți să ejaculezi

Corpul nostru e suficient de inteligent încât să știe singur ce are de făcut. În preajma unui stimul sexual creierul transmite semnalele potrivite pentru ca tu să ai o erecție. Se pompează sânge, pereții cavernoși ai penisului sunt inundați și, uite așa, ție ți se scoală.

Apoi, fluxul de sânge e întreținut atâta timp cât există stimuli sexuali. Reziști la sex în funcție de cât de excitat ești și, desigur, în funcție de cum se descurcă creierul tău cu gestionarea situației. Dacă ceva îl surprinde poți ejacula foarte repede. Sau foarte greu.

de ce imi vine foarte greu

Totul pleacă, așadar, de la capul care gândește. El decide cum funcționează potența masculină.

Da, experiența sexuală are și ea un rol. La fel și sănătatea generală a organismului, starea ta de bine, odihna sau micile ajutoare pe care le poți lua – pastile pentru potență, medicamente sau chiar o alimentație bogată în plante afrodiziace.

Când nu poți să ejaculezi ceva nu funcționează ok. Să zicem așa, creierul e plictisit. Nu vede un moment prielnic pentru a declanșa orgasmul și ejacularea.

Există mai multe motive care pot sta în spatele acestui comportament neobișnuit. Poate nu ești suficient de excitat (da, se poate întâmpla chiar și atunci când erecția e tare) sau poate îți este gândul în altă parte. Poate ai anumite carențe hormonale. Și exemplele pot continua.

Însă, e o situație normală. Nu te panica. Ți se poate întâmpla o singură dată. Sau poți să constați că se poate repeta.

Ce fac eu când nu pot să ejaculez

Dacă erecția e tare încerc să mă gândesc la o chestie care mă excită foarte tare de obicei. Sau să fac un lucru care, la fel, are rol de supraexcitare pentru penis și creier. Mă gândesc la o fantezie ieșită din comun.

Poți să-ți închipui că faci sex în trei, că faci sex anal sau, mai știu eu, că te uiți la ea cum face sex cu un străin. Ce vreau să spun este că o fantezie te poate ajuta să ejaculezi mult mai rapid decât în mod normal.

penis semi erect, moale sau pe jumatate sculat

Mă mai ajută și să schimb poziții să variez partida de sex. Poate un sex oral făcut wow sau o poziție pe care nu o încercăm în mod normal.

Apoi, gândul încerc să îl țin ocupat cu ea. Nu mă gândesc la ce ar putea să nu meargă bine. Dacă fac asta, intru în panică și pierd erecția. Aia a fost.

Ce mai fac eu: încordez mușchii pelvieni. Știi tu, ca să reziști mult la sex, îi relaxezi. Așa combați și ejacularea precoce. Ei bine, dacă nu poți să ejaculezi, faci invers. Încordezi mușchii și simți cum totul lucrează pentru ca orgasmul să se formeze.

Mai poți testa chestii când te masturbezi. Vezi ce te excită mai tare și ce îți taie cheful. Așa vei ști ce anume să faci în timpul partidei astfel încât să poți ejacula mai repede.

Cauze pentru care nu poți ejacula

Cum am zis, totul poate pleca de la creier și de la modul în care el interpretează totul. Dar ce anume schimbă percepția lui?

De regulă, dependența de sex. Știu eu, filmele pentru adulți, masturbarea excesivă, cititul poveștilor erotice. Totul duce la o raportare diferită a creierului la stimulii sexuali.

Spre exemplu, dacă tu ejaculezi doar atunci când te gândești la o fantezie erotică, când vei face sex cu partenera creierul nu va transmite semnalele pentru declanșarea orgasmului pentru că el va ști că tu te exciți în alte condiții. Sigur, e doar un exemplu, situația poate fi diferită de la un bărbat la altul.

Dacă chiar nu îți iese și problema cu ejaculatul persistă, mergi la medic. El poate să îți explice mai bine cam care ar fi cauzele în ceea ce te privește pe tine. S-ar putea să îți prescrie un tratament pentru cea mai bună pastilă pentru potență.

Te ajută să ai o viață echilibrată, cu alimentație sănătoasă, bogată în substanțe afrodiziace. Fă sport, odihnește-te bine noaptea și nu uita că dependența de sex (în special cea virtuală) nu îți face bine.

Acest website folosește cookieuri pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor. Nu înregistrăm date cu caracter personal. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul.