Poți sta într-o relație atunci când sexul lipsește sau e prea rar?

se poate relatie fara sex?

Sexul ne face fericiți. Cred asta cu toată convingerea de care pot da dovadă. Și nu are nicio legătură cu faptul că sunt bărbat sau cu faptul că pun multă pasiune atunci când fac sex.

Însă, aproape toate relațiile pot funcționa doar atunci când sunt susținute și de o viață sexuală activă. Atunci când sexul lipsește, mai devreme sau mai târziu, vor apărea reproșurile, certurile și, inevitabil, relațiile extraconjugale.

E ca atunci când se acumulează multă tensiune sexuală în organism. Te simți anxios, frustrat și tot corpul îți spune că este timpul să ai grijă și de aparatul tău reproducător. Chiar nu este un capriciu bărbatesc sau ceva care provine din obsesii sexuale sau împrumutat din societate sau din filmele pentru adulți.

Suntem oameni, facem sex

Pe scurt, la asta se rezumă. Suntem oameni, vrem și facem sex. Animalele o fac instinctiv, noi de ce am fi cu mult mai diferiți?

Funcționăm după instincte. Avem înscris în ADN un cod al vieții. Respirăm și avem nevoie de hrană pentru a trăi. Însă, avem nevoie de sex pentru a ne reproduce.

invata ce sa faci pentru a scapa de problema penisului semi erect

Plăcerea e un bonus care pur și simplu ajută organismul să își dorească des această reproducere. Că nu ne înmulțim necontrolat, e o altă poveste. Teoretic, dacă nu am folosi metode contraceptive, am fi capabili să ne înmulțim încă de când am ejacula prima dată – sau de când am avea menstruație.

Ne place sau nu, așa este construit organismul uman.

Sexul și relațiile fericite

Sexul ne ține împreună. Ne dorim să avem relații sexuale cu partenerul nostru de viață. Sexul ne aproprie sentimental și ne ajută să întreținem pasiunea și apropierea față de cel de lângă noi.

Sigur, nu totul se rezumă la sex. Însă, fără actul sexual activ în viața de cuplu, o relație nu poate să supraviețuiască.

Rutina va interveni inevitabil în viața noastră. În cuplu și chiar în dormitor. Tot inevitabil ne vom dori mai mult. Vom încerca să reaprindem pasiunea și să ne reîndrăgostim frecvent de cel de lângă noi. Atunci când acest lucru nu va mai fi posibil, cel mai probabil, o să ne îndrăgostim de o altă persoană – sau, cel puțin, ne vom simți atrași și ne vom gândi des la acea persoană.

orgasm consecutiv prin masturbare la femei

Dacă acționăm sau nu în concordanță e o altă discuție. Nu trebuie să se ajungă la înșelat. Dar, se poate ajunge la o despărțire.

Să pui sexul pe primul loc?

Cu siguranță, nu. Dacă faci asta, înseamnă că ai o problemă. Poți fi dependent de sex, de filme pentru adulți sau chiar de fantezii sexuale. Sexul în exces nu este sănătos, la fel cum lipsa lui este nocivă.

Poți da în masturbare excesivă, poți să preferi masturbarea în detrimentul sexului și poți să suferi chiar și de disfuncții erectile. Dar nu vrea să vorbesc despre chestii de genul acesta.

Eu vreau să îți spun că sexul este util în relația de cuplu și o poate salva atunci când alte lucruri nu merg. Din nou, sexul te apropie de partener și creează o legătură care nu poate fi atinsă prin niciun alt mijloc.

Așadar, dragilor, iubiți-vă mult și des. Faceți sex și bucurați-vă de plăcere. Bucurați-vă de corpurile voastre și de fiecare orgasm sau, de ce nu, de orgasme multiple.

Nu alungați sexul din viața voastră și dacă simțiți că rutina își face apariția, faceți tot posibilul pentru a găsi noi metode prin care să aduceți pasiunea în viața și în dormitorul vostru. O să vă mulțumiți mai târziu pentru asta.

Acest website folosește cookieuri pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor. Nu înregistrăm date cu caracter personal. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul.