Este bine să folosești lubrifianți?

tot ce trebuie sa stii despre hipersexualitate in cuplu

Ador să fac sex. Spun asta cu fiecare ocazie. Îmi place sexul oral, în toate formele lui. Îmi place să îl ofer și, desigur, îmi place să îl primesc. Îmi place sexul anal și chiar sexul în trei. Nu mă feresc de la nimic și sunt mereu atent la partenerele mele. Ce să mai, cred că să le văd că au orgasme multiple e mai plăcut decât propriul meu orgasm.

Nu, nu mă laud dar după multă muncă și studiu chiar mă consider destul de experimentat atât la sexul clasic, prin penetrare cât și la preludiu sau la chestii mai ieșite din comun așa cum este cazul fanteziilor sexuale.

Așa că, astăzi vreau să-ți las câteva impresii despre lubrifianți. Dacă sunt buni, ce tipuri să folosești și, mai ales, când anume să îi folosești pentru experiențe sexuale cât mai plăcute.

Lubrifianți pentru sex

Lubrifianții sunt substanțe sigure pentru sistemul reproducător. Sigure, cu o mențiune: să nu conțină substanțe care pot irita sau care pot provoca alergii locale. După cum îți dai seama, lubrifianții vor intra în contact direct zonele intime. Pot fi aplicați direct pe penis, în vagin, anus sau chiar și pe prezervativul pe care îl folosești.

tehnici pentru a o face sa te doreasca sexual

O să găsești diverse tipuri de lubrifianți în comerț. Eu aș recomanda să te rezumi stric la cei pe bază de apă. Sunt cei mai siguri chiar dacă te vei simți mai bine cu cei pe bază de uleiuri. Asta pentru că cei din urmă nu se usucă repede. Pe cei pe bază de apă trebuie să îi aplici atunci când simți că lucrurile nu mai alunecă așa cum ți-ai dori tu.

Când să folosești lubrifianți pentru sex

Răspunsul e simplu: atunci când vrei plăcere crescută, librifianții sunt recomandați.

Fizic vorbind femeia se va lubrifia natural când este excitată. Chiar și bărbații elimină o substanță cu rol de lubrifiere în timpul sexului. Însă, dacă partida se prelungește sau dacă apetitul sexual nu este chiar la cote ridicate, lubrifierea naturală nu va fi suficientă.

Și atunci ar putea apărea durerea la contact sexual. Senzații de usturime sau alte lucruri mai puțin plăcute. Nu, lubrifierea prin salivă nu este neapărat o bună practică și din motive de igienă aș recomanda să folosești lubrifianți și nu salivă.

Musai să folosești lubrifiere din plin dacă urmează să faci sex anal sau dacă urmează să o stimulezi anal – chiar și atunci când folosești jucării sexuale sau un simplu deget. Altfel, durerea va fi prezentă și sexul nu va fi unul confortabil nici pentru tine și cu siguranță nici pentru ea.

penis semi erect, moale sau pe jumatate sculat

O mică mențiune: înainte de sex anal ea trebuie să facă un fel de clismă cu niște lubrifianți speciali concepuți pentru asta. Și tu trebuie să folosești musai un prezervativ. Apoi, să te asiguri constant că locul e super umed.

Cum să folosești corect un lubrifiant

Păi, după cum am spus, alege-i pe cei pe bază de apă. Fără coloranți, arome și alte nebunii. Cu cât are mai puține ingrediente cu atât mai bine.

Testează produsul pe o parte de piele, alta decât cea  sensibilă. Așa vezi dacă ești alergic la lubrifiantul pe care l-ai ales.

Dacă totul este ok, poți să treci la aplicarea propriu-zisă. Recomand să nu aplici lubrifiant dacă urmează să faci sex oral. Nu recomand să înghiți substanța respectivă. Nici tu și nici partenera ta.

Lubrifiantul se aplică din belșug atât pe penis, prezervativ, jucării sexuale sau ce mai folosiți voi. Asta pentru ca totul să alunece așa cum trebuie în toate locurile importante.

O să vezi că lubrifiantul se mai și usucă. Adică zona pe care l-ai aplicat se va usca. Dacă observi asta nu-ți fie teamă să aplici din nou lubrifiant până când sexul devine din nou plăcut.

Cam acesta e tot secretul.

Un mic pont. Prima dată am testat lubrifiantul atunci când m-am masturbat. Asta ca să văd cât ține, ce senzații sunt și dacă se schimbă cu ceva dinamica sexului. Așa, când ești cu partenera, vei ști la ce să te aștepți. Plus că, ești pregătit și la ce urmează, la modul că nu te va lua nimic prin surprindere și, să zicem, ajungi să ejaculezi mai repede decât ești tu obișnuit – se poate întâmpla având în vedere că lubrifierea eficientă va crește plăcerea.

Deci, testează că nu pierzi nimic. Alege lubrifianți pe bază de apă, fără ingrediente nocive că nu ai nimic de pierdut ci doar de câștigat.

Acest website folosește cookieuri pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor. Nu înregistrăm date cu caracter personal. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul.