Natural Potent spray. Prospect și experiența mea

Natural Potent spray. Prospect și experiența mea

Salutare! Nu v-am mai scris demult, așa că azi povestim despre Natural Potent spray, un supliment pentru potență pe care l-am încercat în urmă cu ceva timp.

Dacă data trecută Andrei a scris despre Natural Potent prospect, iar eu despre păreri fiole pentru potență, materialul de azi vine ca o urmare firească.

Așadar, te invit să rămâi pe aici pentru a afla tot ceea ce trebuie despre acest spray pentru potență. Vezi și care sunt părerile pe care mi le-am făcut în urma experienței mele și pe care mi le mențin în continuare.

Ce este Natural Potent spray?

Natural Potent spray e creat de Zhongshanshi Meitai Baojianzhipin Youxian Gongsi, același producător cunoscut pentru fabricarea altor stimulente precum Tianli sau Toot Up.

Scopul său principal este de a prelungi și îmbunătăți erecția, indiferent de cauzele tulburărilor de dinamică sexuală.

Potrivit producătorilor, spray-ul este destinat bărbaților care se confruntă cu dificultăți în menținerea erecției în timpul actului sexual.

În plus, poate contribui la combaterea scăderii libidoului, la tonifierea corpului masculin și la sporirea nivelului de energie.

Cu alte cuvinte, Natural Potent spray se adresează bărbaților care se simt vlăguiți în timpul sexului. Pe scurt, celor care-și doresc să își îmbunătățească rezistența fizică și să prelungească durata actului sexual.

Un supliment foarte bun, ai zice, o adevărată mină de aur pentru cineva care dorește să obțină performanțe sexuale.

Prospect Natural Potent spray, pe larg

Ei bine, flaconul conține 10 ml de soluție și trebuie agitat înainte de aplicare. 

Administrare

Ca și mod de administrare, e recomandat să pulverizezi 2-4 pufuri direct pe trunchiul și glandul penisului. Asta însă, numai după ce ai îndepărtat prepuțul, cu aproximativ 30 de minute înainte de nebunia din dormitor. Pentru o absorbție eficientă, este recomandat să masezi ușor suprafața aplicată vreme de un minut.

Ah, și încă ceva. Pentru a evita riscul pătrunderii spray-ului în uretră sau în vaginul partenerei, e recomandat să pulverizezi Natural Potent spray numai în cazul în care faci sex cu prezervativ. Știu că se spune că penisul se înmoaie de la prezervativ, dar e un mit. De regulă, erecția se lasă din alte motive.    

Adevărul e că poți avea mâncărimi, usturimi sau chiar durere pe zona pulverizată. Penisul este, oricum, ceva mai sensibil, așa că aplică cu grijă.

Produsul aduce puțin a Stud 100, doar că nu conține lidocaină. Ceea ce e bine, căci această substanță amorțește destul de tare penisul. Oricum, s-ar putea să fi experimentat lidocaină și cu alte ocazii –  spre exemplu, când ai fost la dentist și medicul ți-a făcut anestezie.

Ingrediente 

Ce conține așadar Natural Potent spray?

Conform prospectului, Natural Potent spray are următoarele ingrediente în compoziție:

  • Epimedium Grandiflorum 
  • Lycium Barbarum 
  • Polygonum Multiflorum 
  • Hypoxis Minor 
  • Damnacanthus Indicus 
  • Boschniakia Rossica 
  • Eleutherococcus Senticosus 
  • Sucroza 

Între noi fie vorba, nu sunt familiarizat cu aceste ingrediente. Andrei, căruia îi place să se documenteze, zice că ingredientele din compoziția Natural Potent spray sunt sigure. 

Oricum, pentru a avea mai multe perspective, este bine să te uiți și peste blogurile dedicate potenței masculine care au review-uri la pastilele de potență.

Aici găsești nu doar impresiile autorilor, ci și feedback-ul real al consumatorilor. 

Ca să-mi formez o părere despre eficiența acestui spray am căutat, la rândul meu, părerea celorlalți utilizatori. Doar nu credeai că numai noi scriem recenzii. Cum ziceam, sunt și alții.

Experiența mea cu Natural Potent spray

Pot să îți spun că m-au convins afirmațiile referitoare la sporirea dorinței sexuale și la obținerea unei potențe maxime.

Cel mai mult mă interesa ceva pentru combaterea ejaculării precoce. Recunosc, adesea mă confrunt cu acest aspect și este o problemă destul de stresantă pentru mine.

Vreau să-ți spun că după divorț, fiecare întâlnire la care participi este o provocare în sine, iar dificultățile legate de ejaculare nu îți ușurează lucrurile. 

De aceea, am decis să încerc Natural Spray, la fel cum am făcut și cu fiolele Natural Potent, pentru a scăpa de frica vreunui eșec erectil

Am folosit acest spray de vreo 6 ori, din câte îmi aduc aminte, și de fiecare dată am avut parte de niște reacții neobișnuite. 

Chiar dacă producătorii Natural Potent spray zic că prelungește durata actului sexual, eu am simțit o ușoară amorțeală a capului penisului.

Sigur, erecția era încă prezentă, dar în timpul actului sexual simțeam că nu mai aveam aceeași sensibilitate. În plus, am avut dureri de cap.

Oricum, ceea ce m-a descurajat a fost incapacitatea mea de a menține erecția pentru o perioadă suficient de lungă pentru a-i oferi plăcere partenerei mele de atunci. 

Concluzii despre Natural Potent spray

Ca o concluzie, eu nu recomand Natural Potent spray. Nu mă înțelege greșit: nu este rău, dar nu e nici cel mai grozav supliment pentru potență.

Am căutat foarte mult și, din fericire, am găsit alte alternative mai eficiente pentru tratarea ejaculării precoce, precum mierea pentru potență uPotent

Când vine vorba de produse pentru potență, mie îmi place să merg pe mâna acestor plicuri. Acestea își fac efectul rapid, în maxim o jumătate de oră, și mă țin mult, până în a doua zi.

Când am căutat pe forumuri dedicate, am dat de numeroase păreri despre această miere care spuneau că a funcționat. 

Sper că ți-am fost de folos!

Acest website folosește cookieuri pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor. Nu înregistrăm date cu caracter personal. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul.