Igiena sexuală masculină adecvată atunci când ai mai multe partenere

erectie slaba la barbati si cum le afecteaza stilul de viata

Obișnuiești să zbori din floare în floare? Dacă îți plac aventurile de o noapte sau dacă pur și simplu nu îți plac relațiile care necesită prea multă implicare atunci, poate, o să vrei să citești articolul meu. Stai liniștit, nu o să găsești reproșuri pe aici. Nu de alta dar și Liviu al nostru duce o viață similară și se simte foarte bine iar noi suntem în continuare foarte buni prieteni chiar dacă eu și cu Andrei suntem familiști convinși.

Să revin la ce mi-am propus: igiena sexuală.

Știu, poate pare ceva ciudat să vorbim despre ce reguli de igienă ar trebui respectate când vine vorba despre viața intimă. Însă, am avut recent o discuție cu un prieten și am constat că sunt anumite aspecte care nu prea se cunosc. Spre exemplu, prietenul meu se plângea că zona intimă miroase urât și că oricât de des s-ar spăla nu scapă de mirosul specific. Până la urmă s-a dovedit că avea ceva probleme cu ficatul și de acolo se trăgea totul.

Așa că, chiar dacă ar părea că ai o problemă de igienă, nu este tot timpul cazul. Reciproca e valabilă, când crezi că ai o afecțiune gravă s-ar putea să fie nevoie doar să acorzi mai multă atenție igienii intime specifice unui bărbat activ sexual.

Reguli generale de igienă când ai partenere multiple

Când faci sex regulat dar nu doar cu o singură parteneră trebuie să fii atent la igiena zonei intime. Spre exemplu, este indicat să speli penisul de două ori pe zi, dimineața și seara. Atunci când o faci folosește săpunuri blânde cu pielea – recomandat geluri de duș pentru bebeluși. De multe ori poți folosi doar apă călduță pentru a evita apariția iritaților.

ce se considera inselat in cuplu si ce poti sa treci cu vederea

În plus față de igienizarea zilnică va fi nevoie să speli bine penisul și testicolele atât înainte cât și imediat după ce partida de sex s-a încheiat. Fă asta chiar dacă urmează să folosești un prezervativ sau dacă urmează să aplici lubrifiant. O mică mențiune aici: dacă folosești prezervative sau lubrifianți cu arome atunci neapărat să speli penisul imediat după contactul sexual.

Desigur, dacă vrei să încerci sex anal, foarte important să folosești prezervativul. Apoi, să speli bine penisul și toate zonele care ar putea intra în contact cu secrețiile partenerei. Fă asta chiar dacă partida de sex încă nu s-a terminat – de exemplu, dacă după ce ai penetrat-o anal urmează să o penetrezi și vaginal sau dacă urmează să îți facă sex oral.

Ce faci dacă penisul miroase urât

În primul rând te igienizezi așa cum am explicat mai sus. Apoi, te uiți și după alte semne care ar putea să te trimită cu gândul către alte cauze, altele decât igiena corectă.

Spre exemplu, vezi dacă penisul ustură sau dacă te mănâncă. Urmărește să vezi dacă penisul doare în timpul penetrării. Analizează și vezi dacă urinezi mai des decât de obicei și, desigur, dacă culoare urinei s-a schimbat (spre exemplu, dacă este mai închisă sau mai tulbure).

cum afecteaza muschii pelvieni potenta la barbati

În funcție de aceste simptome poți avea de la o simplă reacție alergică și până la infecții urinare, boli ale penisului sau chiar boli cu transmitere sexuală. Nu, nu intra în panică. Dacă nu știi exact ce să crezi sau dacă nu poți avea încredere deplină în partenerele tale, cel mai bine ar fi să faci o vizită la medicul urolog. El te va îndruma spre soluția potrivită.

Oricum, dacă este o problemă ce ține de igienă, după ce te ocupi cu atenție de partea aceasta, mirosul neplăcut ar trebui să dispară.

Ai grijă la ce produse folosești

De igienă ține și grija pe care o acorzi produselor pentru performanță sexuală pe care le folosești. De exemplu, nu injecta Kanamicină în penis că s-ar putea să ajungi direct la urgențe. Din aceleași considerente nu folosi pompe pentru mărirea penisului.

supraexcitare urmata imediat de lasarea penisului

Mai mult, nu îți recomand să te dai cu spray-uri pentru potență sau cu geluri pentru potență. Pot apărea reacții adverse destul de neplăcute plus că produsele respective pot conține lidocaină, un anestezic care diminuează plăcerea din timpul partidelor.

Dacă vrei să iei ceva pentru erecție sau pentru ejaculare, citește articolele noastre cu cea mai bună pastilă pentru potență sau cu cea mai bună miere pentru controlul ejaculării.

Altfel, nu uita, igienizează zona intimă cu grijă și alege atent fiecare parteneră cu care împarți dormitorul. Nu uita de prezervativ în special atunci când ai partenere multiple.

Acest website folosește cookieuri pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor. Nu înregistrăm date cu caracter personal. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul.