Motivele pentru care am încercat un înlocuitor Performax

înlocuitor Performax

Am încercat un înlocuitor Performax pentru ca tipele cu care ies să mă țină minte. De ce am căutat ceva mai bun? Pentru că voiam să am mai multă încredere în mine, în propria potență, înainte să ajung în pat și să mă fac de râs. Așteptările cu Performax au fost ridicate, însă rezultatele nu la fel de mult.

Despre mine, personaj spectaculos, gagicar de meserie, înţelept, aventuros şi generos, s-a spus întotdeauna că aș avea o grămadă de povești despre experiențele sexuale pe care le-am trăit. Așa e, însă partea faină e că din fiecare poveste am avut ceva de învățat.

Pentru că am avut parte de mai multe experiențe intime față de Andrei sau Cristi, haha, am încercat de fiecare dată diverse suplimente pentru potență care să contribuie la performanțele mele din dormitor.

Chiar dacă am cumpărat Performax pentru o prestanță mai bună, nu am fost neapărat impresionat. În timpul uneia din partide, mi s-a sculat destul de greu și penisul s-a înmuiat chiar imediat după ce am început penetrarea. 

Așa am descoperit că nu toate suplimentele sau pastilele pentru potență sunt atât de eficiente pe cât s-ar zice. De aceea, am pornit în misiunea de a găsi un înlocuitor Performax, miere pt potență și ejaculare precoce.

Pentru o viaţă sexuală la cote mari, mergi pe mâna suplimentelor

Acesta ar trebui să fie unul din mesajele pe care le-aș propune să fie difuzate la tv, la radio și în presă.

Mie îmi place să trăiesc viața la maxim. De aceea, caut tot timpul suplimente naturiste care să-mi îndeplinească obiectivele personale în ceea ce privește prestanța în pat. Cele mai multe dintre stimulentele pentru potență de pe piață pot crește libidoul, crescând astfel interesul și plăcerea în activitatea sexuală.

Acum, nu-i niciun secret că eu sunt un mare fan al suplimentele naturale alcătuite din plante afrodisiace și miere. Sunt singurele care-mi țin soldatul în picioare suficient de mult cât să tragă direct la țintă. Unde mai pui că suplimentele sunt mai puțin invazive pentru organism și se vând, în general, fără rețetă?

Înlocuitor Performax: de ce am ajuns să caut ceva mai bun

Hai să afli părerea mea personală despre acest supliment natural. O să-ți spun și care a fost experiența mea sexuală după consumul acestui produs ,,minune’’.

Perfomax este un afrodiziac pe bază de miere și alte 21 plante naturale, care se recomandă ca tratament naturist pentru potență și ejaculare precoce. Se spune că maximizează performanţa sexuală, sporeşte libidoul și ajută la stabilizarea nivelului de zahăr din sânge.

Trebuie să-ți spun că prospectul Performax are o listă lungă de ingrediente naturale, printre care și ginseng, ginkgo biloba, urzică, țelină, roșcove, dovleac, sirop de glucoză, tribulus terrestris și miere de albine, în concentrație de 11%. Faptul că vorbim de plante și nu de substanțe chimice, este un lucru bun. Însă vorbim și de sirop de glucoză. Cu alte cuvinte, zahăr.

Și e cam mult pentru un produs care-i natural, mai ales în condițiile în care trăim deja într-o junglă a abundenței în care dacă nu te poți adapta te îmbolnăvești de boli care au ca factor declanșator obezitatea. Zahărul în cantități mari duce la creșterea riscului de apariție a unor afecțiuni de sănătate precum diabetul sau bolile de inimă care influențează potența masculină.

Pe atunci, am trecut cu vederea acest aspect. Eram bucuros că urmează să mă întâlnesc cu o tipă înaltă și frumoasă, că pot să iau plicul fără apă și că nu trebuie să-l iau cu mult timp înainte de partidă, cum se întâmplă în alte cazuri – de exemplu, citește articolul cu Maraton Forte.

Bun, am luat un plic înainte de o partidă care se anunța a fi demențială. Suplimentul și-a făcut efectul în 20 de minute, doar că penisul meu tare s-a cam dus pe apa sâmbetei imediat după ejaculare… Gagica sexy cu picioare lungi mi-a făcut vânt în noaptea aceea.

Cu alte cuvinte, Performax nu a venit cu îmbunătățiri considerabile și mi-a mai și dat niște stări ciudate după. Am avut arsuri în stomac și stări de greață. În prospect scrie că nu e indicat să iei dacă suferi de boli cardiace pentru că Performax crește fluxul sanguin, doar că, vezi tu, eu n-am nici pe naiba. De-asta am început să caut înlocuitor Performax.

Dacă ai parte de efecte adverse cum am simțit eu, ar cam trebui să cauți opțiuni mai bune. În definitiv, să cauți ceva care are rezultate vizibile și îndelungate, dar nu are efecte secundare. De-asta am ajuns să caut un înlocuitor pentru Performax, adică un supliment ceva mai bun care să funcționeze în cazul meu.

inlocuitor Performax mai bun decat mierea potenta

Înlocuitor Performax. Ce am găsit eu

Dacă ești pe blogul nostru, înseamnă că ești în prospectarea pieței. Nu-ți face griji, ai venit unde trebuie. 

Am învățat pe pielea mea că organismul poate fi „ajutat” cu stimulentele și suplimentele potrivite. 

De aceea, după multe încercări de suplimente care nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor, am mers pe administrarea uPotent, un alt tip de miere pentru potență, similar ca și prezentare cu Performax. Însă, după administrare, m-am simțit chiar foarte bine de fiecare dată și am văzut rezultatele la care mă așteptam. Erecțiile au fost ceva mai tari, însă mai ales durabile: nu mi s-a blegit imediat după ejaculare, ci am putut continua, cât să ofer partenerei momente de neuitat. 

În cazul prospectului uPotent, trebuie să-ți zic că ingredientele menționează 30% miere polifloră și plante afrodisiace care te ajută inclusiv la controlarea ejaculării.

Fix pentru asta, am mai încercat și EjaControl care, deși e pastilă, e conceput pentru ejaculare precoce. Asemenea lui Perfomax, poate avea efecte benefice sunt pentru prelungirea partidei de sex. Însă, cu Performax, spre deosebire de EjaControl, n-am apucat să ajung acolo – partidele mele se terminau odată cu ejacularea.

Conform prospectului, EjaControl își face treaba la 45 de minute de la administrare. La mine a funcționat ceva mai bine decât Performax pe durata actului sexual. Nu știu cum e la alți bărbați, poate la ei EjaControl a avut rezultate și mai bune, căci fiecare organism reacționează diferit în aceste situații.

Eu ți-am povestit despre experiența mea ca să îți poți face o părere despre ce poți lua dacă vrei ceva mai bun decât Performax. Acum că ți-am spus care sunt pentru mine posibilele suplimente ca înlocuitor Performax, îți recomand să te documentezi mai mult despre suplimentele pentru potență de pe piață, să știi pentru ce vrei să le iei. Doar așa poți să alegi produsul cu cât mai multe rezultate și cât mai puține efecte adverse.

Bagă tare!
Te pupă Liviu

Acest website folosește cookieuri pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor. Nu înregistrăm date cu caracter personal. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul.