Leac popular împotriva ejaculării precoce. Am încercat și a mers

leac popular care tratează ejacularea precoce

Nu te mint. Îmi place viața și mi-a plăcut încă de mic copil. Poate de asta mi-a descoperit sexualitate și potența masculină încă înainte de pubertatea propriu-zisă. Prima dată când m-am masturbat nici măcar nu am ejaculat. Nu aveam ce, eram prea mic. Nu mă înțelege greșit, pe vremea aia nici nu știam ce înseamnă sau cu se face „o labă”. Cum mă masturbam? Am descoperit că dacă îți prinzi penisul între picioare și îl strângi nu foarte puternic, simți plăcere. Și de acolo a pornit totul.

Cred că masturbarea timpurie este principalul motiv pentru care sar din floare în floare și caut mereu noi experiențe sexuale. Să încerc lucruri noi, așa cum este și o partidă de sex în 3 sau un sex oral ceva mai diferit, ori o fantezie sexuală pusă bine în scenă.

Partea mai puțin plăcută: ejacularea precoce. Pentru că, atunci când începi cu masturbarea de mic copil, la maturitate s-ar putea să nu prea mai reziști mult. Potența masculină e influențată de modul în care ajungi la ejaculare, în special atunci când vorbim despre masturbarea excesivă.

Așa am și ajuns să caut un leac popular împotriva ejaculării precoce. Am încercat mai multe de-a lungul timpului. Puține au și funcționat pe bune.

Leacuri populare sau băbești pentru ejaculare precoce. Cum să vezi problema

Despre remedii am mai discutat și în articolul cu leacuri băbești pentru potență. Poți citi acel articol dacă te interesează lucruri legate despre erecție și mai puțin despre controlul ejaculării premature.

Cât despre cât de mult reziști până să ajungi să ai orgasm, există un leac și pentru tine, nu-ți face griji.

Dar, trebuie să îți dai seama că ești un om unic. Problema ta poate avea alte cauze spre deosebire de ce mi-a declanșat mie ejacularea precoce. Știu eu, poate cauți leac pentru ejaculare doar pentru că urmează să ai o partidă ceva mai intensă și vrei să lași o impresie bună. Sau, poate vrei un leac popular care să funcționeze pentru că nu reușești să reziști mai mult de 2 secunde de când începe penetrarea.

leac babesc pentru combaterea ejacularii premature

Ejacularea precoce se manifestă diferit de la un bărbat la altul. Știu cazuri în care se ejaculează după prima atingere a penisului. Și nici nu trebuie să fie direct pe penis, mâna poate strânge blugul care îl acoperă și bam, ejacularea se produce.

Așa că, înainte de a urma un anumit tratament sau remediu încearcă să pui pe foaie totul despre problema ta. Cum a apărut, când și cum s-a manifestat mai exact. În plus, persistă sau e doar ocazională? Ești stresat din cauza ei, deprimat sau dezvolți anxietate sexuală?

Fiecare detaliu contează pentru că în funcție de simptomatologie putem vorbi despre leacuri care funcționează sau despre remedii care nu au niciun rezultat. De exemplu, poate ai probleme psihologice asociate și atunci e bine să te duci la psiholog sau la medicul care tratează impotența.

Ce vreau să spun e asta: sunt cazuri și cazuri. Cu siguranță nu există o soluție minune care să funcționeze peste noapte. Cine îți spune diferit, chiar nu știe despre ce e vorba.

Leacul băbesc pentru ejaculare precoce care m-a ajutat pe mine

Cauza ejaculării premature a fost masturbarea timpurie care, de-a lungul timpului s-a transformat în masturbare excesivă. Comportamentul în cazul meu: reușeam să am erecție, o mențineam în preludiu dar ejaculam imediat după ce treceam la penetrare. Pe scurt, realitatea era mai intensă decât masturbarea și nu rezistam stimulilor. Plus că, de-a lungul timpului penisul meu învățase să ajungă la orgasm imediat ce simțea o plăcere ceva mai mare.

leac remediu naturist impotriva ejacularii rapide

Așa că, pentru mine, leacul pentru ejaculare precoce a însemnat, pe de o parte, o pauză de la masturbare sau o mai mică frecvență a ei și, pe de altă parte, folosirea masturbării pe post de exercițiu pentru creșterea rezistenței.

Dacă mi-am învățat penisul să ejaculeze repede când simte plăcere, era și normal că trebuia să îl învăț reversul – cum să reziste mai mult chiar și în momentele de plăcere intensă. Altfel, îmi era imposibil să ating potența maximă.

Cum am reușit să pun în aplicare leacul pentru controlul ejaculării

Acesta este un leac popular folosit încă din vechi timpuri de către bărbații care aveau probleme cu rezistența în timpul sexului.

Cum se aplică? Destul de simplu în aparență, deși complicat în esență.

Uite cum am procedat eu:

  • În primul rând, m-am masturbat mai rar – să zic, cam o dată pe săptămână.
  • Când începeam să mă masturbez, o lăsam mai moale – eram cu mult mai răbdător.
  • Scopul este să reziști fără să ejaculezi pentru un timp similar cu cel în care vrei să reziști atunci când faci sex.
  • Recomand să nu te oprești din masturbare atunci când simți că îți vine. Dacă te tot oprești o să dai în altă disfuncție sexuală: pierderea erecției în timpul partidei.
  • Așa că, masturbează-te fără să dai prea energic din mână și fără să pui prea mare presiune pe penis.
  • Exercițiul presupune să reziști din ce în ce mai mult – asta se întâmplă doar în timp.
  • Poți crește dificultatea exercițiului atunci când vezi primele rezultate: uită-te la un film pentru adulți atunci când o faci, încearcă să vizualizezi partida de sex, aplică lubrifiant în palmă, crește frecvența mișcărilor din timpul masturbării și aplică mai multă presiune pe penis.
  • Eu am tratat ejacularea precoce cu acest leac atunci când am reușit să rezist pentru 20 de minute în timp ce mă masturbam la dificultate maximă. Doar din acel moment am putut să am partide lungi de sex.

Un leac diferit, sau o scurtătură de la exercițiu

Poți să urmezi și o scurtătură. Doar că, folosește-o doar la nevoie și nu înlocui exercițiul de mai sus cu ea. E acolo să te ajute și să îți lase mintea limpede în timp ce continui să te masturbezi pentru a crește rezistența la stimulii sexuali.

În cazul meu a funcționat de minune o miere pentru potență – găsești pe blog păreri uPotent. Alte pastile naturale pentru potență nu m-au ajutat. Sunt bune pentru erecții, dar nu pentru creșterea rezistenței.

Desigur, poți citi și alte recenzii despre produse populare și poți încerca orice, atâta timp cât este un produs naturist: păreri Maraton Forte, păreri Tianli, păreri Pops sau păreri Natural Potent sunt doar câteva exemple în acest sens.

Atât despre leacul popular pentru ejaculare precoce. Pe mine m-a ajutat. Ce zici, ești gata să-l încerci și tu?

Acest website folosește cookieuri pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor. Nu înregistrăm date cu caracter personal. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul.