Orgasme multiple pentru ea. Le poți obține prin penetrare?

ghid teoretic despre orgasme multiple pentru femei

Nu cred că există bărbat pe lumea aceasta care să nu își dorească să fie capabil să ofere partenerei sale orgasme multiple. Nici nu contează câte, însă; cu cât mai multe orgasme consecutive, cu atât mai bine.

Pentru că de calitatea și numărul orgasmelor pe care ea le are depind mai multe lucruri. Știu că sună egoist însă așa se clădește performanța sexuală a bărbatului. Prin creșterea stimei de sine și a încrederii în forțele proprii. Parcă altfel te percepi atunci când știi că femeia ta are orgasm după orgasm.

În articolul de astăzi o să încerc să îți explic în ce condiții aceste orgasme multiple pot fi obținute. Cum poți să i le provoci și, de ce nu, cum poate ea să și le provoace singură.

Ce înțelegem prin orgasme multiple

Orgasmul multiplu nu este greu de înțeles. El se referă la posibilitatea pe care omul o are pentru a experimenta plăcerea maximă din timpul sexului în mod repetat. Dacă bărbații nu pot avea orgasme consecutive pentru că ejacularea presupune o perioadă de recuperare iar erecția se obține doar după ce a trecut ceva timp de la ejaculare, în cazul femeilor lucrurile sunt ceva mai simple și mai facile.

cum poti sa ii dai orgasme multiple sau consecutive

În cazul lor, orgasmele consecutive sunt mai ușor de atins. Partea cea mai dificilă e cea de început, adică provocarea primului orgasm. După, obținerea următoarelor nu va reprezenta o problemă, asta dacă știi cum să procedezi.

Se pot obține orgasme consecutive prin penetrare?

După cum poate bine cunoști deja, majoritatea femeilor pot întâmpina probleme în a atinge orgasmul strict prin penetrare. Vezi tu, zona pelviană a femeilor este plină de terminații nervoase și de stimuli sexuali. Astfel, dacă chiar îți dorești să simtă cu adevărat plăcere intensă va trebui să activezi toate zonele erogene. Iar ele nu se reduc doar la zona pelviană. Am mai scris pe blog lucruri similare atunci când am discutat despre sex oral.

Oricum ar fi, în acest context este esențial preludiul. Partenera ta trebuie să se excite, să se lubrifieze și să își dorească mai mult. Doar dacă nivelul de excitare va crește treptat ea va putea să ajungă la orgasm.

Sigur, poți să îi oferi un orgasm destul de rapid doar prin stimularea clitorisului. Asta se poate obține. Însă, doar prin penetrare s-ar putea să îți fie imposibil. Motivul e simplu: prin penetrare nu poți atinge foarte multe zone erogene sau stimuli sexuali sensibili. Clitorisul, în schimb, e poate cel mai în măsură să transmită organismului feminin că e timpul unui orgasm.

Așadar, dacă vrei să îi provoci orgasme multiple doar prin penetrare află că îți va fi greu. Va fi greu și să o aduci la orgasm și, dacă doar o penetrezi, cel mai probabil te va opri undeva pe parcurs spunându-ți că o doare sau că o ustură. Asta pentru că nu este suficient de excitată, implicit suficient de lubrifiată.

Cum poți să-i provoci orgasm după orgasm

Este important să uiți de timiditate. Și de inhibiții. Va trebui să explorezi tot universul feminin – desigur, atât timp cât partenera ta se simte confortabil. Nu-ți face griji, gesturile ei o vor trăda. Îți vei da seama din timp dacă ceea ce faci este bine sau dacă ar fi cazul să încerci și altceva.

cum poti sa ii oferi partenerei tale orgasme dupa orgasme

După cum ziceam, cel mai dificil de obținut este primul orgasm. Partenera ta va avea nevoie de preludiu. De un context prielnic și de un mediu în care să se simtă în largul ei. Spre exemplu, dacă știi că se simte cel mai bine pe întuneric, atunci nu încerca să începi partida pe timpul zilei.

Începeți ușor. Cu sărutări și mângâieri. Cunoaște-i ritmul și adaptează-ți mișcările în funcție de ceea ce îi place. Ai răbdare și descoperă-i treptat corpul până la cele mai mici detalii. Mușc-o ușor de gât, sărut-o după ureche, coboară spre sâni, dar stai deoparte de sfârcuri momentan. Masează-i spatele, atinge-i coapsele, bucură-te de ce are de oferit corpul ei.

Pe măsură ce plăcerea crește te poți îndrepta și către zonele mai sensibile. Ți-o va cere și ea. Așadar, sărută-i cu delicatețe sânii, strânge-i în palmă. Fă-i sex oral, alternează tehnica și nu te feri să o stimulezi și cu mâna. Atunci când e pregătită poți să o penetrezi cu un deget în timp ce te joci cu limba în jurul clitorisului. Dacă ei îi place și tu ești ok cu asta poți să îi atingi anusul, zona respectivă este și ea încărcată de terminații nervoase care vor provoca plăcere.

Dacă o vei penetra, nu uita de clitoris, de sâni și de restul corpului ei. Stimularea simultană o va duce mai aproape de orgasm. Intensifică treptat mișcările, concentrează-te doar pe zona clitorisului în timp ce o penetrezi cu pasiune. Îi poți șopti la ureche lucruri care știi că o excită. Cu cât ieșiți din rutină mai repede cu atât orgasmul va veni mai ușor. Dacă ai cu ce să o surprinzi, acum e momentul.

Orgasmul poate fi provocat oral, prin stimulare cu degetele, prin penetrare sau prin tehnici combinate. Orice ai face, atunci când îi vine, nu te opri din ceea ce făceai. Continuă până când corpul ei încetează să mai tremure – în timpul orgasmului va avea mici spasme.

Acum, partea importantă. Dacă primul orgasm a venit în timpul penetrării, pentru următorul ar fi bine să schimbi tehnica. Stimulează-i clitorisul. Ai grijă, e foarte sensibil acum, imediat după orgasm. Fă mișcări blânde cu mâna dinspre abdomen și coboară încet spre zona pelviană. Pe măsură ce plăcerea ei crește poți și tu să intensifici mișcările și să aplici o mai mare presiune cu degetele. Nu va trebui să insiști foarte mult. Al doilea orgasm e chiar acolo.

ghid despre orgasmul feminin

Apoi, după câteva secunde de pauză, poți începe iar. Îți recomand să-i mângâi corpul. Să-i atingi sânii. Să te depărtezi puțin de clitoris. Acum, o poți penetra din nou dacă e pregătită. Sau, poți să-i introduci un deget în vagin în timp ce cu mâna cealaltă cobori, din nou, spre clitoris. Al treilea orgasm va veni mai repede decât primele două.

De aici înainte e doar a ta. Orgasmele viitoare sunt la discreția voastră, asta dacă ai prins mișcarea explicată mai sus. Nu există o rețetă bătută în cuie pe care să o urmezi. Te adaptezi în funcție de ceea ce partenerei tale îi place.

Cum își poate provoca orgasme multiple (cu sau fără tine)

Nu este totul despre ce trebuie să facă el pentru ca ea să aibă orgasme consecutive. Dacă o femeie dorește să le experimenteze dar nu le poate atinge încă alături de partener, există mereu soluția masturbării.

În felul acesta ea poate învăța ceea ce îi face plăcere. Va deprinde modul în care organismul reacționează în preajma diverselor metode și tehnici prin care se provoacă plăcere. Poate, spre exemplu, îți place ca sânii să îți fie strânși în palmă în timp ce clitorisul este stimulat. Sau, poate, în timp ce experimentezi penetrarea vaginală îți place ca anusul să îți fie atins. Din nou, nu există o rețetă general valabilă. Fiecare om și corp este unic, la fel și fiecare orgasm provocat.

Așadar, masturbează-te. Ai răbdare cu tine. Explorează și experimentează. Mintea te va ajuta să ajungi exact acolo unde îți dorești. Recomand ca la primele experiențe să îți folosești doar mâinile și imaginația. Mai apoi, poți să diversifici. Spre exemplu, poți să te masturbezi în fața unei oglinzi. Poți folosi jucării sexuale sau te poți uita la filme pentru adulți. Și, experiența cea mai faină, o poți face în fața lui. Să știi că el te privește va fi o experiență inedită pentru amândoi.

orgasm consecutiv prin masturbare la femei

La fel cum am explicat mai sus: primul orgasm va fi, poate, cel mai dificil de obținut. Apoi, totul va veni natural. Corpul îți va cere să îl atingi. Îți va spune cum să o faci pentru a avea orgasme după orgasme.

O poți face la duș sau în cadă. Poți să experimentezi orgasme stând în picioare sau în șezut. Pe spate sau pe burtă. Experimentează și vezi ceea ce îți place cel mai mult. Te va ajuta să te înțelegi mai bine și să îi arăți și lui cum puteți avea partide mai intense și care să vă apropie mai mult decât credeai că era posibil.

Important de știut: aproape întotdeauna primul orgasm este cel mai lung, însă nu și cel mai intens. Al doilea va fi cel mai plăcut. Pe măsură ce orgasmele se derulează, durata lor se va reduce. Însă, intensitatea va fi acolo. Spasme după spasme de dulce plăcere.

Eu am terminat și, îți spun sincer, după un astfel de articol am nevoie de o noapte intensă alături de iubita mea.

Acest website folosește cookieuri pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor. Nu înregistrăm date cu caracter personal. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul.