Infidelitatea online. Ce să înțelegi și ce să faci când te afectează

am erectie cand ma masturbez dar nu se scoala cand vrea sa fac sex

Infidelitatea poate lua mai multe forme. Nu e numai cea în care el sau ea umblă aiurea și tu afli când deja e prea târziu. Relațiile extraconjugale sunt cele în care apar sentimentele – din acest punct de vedere contactul sexual nu este obligatoriu însă, cu siguranță, el se va concretiza mai devreme sau mai târziu.

Cum îți dai seama ce se consideră înșelat? E destul de complicat să oferi un răspuns general valabil și cu siguranță totul depinde de la o persoană la alta. Eu aș zice că înșelat e atunci când persoana de lângă tine are sentimente pentru altcineva.

Și da, cred în infidelitatea online. Nu, nu la faptul că se masturbează când se uită la filme pentru adulți sau când citește literatură erotică. Aia e altceva. Mă refer la momentele în care persoana de lângă tine se implică emoțional cu o altă persoană, chiar și dacă acea legătură se desfășoară doar în online.

Ce este infidelitatea online

Așa cum am zis, legătura afectivă dintre două persoane, în afara relației de cuplu, care se manifestă în mediul online. Poate fi vorba de sexting, de videocall, sex la telefon sau orice altă formă de apropiere emoțională dintre doi parteneri de sex opus.

Chiar și prieteniile foarte apropiate dintre doi parteneri de sex opus nu sunt neapărat sănătoase. Asta pentru că, la un moment dat, unul dintre cei implicați își va dori mai mult. Și, dacă există și relații de cuplu la mijloc, lucrurile se complică și mai mult.

vorbeste des de un alt barbat. s-a indragostit de el?

Dar, să nu deviem.

Ce este infidelitatea online? Este evadarea din propria relație și găsirea unui alt partener într-o altă persoană. Din nou, nu trebuie să există contact fizic pentru a se considera înșelat, cel puțin din punctul meu de vedere.

Ce să faci dacă crezi că te înșală online

Dacă ai descoperit că partenerul este prea apropiat de o persoană din mediul online este bine să aveți o discuție serioasă. Da, poți cere să vezi conversațiile deși ți se va reproșa, cel mai probabil, gelozia și controlul excesiv. Dar, nu este neapărat cazul. Dacă acuzele tale sunt nefondate, nu ar trebui să existe rețineri. Plus că, mai bine ajungi să îți ceri scuze pentru ceea ce ai crezut decât să îți pară rău mai târziu dar nu pentru cel de lângă tine ci pentru propria persoană.

Dacă ți se va spune că un simplu flirt online nu se poate considera înșelat nu închide ochii. Gândește-te la ce s-ar fi întâmplat dacă persoana respectivă nu rămânea în mediul online iar cei doi se întâlneau pe bune.

Sau, gândește-te altfel. Dacă partenerul tău a fost dispus să vrăjească în online, oare cum s-ar purta în realitate? Oare nu ar avea același tip de comportament și de dorințe?

Un lucru este cert: nu da vina pe tine. Pentru relațiile extraconjugale nu este bine să te învinovățești. Probabil, dacă era cu persoana respectivă ar fi înșelat-o cu tine. Nu e vorba despre om în sine ci despre alegerea făcută și despre dorința aceea de natură sexuală care nu a putut fi înfrânată.

Sper că articolul meu a făcut puțină lumină în gândurile tale. Oricum, dacă ai trecut printr-o experiență similară, nu ezita și spune-ne cum ai gestionat totul. Și, desigur, dacă relația a supraviețuit cu bine sau nu.

Salutări și fie să ai parte de relații așa cum trebuie, alături de un sex care să te facă să tremuri de plăcere.

Acest website folosește cookieuri pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor. Nu înregistrăm date cu caracter personal. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul.