Herbal V contraindicații și prospect. Merge cu alcool?

Herbal V contraindicații și prospect. Merge cu alcool

În urmă cu aproximativ 1 an am testat un produs care s-a bucurat de o creștere în popularitate. Am fost curios să văd care sunt contraindicațiile, efectele și să aflu dacă această pastilă tratează sau nu potența scăzută

Așa că azi îți spun ce e cu Herbal V contraindicații și dacă merge cu alcool, însă nu înainte de a-ți spune că am un text cu Herbal V păreri, numai bun cât să afli la ce mă refer când vorbesc despre acest supliment. 

Mai vreau să îți spun câteva lucruri și despre prospect deoarece, ca și în cazul altor suplimente, sunt câteva aspecte de care ar fi bine să ții cont.

Herbal V prospect, explicat

Herbal V prospect, explicat

Herbal V este un supliment alimentar pentru potență destinat bărbaților care se confruntă cu disfuncțiile erectile. Este produs de către o companie chinezească SICHUAN WEILONG PHARMACEUTICAL CO. LTD. și este importat în România de o firmă autohtonă.

Herbal V este disponibil sub formă de capsule. Ambalajele pot avea între una și patru pastile.

Produsul se administrează la nevoie, efectul său durează până la 3 zile, timp în care – dacă ești norocos – te poți bucura de o semierecție constantă. Cel puțin asta scrie în prospect. 

Pot confirma oricum, crește libidoul pentru o perioadă mai lungă de timp. Dar efectele pentru potență și erecție nu sunt chiar la același nivel. Există chiar și efecte adverse. Despre reacții adverse și Herbal V contraindicații vorbim în curând.

Conform Herbal V prospect, se ia o capsulă pe zi, cu 30-45 minute înaintea actului sexual. Însă dacă obișnuiești să consumi suplimente pentru potență, vei vedea că, în general, toate urmează aceeași rețetă.

Înainte să vorbim despre Herbal V contraindicații, haide să vedem care sunt efectele pe care trebuie să le simți după administrare:

  • Erecții ferme, de lungă durată, și recuperare rapidă între actul sexual.
  • Creșterea apetitului sexual.
  • Intensificarea orgasmului.
  • Prevenirea ejaculării precoce.

Herbal V prospect: administrare și ingrediente

Pe Herbal V prospect scrie că produsul se ia cu o jumătate de oră înainte de nebunie. Se ia cu un pahar de apă sau ceva cald dacă vrei rezultate mai rapide. Și ține minte că doza recomandată e o capsulă la 3 zile.

Dacă e să mă întrebi pe mine, ar trebui să administrezi capsula cu măcar o oră înainte de actul sexual și neapărat la 3-4 ore după ce ai mâncat. În felul acesta, ingredientele naturale din compoziție se absorb mai repede. Păcat că nu scrie treaba asta în Herbal V contraindicații.

Care sunt însă ingredientele care stau la baza Herbal V?

  • Epimedium – contribuie la stimularea libido-ului;
  • Tribulus Terrestris – contribuie la normalizarea nivelului sanguin al hormonilor sexuali;
  • Panax Ginseng – are efect tonic și combate senzația de oboseală;
  • Rhodiola Rosea – reduce senzația de anxietate;
  • Cortex Cinnamon –  un afrodiziac care înlătură efectele negative al radicalilor liberi;
  • Lycium Chinense – pentru susținerea unui sistem imunitar sănătos.

Prin urmare, ingredientele din compoziția acestui supliment pentru potență nu numai că sunt naturale, ci au proprietăți afrodiziace. Wink- wink!

Herbal V contraindicații

Herbal V contraindicații

Când e vorba de Herbal V contraindicații, nu există o listă propriu-zisă nici măcar pe site-ul producătorului. Pe verificate!

Totuși, pot apărea reacții adverse la anumiți bărbați, determinate de toleranța fiecăruia la unul sau mai multe din ingredientele aflate în compoziție.

Nu-ți face griji, aceste reacții sunt rare și pot fi gestionate cu succes printr-un tratament adecvat. În cazul unei  alergii, întrerupe urgent administarea și mergi la un medic specialist.

Deși prospectul nu oferă multe detalii despre Herbal V contraindicații, este interzis ca aceste capsule să fie luate de bărbații care au mai puțin de 18 ani. În plus, singurele detalii sunt cele referitoare la dozaj, doza recomandată fiind o capsulă la 3 zile.

Oricum, pentru a te convinge că faci alegerea potrivită, mergi la un medic specialist. Nu de alta, dar majoritatea suplimentelor de potență sunt nerecomandate bărbaților care au tulburări ale ritmului cardiac, au tensiune arterială sau se confruntă cu alte afecțiuni asociate bolilor de inimă.

Herbal V contraindicații sau ce nu apare în prospect

Majoritatea consumatorilor de pe net spun că Herbal V este un supliment bine tolerat, fără efecte adverse semnificative, atât timp cât modul de administrare este respectat. 

Sigur, în unele cazuri, există riscul să te confrunți cu efecte secundare ușoare, precum dureri de cap sau amețeli. 

Însă știi ce ar trebui să apară totuși în descrierea produsului ? Care să fie oare Herbal V contraindicații? Ei bine, o idee bună ar fi să nu bei. Asta ar trebui să apară în prospect.

Nu scrie pe etichetă, dar ar trebui să fie un lucru de la sine înțeles: nu e recomandat să consumi Herbal V cu alcool. Oricât de ușor ți-ar fi să o faci. Eu așa am făcut și mi-a părut rău.

Herbal V cu alcool: experiența mea

Herbal V cu alcool: experiența mea

Când am luat prima dată Herbal V se întâmpla să fiu la un chef. Eram deja amețit, dar aveam oportunitatea să mă culc cu o gagică pe care pusesem deja ochii demult. Eram sigur că de la alcool s-ar putea să o scol greu și deja îmi imaginam cum mă lasă erecția în timp ce ne facem de cap.

Din fericire, suplimentul și-a făcut cât de cât treaba. E drept, alcoolul își spusese cuvântul- ceea ce înseamnă că părerea mea despre efectele Herbal V se poate să fi fost influențată și de treaba asta.

Faza e că era că îmi crescuse pulsul. Rău. Noroc că am ieșit la aer și am băut 1 litru de apă. Așadar, chiar dacă te bați în piept că ai inima sănătoasă, odată ce ai început să bei 2-3 pahare de alcool, există riscul ca ritmul cardiac să se accelereze.

Într-un fel sau altul, sunt de părere că în Herbal V contraindicații ar fi bine să scrie să nu le amestesci cu alcool. Să înțeleagă tot omu’.

În rest, ce să zic, suplimentul e bun pentru creșterea apetitului sexual. Dar nu la fel de eficient pentru obținerea potenței maxime sau pentru remedierea anumitor disfuncții erectile.

Orice tip de disfuncție erectilă, poate fi tratată. Inclusiv anxietatea de performanță. Deci, dacă vrei să ai adevărate performanțe sexuale e bine să apelezi la suplimente naturale, dar să nu bei.

Eu am descoperit că sunt fan suplimente naturale din plante afrodiziace. Despre acestea găsești recenziile găștii noastre (cum sună asta) scrise pe blog și, cu ocazia asta, îți amintesc de articolele cu păreri uPotentpăreri Tianlipăreri Popspăreri Natural Potent și altele similare.

În concluzie, mă bucur că ai citit acest material despre Herbal V contraindicații. Sper că te-a lămurit, și sper că te vei îndrepta către suplimentele potrivite nevoilor tale.

Acest website folosește cookieuri pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor. Nu înregistrăm date cu caracter personal. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul.