Ce sunt gelurile pentru potență și ce efecte au

gel pentru potenta masculina si intrebuintare

Ți-au atras atenția gelurile pentru potență și crezi că e momentul potrivit pentru a încerca unul? Eu vreau să îți mulțumesc pentru că, în luarea deciziei, ai ales să treci și pe aici. Sunt un tip pragmatic dar care citește mult.

Mă informez atunci când cumpăr alimente și nu pun nimic în coș fără să văd cam tot ce conține. Și, cam cum se întâmplă de obicei, găsești pe etichetă tot felul de denumiri care nu îți transmit nimic. Însă, nu mă las. Caut să văd ce tip de substanțe se ascund în spatele denumirilor complexe. De cele mai multe ori dai de zahăr, aditivi, coloranți, conservanți și alte similare. Nimic bun pentru organism, ci doar pentru gust, culoare, structură. Bagi alimente și  te miri de ce te simți rău după.

Asta se întâmplă cam cu orice produs din piață. Poate fi util pentru organism și sănătate, sau poate fi o mare păcăleală ambalată și prezentată frumos.

Unde se situează gelurile pentru potență? Sunt diferențe între anumite tipuri sau produse? Hai să aflăm dacă e bine să te dai cu gel pe penis, când să o faci și la ce rezultate să te aștepți.

Ce sunt gelurile pentru potență

De cele mai multe ori, gelurile pentru potență sunt suplimente din plante afrodiziace. Sunt folosite, în mare parte, în tratarea ejaculării precoce. Desigur, din considerente de marketing, sau nu, majoritatea producătorilor promit nu doar întârzierea ejaculării ci și creșterea potenței, îmbunătățirea libidoului sau atingerea potenței maxime.

Din păcate, e și o promisiune pe care nu o putem ierta. Pe prospectele anumitor geluri pentru potență se specifică și mărirea penisului. Adică, aplici gelul și, în timp, penisul se lungește și se îngroașă.

Dovedit științific și medical: penisul crește natural până la finalul perioadei de pubertate. După, nu se îngroașă și nu se lungește. Poți să-l dai cu ce vrei tu. Poți să-l injectezi că tot atât rămâne – injecțiile sunt periculoase și nu ar trebui făcute decât de către medic, atunci când situația o cere.

Singurul mod în care penisul poate fi mărit: prin implanturi, adică prin intervenții chirurgicale.

Nu prin geluri, spray-uri, pastile, pompe sau alte dispozitive de aspirare sau tragere care pot fi găsite și cumpărate din mediul online.

Revenind, gelurile pentru potență sunt suplimente alimentare. Unele dintre ele conțin doar extracte din plante afrodiziace, altele și aditivi, coloranți sau anestezic cu eliberare fără rețetă de la medic. Anestezicul este pentru ce spuneam la început – combaterea ejaculării premature. Ți-am scris despre un produs similar în articolul cu păreri Stud 100.

Sunt sigure gelurile pentru potență?

Sunt, în măsura în care nu conțin decât extracte din plante afrodiziace. Chiar și atunci necesită atenție – se aplică extern, adică pe pielea penisului. Aceea este o zonă sensibilă și pot apărea reacții cutanate, mâncărimi, usturimi și umflături zonale. Dacă se întâmplă, nu înseamnă că așa știi că funcționează produsul, ci că există o reacție alergică. Recomand spălarea rapidă a penisului și, dacă reacția persistă, consultul unui medic.

Testează gelul pe o porțiune mică de piele, preferabil alta față de penis. Așa vei vedea ce simți pe piele după aplicare și dacă există posibilitatea unor reacții alergice.

Dacă ai citit prospectul și ai văzut și alte substanțe pe lângă plantele afrodiziace, mai bine spui pas. Substanțele respective pătrund în piele și, mai apoi, în organism. Pot fi toxice.

Dacă găsești că gelul pentru potență conține anestezic, din nou, evită administrarea. Îți explic imediat de ce.

Efectele gelului pentru potență

Am stabilit că nu crește sau mărește ori îngroașă penisul. Nu insist pentru că nu-i un lucru care cere dezbateri. E clar, dovedit, crema nu face minuni oricât de mult ai vrea să crezi contrariul.

Efectele cele mai evidente vor fi pe prelungirea duratei partidei de sex. După cum menționam, gelul pentru potență poate conține anestezic – concentrația contează și ea, cu cât e mai mare cu atât ce spun mai jos se acutizează.

Dai cu gel pe penis și urmează să simți cum îți amorțește. Asta face anestezicul, te face să nu mai simți. Acum, partea bună: nu simți plăcere sau stimuli sexuali, ejaculezi mai greu.

Partea mai puțin bună: nu simți plăcere, nu prea mai are rost să faci sex.

Dacă aplici prea mult gel, s-ar putea să obții erecția cu greutate. Sau, să nu o poți obține orice ai face. Dacă te dai cu prea puțin gel, s-ar putea să nu reziști mai mult decât de obicei.

Oricât de mult sau de puțin ai aplica, este important să te speli pe penis înainte de a face sex. Și, chiar dacă te speli, nu faci sex fără a folosi prezervativul. Nici sex oral, că tot veni vorba.

Gelul e pentru penis și nimic mai mult. Nu intră în cavitatea bucală a partenerei și nu pătrunde în vagin. Dacă o face, amorțește acele zone și poate provoca reacții alergice neplăcute pentru parteneră. Nu vrem ca asta să se întâmple, așa că prezervativul nu este opțional în acest caz.

Alte efecte în afară de cele pentru ejaculare?

Nu prea sunt. Da, poate crește fluxul de sânge în zona pelviană, însă efectele sunt mult diminuate tocmai pentru că administrarea e locală și la exterior. Pastilele pentru potență, mierea pentru potență sau fiolele vor avea efecte mai bune din acest punct de vedere.

Alternative pentru gel pentru potență sau posibili înlocuitori

Gelul pentru potență poate fi înlocuit cu produse similare. Acestea pot fi mai bune sau nu. Depinde de problema care se vrea a fi tratată, de organismul în cauză, metabolism și altele similare.

Cert este că ai de unde alege. Poți opta pentru spray-uri pentru potență – cam același lucru, doar că diferă aplicarea.

Ai opțiunea pastilelor pentru potență așa cum am vorbit în păreri Maraton Forte sau păreri Pops. Ai și miere pentru potență (vezi păreri uPotent) sau fiole pentru potență (citește păreri Natural Potent și păreri Tianli). Sunt o mulțime de produse disponibile în piață sub formă de suplimente naturale pentru potență. Așa cum am recomandat la începutul articolului, citește bine prospectele produselor înainte de a le cumpăra. Asigură-te că ceea ce alegi este 100% natural și că nu te pune în pericol. Mergi la doctorul care tratează impotența dacă vrei o părere avizată și nu lua absolut nimic înainte de un consult de specialitate dacă ai afecțiuni asociate, precum cele de tensiune ori probleme cu inima, cu circulația sau dacă efortul fizic îți este interzis.

Acest website folosește cookieuri pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor. Nu înregistrăm date cu caracter personal. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul.