Masturbare reciprocă. Ce este și cum să o practici

scortisoara pentru cresterea performantei sexuale

Când eram căsătorit, pe la începuturi, am practicat cu nevastă-mea și masturbarea reciprocă. Pe vremea aia făceam multe și amândoi aveam tot felul de inițiative. Atât în dormitor cât și în afara lui. Privind acum în urmă, cel mai probabil, lipsa implicării a dus la ceea ce s-a întâmplat ulterior.

Nu zic că sexul mi-ar fi putut salva căsnicia dar cu siguranță ar fi făcut-o mult mai plăcută.

Nu, nu o să vă povestesc acum despre ce anume nu a mers între mine și nevasta mea. Astăzi sunt optimist și, recunosc, ușor înfierbântat. Poate și pentru că urmează să scriu despre masturbarea reciprocă, o fantezie pe care am avut-o încă de prin adolescență.

Nu, nu-i nimic ieșit din comun dar știu că sunt încă multe cupluri în care sexul este destul de pudic. Și respectă mereu aceeași rețetă. Nu e neapărat rău, dar nici bine.

Mă rog, să revenim la ale noastre.

Ce este masturbarea reciprocă

Cum spuneam, nu-i mare bătaie de cap să o înțelegi. Cred că și numele o descrie foarte bine. Cu o mențiune, să nu o confunzi cu masturbarea simultană că aia e altă mâncare de pește despre care o să scriem tot pe blog la un moment dat.

Masturbarea reciprocă implică ambii parteneri. Nu te vei vei masturba de unul singur ci împreună cu ea. Mai mult, tu o vei masturba pe ea și ea pe tine, în același timp. Așadar, va trebui să vă aflați unul lângă altul.

De ce să încerci masturbarea reciprocă

Pentru că aduce un mare inedit în viața voastră de cuplu. Pentru că presupune deschidere între parteneri, încredere, comunicare și, desigur, lipsa unor inhibiții. Pe scurt, te face să te simți bine în pielea ta și relaxat în fața partenerei tale – și viceversa.

Apoi e și factorul de excitare vizuală. Ineditul despre care vorbeam lucrează intens la nivel psihologic. Și, cum bine știm, potența masculină e declanșată de creier. La fel cum se întâmplă și cu excitarea ei.

Așa că, în timpul masturbării reciproce te exciți mult mai rapid. Senzațiile sunt mai intense, orgasmele mai lungi, mai plăcute și, în cazul bărbatului, ejacularea abundentă și puternică.

Cum să practicați masturbarea reciprocă

Aici să știi că nu există o rețetă de succes pe care să o urmezi. Sau limite. De fapt, cred că imaginația voastră este limita. Imaginația și propriile inhibiții de care e musai să scăpați.

O puteți face cu hainele pe voi. Sau dezbrăcați. Pe fugă sau având tot timpul din lume la dispoziție. O puteți încerca în patul din dormitor. O puteți face când dormiți la niște prieteni sau, de ce nu, dacă sunteți deschiși, în locuri inedite cu un mic factor de risc – știi tu, locuri în care ai risca ca cineva să te vadă (poți face asta atâta timp cât nu sunt chestii dubioase sau care ar putea să îi deranjeze pe cei din jurul tău – decența e cea mai importantă, la fel ca bunul simț).

cu ce inlocuiest pompele pentru cresterea penisului

Așadar, cum se practică masturbarea reciprocă?

Pe scurt, tu o masturbezi pe ea în acelați timp în care ea te masturbează pe tine.

O freci cu mâna în timp ce ea îți oferă un handjob. Îi poți mângâia clitorisul, poți să-ți folosești chiar și ambele mâine pentru a o stimula în mai multe locuri în același timp – cu degetele îi masezi clitorisul în timp ce cu altele o penetrezi vaginal sau chiar îi atingi anusul dacă ea se simte confortabil cu asta.

Când tu o stimulezi ea se va ocupa de tine și ți-o va freca așa cum știe ea mai bine.

Secretul?

Să vă priviți în tot acest timp. Să vă sărutați pasional să vă șoptiți scenarii role play și, desigur, să vă faceți de cap. Dar, să vezi cum partenera ta ajunge și are un orgasm este ceva nemaipomenit. La fel, și ea să te privească când ejaculezi. Sunt niște senzații extrem de intense tocmai prin natura lor intimă. E, dacă vrei, deschiderea cea mai mare pe care o poți avea pentru partenerul tău – îi permiți să te admire atunci când ești cel mai vulnerabil.

Ce altceva să mai știi despre masturbarea reciprocă

Nu cred că ar mai fi multe de spus despre masturbarea reciprocă. Doar că nu este bine să abuzați de ea. Dacă o faceți prea des din inedit va deveni rutină. Și, încet dar sigur, plăcerea aceea intensă se va atenua. Asta pentru că reacția creierului nu va mai fi aceeași.

Apoi, atunci când practicați masturbarea reciprocă o să te exciți mai rapid decât ești obișnuit. Erecția maximă va fi atinsă super repede și ai toate șansele să ejaculezi prematur – nu ai disfuncție erectilă doar că ești supraexcitat.

Așa că, poți lua un supliment alimentar pentru potență și creșterea rezistenței la sex. Poți încerca cea mai bună pastilă pentru potență sau chiar cea mai bună miere pentru potență.

Altfel, un somn odihnitor înainte de sex e recomandat. La fel și mișcare multă, o alimentație echilibrată, bogată în extracte afrodiziace și un stil de viață cât mai sănătos. Asta așa, ca regulă generală pentru performanțe sexuale inegalabile indiferent de vârstă.

No, ce să mai zic? Cred că doar spor la pus în practică masturbarea reciprocă. Nu o să regretați!

Acest website folosește cookieuri pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor. Nu înregistrăm date cu caracter personal. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul.