Înlocuitor pentru Priligy. Suplimente naturiste și alte recomandări

afla pareri si recenzii despre pastila priligy

Despre Priligy se știu destul de multe, mai ales prin cercurile bărbaților care s-au confruntat cu disfuncție erectilă. Mai precis de atât, medicamentul este des recomandat în tratarea simptomatică a ejaculării precoce – în special atunci când este vorba despre probleme psihologice asociate cu problema de potență amintită.

Am scris și noi un articol detaliat pe blog cu păreri Priligy. Așadar, înainte să parcurgi rândurile de mai jos o idee bună ar fi să verifici și review-ul respectiv. Și că tot vorbim despre materiale ajutătoare sau conexe, o recomandare pe care ți-o pot face este să citești și păreri despre Dapoxetină – aceasta este substanța activă folosită în producerea pastilei care tratează problemele de ejaculare masculină.

Deja am menționat câteva lucruri esențiale: faptul că Priligy este un medicament pentru potență și nu un produs naturist și am amintit care este substanța activă care asigură eficiența lui.

De ce ai avea nevoie de înlocuitor pentru Priligy

Nu e nevoie să vrei ceva mai bun decât Proligy și Dapoxetină. Spun asta pentru că, în aproape toate cazurile, medicamentul funcționează. Doar că, vezi tu, este până la urmă un medicament. Asta înseamnă că vine la pachet cu numeroase atenționări și cu o listă lungă de posibile reacții adverse. Din nou, citește articolele recomandate în introducerea de mai sus dacă vrei detalii suplimentare.

pareri despre dapoxetina pentru ejaculare precoce

Așa că, cum este și normal, ți-ai dori un înlocuitor pentru a nu abuza de un produs puternic și care îți poate afecta, pe termen lung, starea de bine și de sănătate. De asta cei mai mulți dintre bărbații care se confruntă cu ejaculare precoce se uită în piață după un supliment naturist.

Acest tip de produs este, preferabil, realizat din ingrediente naturale – în cazul de față vorbim despre extracte din plante afrodiziace. Aceste plante au efecte bune și dovedite în creșterea libidoului, îmbunătățirea fluxului sanguin și în relaxarea mușchilor pelvieni. În plus, înlocuitorul lui Priligy va fi capabil să relaxeze psihicul, să combată stresul și frica de eșec.

Ce suplimente naturiste poți încerca în locul lui Priligy

Aș putea spune că orice supliment este de încercat atâta timp cât este făcut doar din plante și nu conține substanțe care îți pot face rău. Doar că, ai grijă; majoritatea pastilelor pentru potență au efecte în special pentru erecție și nu pentru prelungirea partidei de sex.

Aici aș mai lăsa o recomandare: nu folosi spray-uri pentru erecție sau geluri pentru potență. Aceste produse vor conține anestezic și nu cred că vrei să îți amorțești penisul. Din experiență îți spun că partida de sex cu un penis anesteziat nu este faină chiar dacă îți poate prelungi rezistența la sex.

Și atunci ce să folosești?

tratament corect pentru ejacularea precoce sau prematura

Din experiența noastră am putea recomanda mierea pentru potență. Este un supliment gândit special pentru combaterea rapidă a ejaculării premature. Se administrează rapid, fără apă și efectele sunt bune. Dacă vrei informații suplimentare poți să verifici și articolul nostru cu păreri uPotent.

Dar, cum spuneam, poți să încerci și alte produse dacă ele sunt naturiste. Știu eu, variantele sunt multe și am acoperit o parte dintre ele pe blog. Așa că, la un simplu search o să găsești informații despre produsele pe care le-am mai testat și noi de-a lungul timpului.

Alte recomandări când ai ejaculare precoce

Tot din experiența mea îți pot spune că în combaterea ejaculării precoce au efecte bune exercițiile pe care le poți face și tu acasă. Pe scurt:

Altfel, sigur, un stil de viață sănătos și echilibrat ajută, însă pe termen lung. Știi tu, clasicele: renunță la vicii, fă sport, odihnește-te bine, consumă alimente afrodiziace, nu te masturba excesiv și combate stresul zilnic.

Acum, dacă vorbim despre ejaculare precoce pe fond nervos este de preferat să înveți cum să alungi gândurile negative atunci când apar. Însă este ușor de spus și greu de realizat. De asta aș recomanda și vizita la un psiholog sau, posibil, la un urolog ori un androlog. Ei sunt specialiștii care te pot ajuta cel mai bine și mai eficient.

Acest website folosește cookieuri pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor. Nu înregistrăm date cu caracter personal. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul.