Poate fi utilă masturbarea înainte de sex?

este buna masturbarea in sarcina

Masturbarea înainte de sex e un fel de mit. Nici nu știi ce să crezi despre ea, dacă e utilă sau dacă îți poate strica toată experiența sexuală.

De exemplu, la mine, când eram mic, a fost o influență puternică. Încă nu făcusem sex și vorbeam cu băieții despre cum va fi. Multe așteptări, prea puțină răbdare, cred că ne regăsim cu toții în perioada respectivă.

Dar, țin și acum minte cum un prieten ne-a povestit o chestie împărtășită către el de un prieten mai mare și mai experimentat. Chestia era în felul următor: băiatul nu prea rezista el prea mult la primul număr, dar la al doilea făcea ravagii. Așa că, pe rețeta asta, băiatul se masturba rapid fix înainte de o partidă și după nu se mai termina mult și bine. Ne zicea că era ca în filmele porno, se ruga aia de el să ejaculeze că ea nu mai poate.

Și eu am trăit mult timp cu impresia asta. Că poți crește durata partidei de sex dacă te masturbezi înainte. Ba chiar și recomandam, la rândul meu, același lucru. Chiar dacă nu încercasem pe pielea mea, le spuneam tuturor că știu eu că funcționează. Probabil pentru a părea mai interesant sau ceva de genul acesta.

prefera sa se masturbeze in loc sa faca sex cu mine

Bun, dar am ajuns să și testez faza cu masturbarea înainte de sex. Și îți spun astăzi cum a mers și dacă e bine să o faci sau nu.

Masturbarea înainte de sex. Ce se întâmplă

Când te masturbezi te eliberezi de tensiunea sexuală acumulată. Însă, nu dai afară doar tensiunea ci și material seminal. Adică ejaculezi.

Mai mult, dacă te masturbezi fix înainte de sex, cu siguranță nu stai foarte mult timp să o faci. Cu siguranță vrei să ai orgasm după câteva secunde.

Acum, dacă o faci în aceeași zi cu partida de sex e o poveste ușor diferită. Dar nu foarte, în ideea în care rezultatele vor fi similare.

Să revin. Te masturbezi pe repede înainte cu dorința ca al doilea număr, cel cu partenera și cel care contează cu adevărat, să țină mult mai mult. Acum, cu siguranță masturbarea premergătoarea sexului te poate scăpa de un stres psihologic. Am simțit și eu pe pielea mea. Știind că am făcut-o, am stat mai liniștit fiind încrezător că voi rezista mai mult.

de ce se inmoaie penisul dupa ce simti ca iti vine

Așadar, pentru liniștea sufletească are un efect bun.

Cât despre rezultatele propriu-zise pe controlul ejaculării și pe durata partidei pot spune doar că variază de la o situație la alta și cu siguranță de la un bărbat la altul.

Îți explic acum despre ce este vorba.

Cum e după ce te masturbezi înainte de sex

Am pățit ca imediat după să nu mai am chef de sex. Efectiv, după masturbare să nu mai îmi doresc să fiu cu ea. Cred că preferam să trag un pui de somn sau să mă relaxez nu să o iau de la capăt cu preludiu și cu toate cele.

Apoi, s-ar putea să se scoale mai greu având în vedere că de abia ai ejaculat. Dacă te masturbezi și trece ceva mai mult timp până să fii cu ea, e mai ok. Ai erecția ceva mai rapid.

Am mai pățit să pierd erecția în timpul partidei și cred că tot pentru că tensiunea aceea sexuală benefică a fost eliberată în timpul masturbării. Am simțit că mă excit mai greu și că îmi trece mult prea repede plăcerea.

Au fost situații în care partida de sex a durat mai mult decât dacă nu m-aș fi masturbat înainte. Dar, aproape de fiecare dată când m-am eliberat înainte de sex am observat că plăcerea e diminuată și, desigur, ejacularea nu e abundentă și orgasmul e mult mai scurt, lipsit de intensitatea specifică. Și se strică toată plăcerea de a face sex.

Este recomandată masturbarea înainte de sex?

Nu recomand să te masturbezi înainte de sex. În primul rând, vei încerca să ejaculezi super rapid. Și asta, în timp, îți învață penisul să reziste mai puțin atunci când e în preajma unui stimul sexual. Așa apare și ejacularea precoce la bărbați.

Apoi, libidoul e drastic redus și al doilea număr, cel care ar trebui să conteze, devine cumva o obligație nu o plăcere.

Masturbarea înainte de sex face cam inutil sexul cu partenera, ceea ce nu este ok mai ales dacă devine o obișnuință. Corpul se va obișnui să găsească plăcerea intensă în masturbare și nu în actul real. Pot apărea disfuncții erectile și chiar probleme în relația de cuplu.

Așa că, dacă vrei să prelungești durata partidei aș recomanda mai bine un supliment pentru potența masculină. Vezi ce am scris în articolul cu cea mai bună miere pentru potență ori în cel cu cea mai bună pastilă pentru potență.

Durata partidei poate fi crescută și prin întărirea mușchilor pelvieni sau prin respirația corectă din timpul partidei de sex. Poți învăța și cum să antrenezi creierul pentru ca potența maximă să te țină mai mult și poți chiar învăța cum să te masturbezi corect pentru a crește potența.

Apoi, odihna, alimentele afrodiziace, sportul și renunțarea la vicii te ajută să ai un libido ridicat și, implicit, performanțe sexuale mult mai bune. Asta, indiferent de vârstă sau de anumite afecțiuni care pot influența potența la bărbați.

Nu că masturbarea înainte de sex ar fi ceva greșit doar că nu aduce beneficii palpabile. Din nou, o poți testa, poate pe tine te ajută. Poate nu am făcut-o eu așa cum trebuie. Oricum, nu ezita să ne spui și experiența ta în secțiunea dedicată comentariilor sau direct pe e-mail. Dacă ne transmiți informații utile eu voi actualiza articolul meu pentru a-l face mai util pentru alți cititori. Stai liniștit, nu dăm nume și nici nu arătăm cu degetul.

Acest website folosește cookieuri pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor. Nu înregistrăm date cu caracter personal. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul.