Inel sau manșon pentru controlul ejaculării precoce. Funcționează?

miere pentru ejaculare precoce

Când vorbim despre sex nu îmi place să am restricții. Dacă aș putea, le-aș încerca pe toate. Da, am testat și inelele sau manșoanele pentru penis, cele care spun că te ajută să reziști mai mult prin combaterea ejaculării precoce.

Le-am folosit ca jucărie sexuală când eram cu o parteneră super deschisă la nou. Am încercat tot felul de poziții cu ea, am testat fantezii sexuale și scenarii role play. Știi și tu cum e, când faci ceva diferit e ușor să te supra exciți și, ce să vezi, să ejaculezi mai repede decât e cazul. Na, creierul e ușor de manipulat și cedează ușor presiunii. Dai de două ori din șold și gata, a și transmis impulsurile nervoase care declanșează ejacularea.

Așa că, în perioada respectivă, am fost și mi-am cumpărat o jucărie sexuală care era dotată atât cu un mini vibrator pentru ea dar și cu un manșon pentru penis. Jucăria o purtam eu pe instrument și în momentul penetrării asigura vibrații în zona clitorisului. O idee faină, care ne-a încântat pe amândoi.

Principiul prin care inelul/manșonul combate ejacularea prea rapidă

În teorie ideea e simplă și bună. Inelul sau manșonul respectiv se trage pe penis până la baza lui. Acolo se aplică o presiune suplimentară. Pe scurt, inelul/manșonul te strânge puțin, fix la baza penisului. Această presiune aplicată diminuează din impulsurile sexuale pe care le resimți. Practic, te exciți mai greu și poți să reziști mai mult.

erectie slaba la barbati si cum le afecteaza stilul de viata

Mare grijă că nu-i bine ca presiunea respectivă să fie prea mare atunci când penisul e în erecție. Nu trebuie să te strângă foarte tare pentru că pot apărea leziuni și chestii chiar mai complicate. Dacă penisul doare în contact sexual, mai bine dai jos jucăria sexuală.

Ziceam că ideea inelului sau manșonului e bună în teorie. Asta pentru că practica e ușor diferită.

Funcționează inelul sau manșonul pentru prelungirea partidei de sex?

Ca orice chestie nouă pe care o încerci da, s-ar putea să meargă. Doar că nu neapărat pentru scopul inițial. În ceea ce mă privește mi-a plăcut super mult experiența. Jucăria sexuală a fost faină, a generat plăcere atât pentru partenera mea, cât și pentru mine.

Partea mai puțin plăcută, plăcerea respectivă m-a făcut să îmi dau drumul chiar mai repede decât în mod normal. Dar, cred că acea vibrație pe care am resimțit-o în timpul penetrării a avut o mare legătură cu ejacularea mea. Poate, dacă folosești doar un simplu inel sau manșon rezultatele pot fi mai bune. Însă, nu aș garanta pentru așa ceva.

de ce se inmoaie penisul dupa ce simti ca iti vine

De obicei dispozitivele sexuale nu prea au o utilitate reală. Așa se întâmplă și cu pompele care promit mărirea penisului. Dar, din nou, în teorie, acea presiune aplicată la baza penisului te poate ajuta să prelungești durata partidei de sex. Însă, dacă suferi de ejaculare precoce nu te aștepta la rezultate nemaipomenite.

Pentru a ține sub control disfuncția erectilă eu aș recomanda mai ales exercițiile pe care le poți practica acasă:

Ce mai poți face este să iei un supliment naturist pentru potență. Funcționează și te ajută să reziști mai mult atunci când chiar ai nevoie de o soluție rapidă. Noi am scris pe blog păreri despre uPotent. Am descris produsul și când am povestit despre cea mai bună miere pentru potență.

Altfel, afecțiunile ma nasoale pot fi tratate sau ținute sub control doar cu ajutorul medicului specialist – urologul sau andrologul. Sper că ți-am fost de ajutor.

Acest website folosește cookieuri pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor. Nu înregistrăm date cu caracter personal. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul.