Masturbare simultană. De ce îți poate salva relația

sexul in sarcina

Multe se pot face în relația de cuplu. Din păcate, de cele mai multe ori se fac prea puține și, cel mai probabil, de aceea avem și o rată a divorțului atât de ridicată. Nu, relațiile nu sunt doar despre sex. Însă, sexul apropie partenerii și creează între ei o apropiere psihologică ce cu greu poate fi, mai apoi, doborâtă. Dacă această apropiere este firavă sau nu există atunci relația se poate degrada foarte rapid și din aproape orice motiv oricât de neînsemnat ar părea.

În acest context o să discutăm astăzi despre masturbarea simultană. Nu pentru că ar fi ceva ieșit din comun ci pentru că reprezintă o practică sexuală privită încă cu reticență de mulți parteneri. Din păcate această reticență nu denotă decât lipsa încrederii în cel de lângă tine. Și faptul că, în realitate, sunteți mai străini unul față de celălalt decât ați crede.

O să vă explic imediat de ce pot sta lucrurile în acest fel. Nu, nu zic că așa este, ci că sunt șanse. Relația voastră e cel mai bine cunoscută doar de către voi. De aceea este bine să fiți sinceri cu partenerul dar, mai ales, cu propria persoană.

Așadar, să vorbim despre masturbarea simultană.

Ce este masturbarea simultană

Ar trebui să fie destul de clar din denumirea sa deși, nu de puține ori este confundată cu masturbarea reciprocă.

Oricum, simultan înseamnă în același timp. Lipsa lui reciproc spune totul. Pe scurt, tu te masturbezi pe tine în același timp în care ea se masturbează pe ea. Totul în timp ce vă priviți unul pe altul.

Atât de simple sunt lucrurile. Și totuși atât de complicate. Asta pentru că este greu să te expui așa în fața partenerului. Masturbarea este extrem de intimă, personală. Momentul tău cu tine. Cum să te simți confortabil făcând așa ceva în fața partenerului?

Tocmai aici stă secretul. Când ajungi să te simți atât de bine în preajma lui încât găsești o mare plăcere din masturbarea simultană. Așa uiți de inhibiții în cuplu și așa creezi o apropiere psihologică cu partenerul care greu mai poate fi pierdută. Este, dacă vreți, un test de intimitate pentru viața de cuplu.

Din nou, nu trebuie să fie așa pentru toată lumea. Cel mai mult contează să te simți bine atunci când ești intim cu cel de lângă tine. Lucrurile forțate strică totul. Pe scurt, găsiți mereu consens. Însă, evitați rutina și încercați să diversificați, să variați și să nu lăsați plictiseala sexuală să vă afecteze relația. Dacă permiteți asta sunt șanse să regăsiți pasiunea lângă o altă persoană. Și știm bine ce înseamnă acest lucru.

Cum poți să practici masturbarea simultană

În primul rând, consensul. Atât tu cât și partenerul/partenera trebuie să fiți de acord cu ceea ce urmează să se întâmple. Apoi, doar imaginația voastră vă impune reguli și restricții. Altfel, totul este permis, cu câteva mențiuni.

Cum ziceam, secretul este să vă priviți partenerul atunci când își provoacă plăcere. Și să faceți același lucru la rândul vostru.

Puteți fi unul lângă altul. Puteți să vă sărutați atunci când o faceți. Puteți să participați atâta timp când nu întrerupeți masturbarea. Însă, puteți să o faceți și la distanță – o idee minunată pentru relațiile în care partenerii sunt în locuri diferite. Știu eu, folosiți un webcam în timp ce vă masturbați simultan.

se considera masturbarea inselat?

Atunci când o faceți puteți să fiți discreți. Sau, puteți pune în valoare scenarii role play. Se pot folosi jucării sexuale și se pot pune în practică fantezii sexuale.

Cum spuneam, nimic nu este interzis. Uitați de inhibiții și distrați-vă, bucurați-vă de sex și de toată plăcerea orgasmelor care vor urma.

Ce să știi înainte de a încerca masturbarea simultană

Este important să știi că prima dată s-ar putea să te simți stingher. Inconfortabil. E normal să se întâmple asta. Și mai important este să îți găsești ritmul, să înțelegi că nimeni nu te va judeca. Scopul este să vă simțiți bine și să vă bucurați de un sex inedit.

Apoi, apare plăcerea. Intensă. Mai intensă decât ați fost obișnuiți. Creierul va transmite semnalele pentru că va fi și el plăcut surprins de ineditul situației. E ca și cum cea mai secretă fantezie sexuală se adeverește în sfârșit.

Ce înseamnă acest lucru? Că s-ar putea să atingi potența maximă mult mai repede decât în mod normal. O să ți se scoale repede, penisul o să fie ferm însă ai toate șansele să te supraexciți. Pe scurt, există o posibilitate să ejaculezi precoce. Nu înseamnă că te paște o disfuncție erectilă ci doar că partida te-a dat puțin peste cap. Ceea ce este foarte bine, acesta este efectul dorit. Dacă vrei un ajutor acum poți încerca cea mai bună pastilă pentru potență sau cea mai bună miere pentru potență.

ghid despre orgasmul feminin

Orgasmele vor fi mult mai intense. Mai plăcute și mai îndelungate. În cazul tău sunt toate șansele să ejaculezi abundent și cu putere.

Practică masturbarea simultană responsabil

În viață totul este despre echilibru. Nu trebuie să exagerezi cu nimic. Desigur, aceeași rețetă se aplică și în cazul masturbării simultane.

Vorbeam despre ineditul situației, despre plăcerea intensă declanșată de creier. Totul se pierde dacă abuzezi. Adică dacă creierul se obișnuiește cu experiența. Așadar, variază tehnicile sexuale cât de mult poți. Te masturbezi simultan, încerci și masturbarea reciprocă, mai faci un sex clasic, oferi un sex oral, experimentați un handjob și tot așa. Nu permiți plictiselii sexuale să se instaleze în relația voastră.

Există multe recomandări pentru o relație fericită. Nu este totul despre sex deși el reprezintă o parte foarte importantă din viața noastră, a tuturor. Ai grijă de tine și de cel cu care îți împarți timpul. Nu forța lucrurile, ai înțelegere, răbdare și găsește consens în toate inițiativele tale.

În rest, bucură-te de tot ce are mai bun sexul să îți ofere. În doi, nu este nimic interzis. Singura barieră este trasată de voi și de temerile pe care le aveți. Uitați de ele pentru a vă redescoperi și pentru a avea o relație cât mai lungă și mai lipsită de griji.

Acest website folosește cookieuri pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor. Nu înregistrăm date cu caracter personal. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul.