Ghid teoretic despre cum să faci sex oral

ghid de sex oral pentru bărbații care știu să-și satisfacă femeile

Dragostea este un lucru trecător. Ea este intensă la începutul fiecărei relații, atunci când partenerii se descoperă reciproc și atunci când există mister. Pe măsură ce intervine rutina, dragostea se erodează. Da, ea încă este acolo, însă devine parte din obișnuință. De aceea, sexul rămâne cel mai la îndemână mod prin care iubirea poate fi întreținută în mod constant. Și, desigur, în acest context, sexul oral reprezintă o tehnică extrem de importantă atât pentru bărbați cât și pentru femei.

Apopo, avem articol și despre cum să faci sex oral unui bărbat. Sau, desper cum să oferi un handjob ca la carte.

De ce? Ei bine, pentru că prin sex oral se poate ajunge mai ușor și mai rapid la orgasm, acel moment de plăcere intensă în care partenerii se apropie la un nivel de intimitate pe care nu îl pot atinge într-un alt mod similar.

Sexul oral este mult mai util bărbaților decât femeilor, deși poate fi folosit de ambii parteneri pentru a mai varia puțin activitatea din dormitor. Spunem că este mai util bărbaților pentru că oferă o metodă eficientă de satisfacere a sexului frumos – femeile pot avea dificultăți în a ajunge la orgasm doar prin penetrare.

Așadar, este foarte important să stăpânești tehnica sexului oral, să știi cum să îl oferi ca un expert. Da, ghidul de astăzi este pentru bărbați. Dar o să revin curând și cu unul similar pentru femei, însă, între timp, să ne concentrăm pe satisfacerea ca la carte a doamnelor și domnișoarelor de pretutindeni.

Ce este sexul oral

Sexul oral este o tehnică prin care se oferă plăcere într-un mod inedit. Mult timp a fost considerat tabu și privit cu reticență, în special de către femei. Ele considerau înjositor sexul oral, asociat cu anumite practici mai puțin demne de statutul unei femei sau doamne cu educație. Un alt exemplu similar, sexul anal.

femeie care ofera sex oral

În prezent sexul oral a devenit din ce în ce mai folosit de partenerii din toată lumea. Este o practică normală de cuplu, folosită atât de către femei, dar mai ales de către bărbați. Motivul l-am explicat deja – prin sex oral se ajunge mai ușor la starea de excitație premergătoare penetrării. Tot sexul oral poate provoca mai rapid și mai eficient un orgasm. Apropo de asta, ca o comparație, prin sex oral o femeie poate ajunge să aibă mai ușor orgasme multiple.

Așadar, sexul oral implică satisfacerea sexuală cu ajutorul gurii – se folosesc buzele și, mai ales, limba pentru a se provoca plăceri diferite de stimularea prin penetrare sau cu ajutorul degetelor.

De ce să oferi sex oral

Sexul oral făcut ca la carte este deosebit. El oferă stimulare lubrifiată a zonei pelviene, cea care este încărcată de terminații nervoase și care asigură, într-un final, orgasmul. Lubrifierea, de altfel, se obține și cu ajutorul lubrifianților din comerț.

Sexul oral determină și un anume grad ridicat de intimitate între parteneri, o apropiere specială și este un semn că inhibițiile au fost lăsate la o parte. Orgasmul obținut este mai intens decât în mod tradițional, însă sexul oral este un instrument ideal și ca parte din preludiu – pregătește partenera de penetrare pentru că determină lubrifierea naturală a vaginului.

ghid despre cum faci blowjob

Atunci când se oferă sex oral nu simte plăcere doar partenera. Și bărbații se vor excita și vor simți o creștere a apetitului sexual, sau a dorinței sexuale. Mai mult, stimularea orală poate ajuta și la creșterea libidoului în mod natural.

Cum faci sex oral ca la carte. Ghidul pas cu pas

Iată cum se procedează pentru un sex oral ca un expert:

  • Nu te grăbi. Ai răbdare, nu te arunca direct cu gura către zona ei intimă. Preludiul include sărutări pătimașe, șoapte fierbinți, descoperirea trupului în mod treptat, prin atingeri lascive. Femeile vor aprecia dacă totul decurge cât mai natural, intensitatea mișcărilor sporind odată cu plăcerea resimțită.
  • Înainte de a oferi sex oral, sărută fiecare parte a corpului ei. Începe cu zona din spatele urechilor, coboară spre gât, axilă, sâni (dar nu direct pe sfârcuri), abdomen, zona pelviană, labii și, mai apoi, între labii și clitoris.
  • Când ajungi la zona de interes, începe prin atingeri blânde. Folosește buzele și limba, dar nu apăsa prea tare. Așa cum faci într-un sărut fierbinte, folosește limba pentru a descoperi, treptat, tot spațiul. Umezește bine labiile, treci cu limba printre ele, descoperă clitorisul, dar nu insista încă prea mult asupra lui. Scopul este acela să o faci să își dorească mai mult, să o exciți treptat și intens.
  • Trupul ei îți va spune cum să te miști. Dacă să insiști pe anumite zone și mișcări, dacă e nevoie să schimbi tehnica sau dacă plăcerea e sau nu intensă. Va geme, se va ondula din șolduri atunci când va fi excitată. Dacă observi că ceva nu îi place, renunță.
  • Atunci când este excitată, poți să folosești și degetul pentru a o penetra ușor în timp ce cu limba îi săruți clitorisul. Sincronizează-ți mișcările. Poți chiar să introduci puțin și limba în vagin. O să vezi cât de mult îi place.
  • Evită să treci cu limba peste anus. Chiar dacă și aceea este o zonă care îi provoacă plăceri, să nu uităm că pot exista bacterii. Dacă tu ești pregătit, poți testa terenul. Nu cu gura, ci cu degetul. O poți stimula anal folosind un deget bine umezit în prealabil. Fă asta în timp ce continui cu sexul oral. Și, dacă îi place, poți să încerci să o stimulezi cu două degete, unul în anus și unul în vagin, totul în timp ce îi oferi sex oral.
  • Vei ști când este gata de plăcerea maximă. Tot corpul ei îți va transmite semnalele. În acel moment e foarte important să nu te oprești. Poți chiar crește ușor intensitatea mișcărilor tale. Și, neapărat, nu scăpa din gură clitorisul. Ține-l acolo, sub acțiunea blândă a limbii tale pe tot parcursul orgasmului. Vei ști când are orgasm pentru că vaginul va pulsa și corpul îi va tremura.

Ce faci tu în timp ce oferi sex oral

Acum, partea aceasta diferă de la o situație la alta. Fie poți să ți-o freci ușor, pentru a-ți menține erecția. Fie, puteți să adoptați poziția 69, cea în care vă oferiți sex oral simultan. Sau, poți aștepta cuminte până când ea este suficient de excitată. Atunci, te poți opri din sexul oral oferit și poți trece la penetrare.

barbat care face sex oral unei femei

Partea cea mai bună când oferi sex oral – doar imaginația te limitează. Testează mereu tehnici noi, folosește limba, mâinile, descoperă-i trupul și fă-ți de cap. Urmărește-i reacțiile și insistă doar atunci când vezi că resimte plăcere. În sex cel mai important lucru este să acorzi atenție limbajului corpului. El îți va spune cât de bine sau cât de stingher se simte partenerul tău.

Dacă faci lucrurile cum trebuie, sexul oral oferit îți va garanta potența maximă. Și, dacă simți că plăcerea e prea mare chiar și pentru tine, folosește un supliment pentru potență. În blogul nostru găsești un ghid cu cea mai bună pastilă pentru potență. Tot pe blog am mai scris și despre cea mai bună miere pentru potență dar și alte texte diverse în legătură cu părerile noastre cu și despre cele mai populare produse destinate performanței sexuale masculine. Le ai pe toate la un simplu click distanță.

Altfel, așteptăm părerile voastre despre tehnica sexului oral. Desigur, invităm și doamnele și domnișoarele să-și împărtășească părerile cu noi. Nu de alta, dar așa poate mai învățăm ceva nou cu care să ne surprindem partenerele.

Acest website folosește cookieuri pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor. Nu înregistrăm date cu caracter personal. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul.